Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Έκθεση ποιο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Metal Hammer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσική καλύτερο είναι των αδερφών Σαββάλα ή Παναγιωτακόπουλο;
Έκθεση ποιο;
Παναγιωτακόπουλος,δίχως δεύτερη κουβέντα.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Φυσική καλύτερο είναι των αδερφών Σαββάλα ή Παναγιωτακόπουλο;
Έκθεση ποιο;
Για 1η λυκείου αφοι Σαββάλα. Ο όγκος των ασκησεων του Παναγιωτακοπουλου μου φαίνεται υπερβολικός για Α,Β Λυκείου
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Για 1η λυκείου αφοι Σαββάλα. Ο όγκος των ασκησεων του Παναγιωτακοπουλου μου φαίνεται υπερβολικός για Α,Β Λυκείου
Δεν το θεωρώ κακό αυτό αντιθέτως κιόλας
ais3000
Νεοφερμένος
είμαι καινούργιος στο site και θα ήθελα να μου προτείνετε τα πιο απαιτητικά ως προς ασκήσεις βοηθήματα για την α' λυκείου σε Άλγεβρα,Φυσική,Γεωμετρία.
Έχετε κάποια κατά νου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας,
είμαι καινούργιος στο site και θα ήθελα να μου προτείνετε τα πιο απαιτητικά ως προς ασκήσεις βοηθήματα για την α' λυκείου σε Άλγεβρα,Φυσική,Γεωμετρία.
Έχετε κάποια κατά νου;
Εγώ έχω Παπαδάκη(Άλγεβρα & Γεωμετρία)και Παναγιωτακόπουλο Φυσική.Αρκετά είμαι και τα από τα 3.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ais3000
Νεοφερμένος
ναι, έχω ακούσει ότι ο Παναγιωτακόπουλος φτάνει μέχρι και τις πιο σύνθετες ασκήσεις.
Όσο για τον Παπαδάκη,έχω παλαιότερες εκδόσεις του,αλλά δεν νομίζω το επιπεδό του είναι τόσο απαιτητικό.
Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως !
Κανείς άλλος προτάσεις,παιδιά ;
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Ψαξε και αλλα βιβλια περαν των γνωστων συγγραφεων που αναφερονται συνεχεια. Μην ξεχνας οτι αυτους τους εχει ολη η ελλαδα επομενως το οποιο πλεονεκτημα μειωνεται.
Πάνω σε αυτό που είπε ο aladdin, δοκίμασε τη σειρά του Μαυρίδη. Η πλειονότητα των ασκήσεων του είναι το ίδιο με των υπολοίπων συγγραφέων, όμως έχει μερικές ασκήσεις αρκετά εξωπραγματικές.
ais3000
Νεοφερμένος
Αγόρασα μάλιστα ,πριν από λίγο καιρό, τον μοναδικό τόμο των Διαμαντόπουλου και Ζώτου (άλγεβρα) από τις εκδόσεις Ξιφαράς και το προτείνω σε όλους ασχολούνται σε πρώτη φάση με Μαθηματικούς διαγωνισμούς και ολυμπιάδες !
Σχετικά με τον Μαυρίδη, DumeNuke,έχει πιο δύσκολες ασκήσεις από αυτές των Στεργίου-Νάκη και Μπάρλα ;
Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις προτάσεις σας !
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
ais3000
Νεοφερμένος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
ΠαΡαΣκΕυΑς κ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
foithths1985
Νεοφερμένος
Γεια σας.Θελω ενα βοηθημα για την αλγεβρα,το θελω κυριως για ασκησεις και λιγοτερο για θεωρια(μεχρι στιγμης ειναι καλη και η θεωρια του σχολικου βιβλιου)Περυσι γ γυμνασιου ειχα το βοηθημα του μπαρλα και ηταν πολυ καλο,για φετος ποιο ειναι το καλυτερο?
εκδοσεις σαβαλλα φιλε.το τοπ και αστους αλλους να ψαχνονται.
aggelosst9
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.