Magigi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα.
30-10-22
15:36
Για πες...πρόσφατα μπήκαΈχει μπει κανείς στη συμβολή κυμάτων; Έχω μια απορία ως προς την ύλη.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,800 μηνύματα.
30-10-22
16:01
Τέλεια. Λοιπόν, στην ύλη για το 2023 αναφέρει ότι οι σελίδες 50 και 51 είναι εκτός ύλης, σε συγκεκριμένο χωρίο. Ωστόσο εκεί έχει όλους τους τύπους που εγώ πριν πολλά χρόνια που έδινα πανελλήνιες, χρησιμοποιούσα στις ασκήσεις. Οπότε να υποθέσω ότι από συμβολή χρειάζεται να ξέρουμε μόνο θεωρητικά πράγματα μέχρι ασκήση τύπου Θέμα Β ξερωγω;Για πες...πρόσφατα μπήκα
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,023 μηνύματα.
30-10-22
16:25
Είναι εκτός και οι δυο. Συγκεκριμένα από την 50 πρέπει να κρατήσεις μόνο τα πάνω πάνω της σελίδας.Τέλεια. Λοιπόν, στην ύλη για το 2023 αναφέρει ότι οι σελίδες 50 και 51 είναι εκτός ύλης, σε συγκεκριμένο χωρίο. Ωστόσο εκεί έχει όλους τους τύπους που εγώ πριν πολλά χρόνια που έδινα πανελλήνιες, χρησιμοποιούσα στις ασκήσεις. Οπότε να υποθέσω ότι από συμβολή χρειάζεται να ξέρουμε μόνο θεωρητικά πράγματα μέχρι ασκήση τύπου Θέμα Β ξερωγω;
Magigi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα.
30-10-22
16:58
Κοίτα, εγώ τους τυπους αυτους τους έχω διδαχθεί οπότε όταν λέει μαθηματική μελέτη εκτός υποθέτω ότι εννοεί την μαθηματική απόδειξη των τυπων. Δηλαδή ουσιαστικά εγώ έχω μάθει απευθείας την εξίσωση κύματος, τον τυπο πλατους ταλάντωσης λόγω συμβολής και την εξίσωση μετά τη συμβολή κανονικά, απλά χωρίς απόδειξη.Τέλεια. Λοιπόν, στην ύλη για το 2023 αναφέρει ότι οι σελίδες 50 και 51 είναι εκτός ύλης, σε συγκεκριμένο χωρίο. Ωστόσο εκεί έχει όλους τους τύπους που εγώ πριν πολλά χρόνια που έδινα πανελλήνιες, χρησιμοποιούσα στις ασκήσεις. Οπότε να υποθέσω ότι από συμβολή χρειάζεται να ξέρουμε μόνο θεωρητικά πράγματα μέχρι ασκήση τύπου Θέμα Β ξερωγω;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,023 μηνύματα.
03-11-22
15:49
Θέλει το μήκος κύματος λ και την απόσταση r2
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,196 μηνύματα.
03-11-22
17:30
Joji
Επιφανές μέλος
03-11-22
17:42
Ευχαριστώ Δία. Το έπιασα το μήνυμα, και της άσκησης και το… άλλο
Physicsstudent
Νεοφερμένος
Ο Physicsstudent αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
08-11-22
23:12
Ηλεκτρομαγνητισμό από ποιο βοήθημα διαβάζετε? Ποια κεφάλαια κάνετε συγκεκριμένα?
Joji
Επιφανές μέλος
08-11-22
23:35
Ξέρει κανείς πότε περίπου θα βγει το βοήθημα για τα κύματα του Μαθιουδάκη;
Physicsstudent
Νεοφερμένος
Ο Physicsstudent αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
09-11-22
00:07
Ναι αν μπεις στην σελίδα εκδόσεων Σαββάλας λέει 30/11 και του Μαθιουδάκη και των αδερφών Σαββάλα. Μέχρι τώρα με ποιο βιβλίο διάβαζετε κύματα?Ξέρει κανείς πότε περίπου θα βγει το βοήθημα για τα κύματα του Μαθιουδάκη;
Joji
Επιφανές μέλος
09-11-22
01:23
Εμείς έχουμε φυλλάδια φροντιστηρίου αλλά εννοείται δεν εμπεριέχουν τρομερό υλικό με το οποίο μπορείς να δουλέψεις. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωσηΝαι αν μπεις στην σελίδα εκδόσεων Σαββάλας λέει 30/11 και του Μαθιουδάκη και των αδερφών Σαββάλα. Μέχρι τώρα με ποιο βιβλίο διάβαζετε κύματα?
spring day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα.
09-11-22
01:47
Εμάς μας έδωσαν φωτοτυπίες από το παλιό βοήθημα του Μαθιουδακη και του Παναγιωτακοπουλου που είχε κρούσεις ταλαντώσεις και κύματα μαζίΝαι αν μπεις στην σελίδα εκδόσεων Σαββάλας λέει 30/11 και του Μαθιουδάκη και των αδερφών Σαββάλα. Μέχρι τώρα με ποιο βιβλίο διάβαζετε κύματα?
Joji
Επιφανές μέλος
17-11-22
22:57
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,800 μηνύματα.
18-11-22
10:36
Σου στέλνω πμ. ^^View attachment 110877Το τελευταίο πως το σκεφτόμαστε; Έχω σπάσει το κεφάλι μου. Τα δεδομένα είναι κάτω δεξιά.
Joji
Επιφανές μέλος
18-11-22
10:46
Παιδιά, σας το λέω εδώ, ο ultraviolence είναι ο καλύτερος καθηγητής και τα εξηγεί τέλεια.Σου στέλνω πμ. ^^
Joji
Επιφανές μέλος
21-11-22
14:31
Έχει κανείς βίντεο με αναπαράσταση της παραγωγής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από ταλαντούμενο ηλεκτρικό δίπολο; Δεν μπορώ να το οπτικοποιήσω με τίποτα.
spring day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα.
21-11-22
14:50
κάηκε ο εγκέφαλος μου μόνο και μόνο που το διάβασαΈχει κανείς βίντεο με αναπαράσταση της παραγωγής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από ταλαντούμενο ηλεκτρικό δίπολο; Δεν μπορώ να το οπτικοποιήσω με τίποτα.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 2,816 μηνύματα.
21-11-22
14:52
Αυτά ρε πούστη μου που σας δίνουν ασκήσεις θετικών επιστημών για λύσιμο χωρίς λύσεις είναι για μπουνιές πραγματικά.View attachment 110877Το τελευταίο πως το σκεφτόμαστε; Έχω σπάσει το κεφάλι μου. Τα δεδομένα είναι κάτω δεξιά.
Άντε κάτσε εσύ άμοιρε μαθητή να σπας το κεφάλι σου για μια άσκηση και να μην προχωράς παρακάτω.
Joji
Επιφανές μέλος
21-11-22
14:56
Η αλήθεια είναι πως ήταν κάπως obvious η λύση αλλά όντως δεν είχα κάνει παρόμοια άσκηση στο παρελθόν. Και αν δεν μου το εξηγούσε ο @ultraviolence ακόμα δεν θα το ήξερα διότι δεν το είπαμε στην τάξη εν τέλη. Τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Άντε να βγει το βοήθημα του Μαθιουδάκη επιτέλους μπας και δω φως.Αυτά ρε πούστη μου που σας δίνουν ασκήσεις θετικών επιστημών για λύσιμο χωρίς λύσεις είναι για μπουνιές πραγματικά.
Άντε κάτσε εσύ άμοιρε μαθητή να σπας το κεφάλι σου για μια άσκηση και να μην προχωράς παρακάτω.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
21-11-22
14:59
Αυτές είναι κάτι μαλακισμένες τεχνικές που ακολουθούν τα φροντιστήρια που δεν βγάζουν νόημα. Όταν έδινα εγώ το 15, τους έπαιρναν τα βοηθήματα και τους έσκιζαν τις λύσεις lmao. Μιλάμε για πρόβλημα. ;-;Αυτά ρε πούστη μου που σας δίνουν ασκήσεις θετικών επιστημών για λύσιμο χωρίς λύσεις είναι για μπουνιές πραγματικά.
Τσέκαρες το https://www.seilias.gr/ ; Στην εποχή μου εδώ βρίσκαμε βίντεο.Έχει κανείς βίντεο με αναπαράσταση της παραγωγής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από ταλαντούμενο ηλεκτρικό δίπολο; Δεν μπορώ να το οπτικοποιήσω με τίποτα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 304 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- nearos
- Joji
- Reader
- Qwerty 0
- Hased Babis
- jellojina
- BatGuin
- suaimhneas
- Debugging_Demon
- panosT436
- bibliofagos
- Maynard
- Scandal
- bboys
- georgetherrr
- Ness
- sophiaa
- trifasikodiavasma
- mir
- Than003
- Vasilis125
- pnf292
- synthnightingale
- sakplat
- iiTzArismaltor_
- Chrisphys
- thepigod762
- Nala
- Γατέχων
- vasilis2000
- peter347
- Sofos Gerontas
- chester20080
- Greg25
- woasibe
- Magigi
- angela_k
- BiteTheDust
- Startx0
- MR WHITE
- Panatha mono
- bill09876
- Wonderkid
- Marel
- Chris180
- Claire05
- TheNorth
- estrela
- Marianna.diamanti
- love_to_learn
- carnage
- sotirislk
- ένας τυχαίος
- Μήτσος10
- Lifelong Learner
- Jimpower
- Kate1914
- phleidhs
- Chemwizard
- Mara2004
- GeorgeKarag
- phoni
- Mary06
- Lia 2006
- Νομάρχης
- Γιώτα Γιαννακού
- PanosApo
- Ilovemycats27
- Jesse_
- Leo komm
- Anonymous1
- giannis256
- spring day
- Mewmaw
- Mariamar
- Pharmacist01
- Kitana
- Vicky13
- mitskification
- ΜΑΡΙΠΟΖΑ
- denjerwtithelwhelp
- BillyTheKid
- Abiogenesis
- arko
- arapakos
- Marcos.Kis
- Nick_nt
- Alexecon1991
- Physicsstudent
- anna05
- katia.m
- Deneimaikala
- shezza94
- Fanimaid123
- το κοριτσι του μαη
- user-2
- Unboxholics
- tsiobieman
- Alex53
- Helen06
- T C
- eukleidhs1821
- VFD59
- xrisamikol
- lepipini
- ioanna06
- PanosBat
- rempelos42
- koukdespoina2004
- Antzie
- george777
- brizoulis
- qwertyuiop
- marioushi
- Nic Papalitsas
- menual
- oups
- Applepie
- eirinipap
- Jojo K
- ggl
- margik
- desp1naa
- walterrwhite
- JoannaVas
- ismember
- P.Dam.
- Χάρις
- penelopenick
- rosemary
- Steliosgkougkou
- the purge
- AnnaRd
- Signor Positivo
- onion
- cinnamongirl
- mister
- thenutritionist
- angies
- sophia<3
- Peter Pan13
- angeloskar
- Georgek7
- tapeinoxamomilaki
- Ιωάννης1234
- Praxis
- Mariahj
- Τρελας123
- Sherlockina
- Παναρας
- DimitrisGk
- Ελεν
- giannhs2001
- Idontknoww
- anakiriak@yahoo
- mpapa
- BlackBetty97
- ager
- kost28
- Eirinakiii8
- Cat lady
- Marple
- χημεια4λαιφ
- Apocalypse
- Valeris
- Vask
- Ioanna98
- ougka pougka
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- bruh_234
- augustine
- alpha.kappa
- Hermione granger
- constansn
- emilyfan85
- 2005
- George.S
- Dion G.
- SlimShady
- Corn90
- Meow
- Phys39
- Nick0007
- Nikoletaant
- Ameliak
- beckyy
- Rina
- Athens2002
- Eleni:
- Specon
- elenaaa
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Mariaathens
- panosveki
- Superhuman
- GStef
- Gewrgia!
- papa2g
- jYanniss
- Σωτηρία
- antonis97
- Georgekk
- Theodora03
- vetas
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- Alexandros973
- Cortes
- Katerinaki13
- Jimmy20
- igeorgeoikonomo
- KaterinaL
- thecrazycretan
- alexandra_
- StavMed
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.