dspasiklaki
Νεοφερμένος
πολυ καλη μπραβο
ευχαριστω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρικαίτη
Νεοφερμένος
Ας ανεβάσω κι εγώ κάτι, ως ερασιτέχνης μπροστά σας
https://imageshack.us/photo/my-images/228/dsc0089li.jpg/
https://imageshack.us/photo/my-images/38/dsc0087nm.jpg/
https://imageshack.us/photo/my-images/856/dsc0088oc.jpg/
σόρρυ που τα ανεβάζω έτσι, αλλά δεν με άφηνε αλλιώς!
Περιμένω σχόλια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Και όσον αφορά στο πρώτο σχέδιο,το πρόσωπο,μη φοβηθείς να δουλέψεις περισσότερο τόνους!Στην αρχή κι εγώ φοβόμουν ότι θα φαίνεται σαν μουτζουρωμένο το σχέδιο κλπ αλλά τελικά προσδίδουν απίστευτα ρεαλισμό!
Μαρικαίτη
Νεοφερμένος
Πολύ όμορφα είναι Μαρικαίτη,συνέχισέ το!
Και όσον αφορά στο πρώτο σχέδιο,το πρόσωπο,μη φοβηθείς να δουλέψεις περισσότερο τόνους!Στην αρχή κι εγώ φοβόμουν ότι θα φαίνεται σαν μουτζουρωμένο το σχέδιο κλπ αλλά τελικά προσδίδουν απίστευτα ρεαλισμό!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νατάσσα! Η αλήθεια είναι οτι η πρώτη ζωγραφιά είναι πριν κανά ενάμισι χρόνο κι δεν είχα ακόμα συνηθίσει με τους τόνους. Τώρα σιγά σιγά προσαρμόζομαι. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχολιό σου
τι χρησιμοποιησες εαν επιτρεπεται;
Στα συγκεκριμένα, markers σε μαύρο, κόκκινο και μολύβι 2Β. Α και ξεκίνησα να φτιάχνω τα σχέδια με μηχανικό με 0.5 μύτη, την απαλή που χρησιμοποιούν και στο αρχιτεκτονικό δε θυμάμαι πως διάολο τη λένε
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστωΣτα συγκεκριμένα, markers σε μαύρο, κόκκινο και μολύβι 2Β. Α και ξεκίνησα να φτιάχνω τα σχέδια με μηχανικό με 0.5 μύτη, την απαλή που χρησιμοποιούν και στο αρχιτεκτονικό δε θυμάμαι πως διάολο τη λένε
Ρεντροουζ13
Εκκολαπτόμενο μέλος
dspasiklaki
Νεοφερμένος
View attachment 47525
Oοοοk.. (= απλα βαριομουν κ ειπα να ανεβασω κ εγω κατι ( αρκετα παλιο δυστυχως γιατι τ χω παρατησει πλεον )
Have mercy
πολυ καλο!!πραγματικα!μπραβο!
εγω δυστυχως δεν μπορω να κανω τετοια... τι υλικα χρησιμοποιησες?
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
πανεμορφοView attachment 47525
Oοοοk.. (= απλα βαριομουν κ ειπα να ανεβασω κ εγω κατι ( αρκετα παλιο δυστυχως γιατι τ χω παρατησει πλεον )
Have mercy
Ρεντροουζ13
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολυ καλο!!πραγματικα!μπραβο!
εγω δυστυχως δεν μπορω να κανω τετοια... τι υλικα χρησιμοποιησες?
ουυυ ευχαριστωωω ((=
Εγω δουλευω με σκονες αγιογραφιας σε χαρτι και σε καμβα (το συγκεκριμενο ειναι σε χαρτι 50x70) (=
πανεμορφο
Ευχαριστωω πολυυυ ((=
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Ούι..............Να κι ένα από τις διακοπές. Το πρώτο μου δίπτυχο!
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Μπράβο σου!!!
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Ωω, σ' ευχαριστώ!K α τ α π λ η κ τ ι κ ό!
Μπράβο σου!!!
Γούι γούι!Ούι..............
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
απιστευτο!!!Να κι ένα από τις διακοπές. Το πρώτο μου δίπτυχο!
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Σ' ευχαριστώ!!απιστευτο!!!
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
όπως και να έχει. φοβερό. congrats *.*
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
(η αλήθεια είναι ότι περιμένω βενι να σχολιάσει :Ρ)
βγηκε ο χαρος παγανια...
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Σ' ευχαριστώ!!
Καλό. Ιδιαίτερο στυλ, αυτοί της Καλών Τεχνών ψοφάνε με κάτι τέτοια.
Ο Καίσαρ προτείνει να φτιάξεις 2-3 έργα με αφιέρωση. Όταν σε λίγα χρόνια θα είσαι πασίγνωστος, θα λύσει το οικονομικό του πρόβλημα δια παντός.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Κακία.βγηκε ο χαρος παγανια...
Σ' ευχαριστώ!αφού τα ξες μωρέ σπαρκ! μπράβο μπράβο μπράβο! (η αλήθεια είναι ότι περιμένω βενι να σχολιάσει :Ρ)
όπως και να έχει. φοβερό. congrats *.*
Υγ. Κι εγώ αυτόν περιμένω!
Υγ.2 Εσύ έχεις καιρό να ανεβάσεις.
Χαχαχαχα! Η διαταγή του Καίσαρα είναι νόμος. Dura lex, sed lex.Καλό. Ιδιαίτερο στυλ, αυτοί της Καλών Τεχνών ψοφάνε με κάτι τέτοια.
Ο Καίσαρ προτείνει να φτιάξεις 2-3 έργα με αφιέρωση. Όταν σε λίγα χρόνια θα είσαι πασίγνωστος, θα λύσει το οικονομικό του πρόβλημα δια παντός.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.