Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Fma ftw!!:no1:
Το καλοκαίρι είχα χρόνο κι έκανα ένα σωρό.. τώρα με το σχολείο το παράτησα.. καταραμένο σχολείο
Ναι το σχολείο είναι καταραμένο. Σε κάνει να παρατάς ένα σωρό ωραία πράγματα. Ότι μπορείς όμως.
Δοκίμασε επίσης να κάνεις δικόύς σου χαρακτήρες, backgrounds και τέτοια και γιατί όχι, να βγάλεις δικές σου ιστοριούλες :xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Ναι το σχολείο είναι καταραμένο. Σε κάνει να παρατάς ένα σωρό ωραία πράγματα. Ότι μπορείς όμως.
Δοκίμασε επίσης να κάνεις δικόύς σου χαρακτήρες, backgrounds και τέτοια και γιατί όχι, να βγάλεις δικές σου ιστοριούλες :xixi:
Όχι απλά αφήνουμε ωραία πράγματα, τα εγκαταλείπουμε τελείως! Μου θύμισες τώρα ότι ήθελα να ζωγραφίσω μερικές σκηνές του sandman (comic book, Vertigo ) για τον αδερφό μου και το είχα ξεχάσει κι εγώ η ίδια μ'αυτά και μ'εκείνα.. Υπάρχουν βιντεάκια στο γιουτιούμπι με συμβουλές, θα το ερευνήσω τα Χριστούγεννα! (Δεν είναι μόνο το σχολείο τελικά, είναι και οι γονείς που με βλέπουν να ζωγραφίζω και λένε πως τεμπελιάζω -.-")
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
ωραίαααα
Πολύ ωραία Χριστιάννα:no1::no1:
:thanks:
Να 'στε καλά
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλα του michael92 είναι ΠΟΛΥ ωραία
Εγώ το έρμο μόνο σε χαρτί ζωγραφίζω κάνα anime.. Θ'ανεβάσω κανένα αργότερα..
Λοιπόν:
Ξέρω, είναι χάλια η ανάλυση (έχω αρχαίο κινητό) και δεν είναι γενικά καλές, αλλά τις είχα βγάλει γιατί τις χαρίζω και θέλω να ξέρω τι έχω κάνει
Τέλεια είναι! Πάρα πολύ καλύτερα από τα δικά μου σκίτσα τα οποία ντρέπομαι να ανεβάσω, βασικά τελευταία άρχισα να σκιτσάρω και anime
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Τέλεια είναι! Πάρα πολύ καλύτερα από τα δικά μου σκίτσα τα οποία ντρέπομαι να ανεβάσω, βασικά τελευταία άρχισα να σκιτσάρω και anime
Να 'σαι καλά ^^
Και να μην ντρέπεσαι καθόλου, να τ' ανεβάσεις μόλις κάνεις κάτι που να σ'αρέσει για να ακούσεις γνώμες (ώστε να γίνεις καλύτερος)
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά how the hell will I ανεβάσω them? Δεν ξέρω πως. :/
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Με αφορμή τα σκίτσα της Χριστιάννας (τα οποία btw είναι πολύ ωραία), είπα κι εγώ να ανεβάσω κάτι βλακειούλες που έχω ζωγραφίσει σε τετράδια-βιβλία. ^^
My God!!
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Με αφορμή τα σκίτσα της Χριστιάννας (τα οποία btw είναι πολύ ωραία), είπα κι εγώ να ανεβάσω κάτι βλακειούλες που έχω ζωγραφίσει σε τετράδια-βιβλία. ^^
2 τρόπους γνωρίζω
α) Εγώ είμαι μέλος στο www.photobucket.com και τις ανεβάζω εκεί κι ύστερα κάνω copy paste τον κωδικό τους ή
β) Μπορείς να τα ανεβάσεις στο site εδώ στις εικόνες και ν'ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία..
Τώρα βέβαια σκέφτομαι μήπως εννοούσες το τεχνικό μέρος, πως να τα περάσεις από τα τετράδια το πιο απλό είναι η φωτογραφία μέσου κινητού/ψηφιακής μηχανής.. αλλιώς με σκάνερ..
Ελπίζω να βοήθησα κάπως
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χριστιάννα , χίλια θενξ! Τα σκίτσα τα έχω ήδη σκαναρισμένα.. Όταν βρω χρόνο θα ακολουθήσω αν είναι τον πρώτο τρόπο που μου πρότεινες και θα τα ανεβάσω..
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Χμ. Θρήσκος ο Σάντοουφάξ.
Χριστιάννα , χίλια θενξ! Τα σκίτσα τα έχω ήδη σκαναρισμένα.. Όταν βρω χρόνο θα ακολουθήσω αν είναι τον πρώτο τρόπο που μου πρότεινες και θα τα ανεβάσω..
Είμαι, είμαι. Αλλά όταν βλέπω κάτι τέτοια είμαι πιό πολύ (πλάκα βέβαια έτσι, μη παρεξηγείς)
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Αυτό μόνο. Κι ας μην είναι ωραίο, κι ας μην είναι καλλιτεχνία.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Δεν φαίνεται...
Φαίνεται τώρα
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Και με νόημα απ'ότι καταλαβαίνω...
Καλή δουλειά Χριστιάννα
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
ενας φιλος μου εχει φτιαξει ενα τετοιο βιβλιαρακι αλλα ειναι σπαστικο στο διαβασμα{αναποδα}μπραβο στο μιχαλη μας και τη χριστιαννα!!!!!πολλη ωραια πραγματα!Ναι το σχολείο είναι καταραμένο. Σε κάνει να παρατάς ένα σωρό ωραία πράγματα. Ότι μπορείς όμως.
Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όλα του michael92 είναι ΠΟΛΥ ωραία
Εγώ το έρμο μόνο σε χαρτί ζωγραφίζω κάνα anime.. Θ'ανεβάσω κανένα αργότερα..
Λοιπόν:
Ξέρω, είναι χάλια η ανάλυση (έχω αρχαίο κινητό) και δεν είναι γενικά καλές, αλλά τις είχα βγάλει γιατί τις χαρίζω και θέλω να ξέρω τι έχω κάνει
Ειδικα αυτο μαμει και δερνει.(αν και δεν ειμαι animeλαγνος)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.