fockos
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Οχι έτσι μαθαίνουν ανατομιαΈτσι ερωτεύονται οι φοιτητές ιατρικής;
To έκανα ιδιωτική σχολή τώρα περισσότερο θα διασκεδάσω με αυτό
Να και ένα έργο μου. Αυτός είναι ο Τσάκος αριστερά του έχει ένα ασπρο πουλί που συμβολίζει το καλό και δεξιά του ένα μαύρο που συμβολίζει το κακό και την αμαρτία. Και προσπαθεί να τα ζηγίσει ώστε και άγιος να μην είναι αλλά ούτε και ρεμάλι.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Eνα παιδάκι με κοκκινο καπελο είναιΕίναι ο Τσάκος-θεά Νέμεσις
Κάθε έργο τέχνης από τη στιγμή που δημοσιεύεται παύει να ανήκει στο δημιουργό του. Ανήκει στο κοινό.Eνα παιδάκι με κοκκινο καπελο είναι
Για εμένα είναι ο Τσάκος- θεά Νέμεσις. Για εσένα μπορεί να είναι ένα πορτοκαλί χελιδόνι. Δε με νοιάζει. Αλλιώς "μιλάει" σε μένα, αλλιώς σε σένα, αλλιώς σε κάποιον άλλον. Έτσι πάει!!!
Rempeskes
Επιφανές μέλος
To έκανα ιδιωτική σχολή τώρα περισσότερο θα διασκεδάσω με αυτό
Να και ένα έργο μου.Αυτός είναι ο Τσάκος αριστερά του έχει ένα ασπρο πουλί που συμβολίζει το καλό και δεξιά του ένα μαύρο που συμβολίζει το κακό και την αμαρτία. Και προσπαθεί να τα ζηγίσει ώστε και άγιος να μην είναι αλλά ούτε και ρεμάλι.
στο βάθος τι βλέπουμε;
fockos
Επιφανές μέλος
στο βάθος τι βλέπουμε;
To βάθος είναι το υποσυνείδητο όπως το φαντάζομαι. Δηλαδή η γη πως θα ήτανε με ελαχιστη ανθρώπινη παρέμβαση.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές.
Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία.
η πρωταγωνίστρια του Leap Year. απο μία τεράστια αφίσα απο το ντιβιντι κλαμπ :Ρ
σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ
https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/
ορίστε ^_^
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνιμη ατάκα του καθηγητή μου:"Αυτό που σώζει τον καλλιτέχνη είναι ότι το κοινό του,π.χ. σε μια έκθεση,δε θα δει τα μοντέλα για να κάνει τη σύγκριση!Τότε θα επερχόταν και η απομυθοποίηση!"σκοπός μας δεν ήταν να μοιάξει στο πρόσωπο..εμμ..για αυτό και δεν μοιάζει :Ρ
Έλεγε,δηλαδή,ότι μπορεί να φτιάξεις ένα υπέροχο έργο,και τελικά να μη μοιάζει τόσο στο μοντέλο σου...Αλλά αυτόν που δε θα δει το μοντέλο,δεν τον νοιάζει!!
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Ε, εντάξει, δεν έχει και τόσο βαθύ νόημα, για να το κοιτάς επί πολλά λεπτά. Αλλά ευχαριστώ!Εντάξει Γιάννη δεν υπάρχει! Έχω μείνει επί πέντε λεπτά και το χαζεύω! Είναι εκπληκτικό, τέλειο, φανταστικό, υπέροχο! Δεν έχω λόγια! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!!!!
Οι μισοί νομίζουν πως είμαι κορίτσι, οι άλλοι μισοί πως λέω ψέματα.@SparklingGrey Μη με παρεξηγήσεις,στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόσουν και δεν ήταν δικός σου ο πίνακας...Πραγματικά είναι καταπληκτικός!!!Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί με χρώμα,και με φοβίζει κάπως η αλήθεια είναι...Με το μολύβι νιώθω πιο ασφαλής!Πάντως μην το αφήσεις,συνέχισε!
Ευχαριστώ! Να το δοκιμάσεις το χρώμα! Δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα, που νομίζω πως έχεις περισσότερα περιθώρια λάθους (με τα ακρυλικά, όχι με λάδια). Αν δεις ότι κάτι δεν το πέτυχες, περιμένεις λίγες ώρες και περνάς άλλη στρώση χρώματος από πάνω. Απλώς θα χρειαστείς πολλές εφημερίδες για το δάπεδο και ένα μικρό κεφάλαιο για την αγορά των χρωμάτων / πινέλων / παλέτας.
Και για άλλη μια φορά, η Τσίγιο έκανε το θαύμα της!λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι.
αυτό είναι σχετικά καλοδουλεμένο. είναι απο φωτοτυπία για αυτό το μολύβι δεν φαίνεται τόσο σκούρο σε κάποια σημεία.
Δεν ξέρω την πρωταγωνίστρια του Leap Year, αλλά το σχέδιό σου είναι καταπληκτικό! Έχεις δώσει τόση ζωντάνια... Keep it up!!
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπόν. κάτι τελευταίο. απο πέρυσι.
https://imageshack.us/photo/my-images/196/goyateva011.jpg/
ορίστε ^_^
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν υπαρχει....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΝΤΑΞΕΙ.
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο!Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Χεχε, ευχαριστώ.Καλα εμεινα.Ειναι εκπληκτικο!Μπραβο σου!Εχεις φοβερο ταλεντο!
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
ωραίο ^_^
κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ )
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
L!!!
ωραίο ^_^
κάντε τα βρε σε κανα μπλοκ ή χαρτί α4 :ΡΡ κρίμα είναι με τις γραμμούλες. (εγώ πάντα ήθελα να τα κρεμάω στο παραγεμισμένο μου τοίχο, δατς γουάι :Ρ )
Αχ σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας!
Ναι έχεις δίκιο για τις γραμμές,είναι σπαστικές...Βασικά δεν ζωγραφίζω συχνά οπότε είχα χαρτί μόνο από τετράδιο για να χρησιμοποιήσω...Αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την ζωγραφική (manga πάντα) οπότε θα ανεβάσω σύντομα καλύτερα!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.