Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Πωπω ρε Shadowfax μια γραφεις εισαι ειδικος την αλλη δεν γνωριζεις.Χειροτερος απο ασχετοςΩ ναι, σωστά. Έχεις δίκιο. Ξέχασα τον Bizzaro Sephiroth, που εμφανίζεται μόνο μία φορά σε όλο το παιχνίδι και αποτελεί ουσιαστικά μία ''υπομορφή'' του original.
Άσε μας ρε loser. Η επίσημη, ας το πω, μορφή του Sephiroth ποια είναι; Εκτός κι αν σου άρεσε τόσο η συγκεκριμένη που μόνο αυτή θυμάσαι (προσωπικά ούτε που μου πέρασε απ' το μυαλό).
Εν πάση περιπτώσει όμως, διάβασε:
https://en.wikipedia.org/wiki/Sephiroth_(Final_Fantasy)
Μέχρι και σε άλλη σειρά παιχνιδιών (Kingdom Hearts) μεταφέρθηκε με την αμφίεση που περιγράφεται στο άρθρο. Αλίμονο δηλαδή.
** By the way, στην ταινία αναφερόμουν κατά κύριο λόγο.
Ηρέμησε. Δεν δικαιώθηκες ακόμα.
Δείξε τη ζωγραφιά σου σε οποιονδήποτε γνωρίζει το ελάχιστο από το παιχνίδι. Ή, καλύτερα, ζήτησέ του να σου περιγράψει τον Sephiroth εμφανισιακά. Αν βρεθεί έστω και ένας που θα σου μιλήσει για τον Bizzaro, τότε θα δικαιωθείς πραγματικά μια και προσωπικά, δε θα ξέρω στ' αλήθεια τίποτα σχετικό με το παιχνίδι/ταινία.
Αυτος στην ζωγραφια και στην εικονα ειναι ο ζεφιροθ στο Northern Crater στο πρωτο cd , ο Bizzaro Sephiroth εμφανιζεται στο τριτο cd σαν boss , οποτε αμα ηταν ο Bizzaro Sephiroth θα εμφανιζοτανε δυο φορες , μαθε αριθμητικη.
Ο Bizzaro Sephiroth ειναι εντελως διαφορετικος , δες εδω μια φωτογραφια του
Ενα αλλη κοτσα που γραψες "Sephiroth was designed by Final Fantasy VII's character designer Tetsuya Nomura. Illustrator Yoshitaka Amano and Nomura drew the artwork of Sephiroth. He has long platinum hair and bright cyan eyes with cat-like pupils, and is portrayed in a black coat decorated with metallic pauldrons. In the Kingdom Hearts series, he has a black angel wing on his back" , μα η εικονα πληρει αυτα τα χαρακτηριστικα ,αααααααααα ομως δεν εχει το μαυρο πανωφόρι αρα δεν ειναι , εγω δηλαδη αμα βγαλω την μπλουζα μου δεν θα μαι αυτος που μαι , καλα τα βλεπεις αυτα που γραφεις ?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι οταν βγαζω την μπλουζα μου οι κοπελες μου λενε πως γινομαι αλλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
Αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι οταν βγαζω την μπλουζα μου οι κοπελες μου λενε πως γινομαι αλλος
Άγριο θηρίο. Μαζεύτε τον.
IQfreak
Νεοφερμένος
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος
garch
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαρακτήρας από το Final Fantasy.
Ναι το κατάλαβα, απλά θέλω να δείξω πόσο λίγη σημασία έχει και πόσο ενδιαφέρει κάποιους (πχ εμένα)
-----
οΟοNantiAoOo, το 1ο μ' αρέσει το 2ο πάλι...
Γενική απορία: Τί παθαίνει η πλειοψηφία των μαθητών στο γυμνάσιο/λύκειο και κολλάει με τα manga?
Δεν λέω ότι δεν είναι ωραία τεχνοτροπία και φιλοσοφία, απλά αναρωτιέμαι γιατί κολλάνε τόσοι πολλοί ενώ σε άλλες ηλικίες είναι πιο ισορροπημένη η κατάσταση σε σχέση με άλλα κινήματα...
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
@PGeorge, ωραία Sonic sprites, τα δυο πρώτα δεν τα ήξερα, αν και φέρουν σε fan-made.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος
το συγκεκριμενο το εφτιαξα επειδη μου το ζητησε ενας φιλος μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefosman
Νεοφερμένος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημερινή. Μade with Photoshop CS3.
Και επίσης υπογραφή μου σε άλλο φορουμ.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
alexman2008
Νεοφερμένος
alexandra_93
Νεοφερμένος
paparounas
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
fockos: Για έναν περίεργο λόγο το σπίτι μου αρέσει περισσότερο απο καθετί άλλο που απεικονίζεται...
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
να κάποιες από τις ζωγραφιές μου. σιγά τα ουά αλλά--
https://ischool.e-steki.gr/attachment.php?attachmentid=38285&stc=1&d=1306681184
https://ischool.e-steki.gr/attachment.php?attachmentid=38284&stc=1&d=1306681184
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ ζωγραφίζω αλλά έχω καιρό να πιάσω μολύβι λόγω των πανελληνίων...καιρός να συνεχίσω μου φαίνεται γιατί πολύ το άφησα.
να κάποιες από τις ζωγραφιές μου. σιγά τα ουά αλλά--
https://ischool.e-steki.gr/attachment.php?attachmentid=38285&stc=1&d=1306681184
https://ischool.e-steki.gr/attachment.php?attachmentid=38284&stc=1&d=1306681184
ποσο τελεια παιζει να ζωγραφιζεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.