Είπα για το καλό της νέας χρονιάς (κι επειδή μας τελείωσε το 07 Ghost) να ξεκινήσω ένα (romantic) comedy άνιμε. Love★Com (ラブ★コン) είναι ο τίτλος και από το πρώτο επεισόδιο ήταν αν και προβλέψιμο.
Τρίβια: Οι διάλογοι της σειράς είναι εξολοκλήρου στην διάλεκτο της Οσάκας (Κένσεϊ-μπεν). Με λίγα λόγια, μην περιμένετε να τα βγάλετε πέρα χωρίς υπότιτλους.
Τρίβια 2: Μετά το άνιμε γυρίστηκε και live action ταινία. Στον ρόλο του Ότανι ο Κόικε Τέππεϊ. Must. See.
Καταπληκτικη σειρα μιλαμε.Εχει ΤΟ γελιο.Εχω δει και το live-action movie ,που 'ταν καλη ταινια αλλα δεν πιανει μια στο anime.Η διαλεκτος παντως ειναι φοβερη.Καμια φορα σκεφτομαι οτι αν δεν ηταν σ'αυτην την διαλεκτο δεν θα 'χε την ιδια πλακα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόνο που παίζει ο Teppei, της δίνω a priori Δέκα στα Πέντε (10/5).Καταπληκτικη σειρα μιλαμε.Εχει ΤΟ γελιο.Εχω δει και το live-action movie ,που 'ταν καλη ταινια αλλα δεν πιανει μια στο anime.Η διαλεκτος παντως ειναι φοβερη.Καμια φορα σκεφτομαι οτι αν δεν ηταν σ'αυτην την διαλεκτο δεν θα 'χε την ιδια πλακα.
Η διάλεκτος της Οσάκας είναι sugeeeeeee (που λέμε και στο Τόκιο). Μόλις αξιωθώ να φτάσω σε σοβαρό επίπεδο στα ιαπωνικά θα πάω στην Όσακα για training
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οντως ο Teppei εχει πολυ πλακα και ειναι πολυυυ kawaii.Nihon banzai!Osaka banzai!Η διαλεκτος πως ςιναι στα γιαπωνεζικα;
Teppei banzai!
Στα γιαπωνέζικα η διάλεκτος είναι 方言 (hougen) αλλά για να πεις Οσακιότικη διάλεκτος λές 大阪弁 (oosaka ben). Go figure!
Quentine
Νεοφερμένος
το ξερω οτι τα περισσοτερα ανιμε μπορει να τα βρει κανεις μονο παρανομα αλλα δεν υπαρχει λογος να το αναφερετε δημοσια. お願い!
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
そんな〜ヒドイ!!! リンクがありませんよ!Τωρα εγω φταιω αν σας τα σβησω; μ;
το ξερω οτι τα περισσοτερα ανιμε μπορει να τα βρει κανεις μονο παρανομα αλλα δεν υπαρχει λογος να το αναφερετε δημοσια. お願い!
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επανερχόμενος στο Love*Com, ο Õtani είναι τόοοοοοοοοοσο ahõ που μ' αρέσει.Καταπληκτικη σειρα μιλαμε.Εχει ΤΟ γελιο.Εχω δει και το live-action movie ,που 'ταν καλη ταινια αλλα δεν πιανει μια στο anime.Η διαλεκτος παντως ειναι φοβερη.Καμια φορα σκεφτομαι οτι αν δεν ηταν σ'αυτην την διαλεκτο δεν θα 'χε την ιδια πλακα.
Του πήρε 7 επεισόδια να καταλάβει τι γίνεται και το μόνο που είχε να πει ήταν "Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???!!! ORE?!!!!*"
Υγ. Ετυμολογική συγγένεια με το "oro?" του Kenshin υπό εξέταση.
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πριν 2~3 μέρες;... Too much free time, so many anime to watch before schools start again...Δεν ειναι φοβερος;Δηλαδη ποιο aho δεν υπαρχει.Risa kawaisou ni(μαλλον το γραψα λαθος)Καλα ποτε αρχισες να το βλεπεις;
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόνο στην ιδέα του να πρέπει να κάνω catch-up μισή χιλιάδα επεισόδια (όπως επίσης με Ουάν Πις, Μπλιτς), κάνω πίσω.
-----------------------------------------
Α,παρεπιπτοντως μηπως εχεις δει το Gakuen Heaven;Καλο ειναι;Ειδα δυο επεισοδια ,αλλα εχει καιρο και δεν μπορεσα να σχηματισω ολοκληρωμενη γνωμη.
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οντως.Εγω αυτο το παθαινω με τα μανγκα οπως Skip Beat,Fruits Basket,The Wallflower,Ouran High School Host Club τα οποια ειναι τεραστια και μου προκαλουν ενα πανικο,αλλα και παλι θελω να τα διαβασω!
-----------------------------------------
Α,παρεπιπτοντως μηπως εχεις δει το Gakuen Heaven;Καλο ειναι;Ειδα δυο επεισοδια ,αλλα εχει καιρο και δεν μπορεσα να σχηματισω ολοκληρωμενη γνωμη.
α) Αν, πώς σε νιώθω... Καμιά μέρα θα κατέβω στα Public της Λεμεσού να πάρω όλους τους τόμους του Genshiken (ευτυχώς, αυτό, το έχουν ολόκληρο).
β) Το έχω δει το Gakuen Heaven, παλαιά. Δεν με ενθουσίασε. Όπως και στα περισσότερα boys love, ψάχνεις το σοβαρό σενάριο με τον φακό. Από το boys love genre, προτιμώ τα λάιτ shounen-ai που έχουν και ένα σοβαρό μπακ-στόρι, που συνήθως δεν shoujoφέρνει.
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω δει και το Gravitation. Actually, είναι το πρώτο BL που είδα.Δες Gravitation.Junjou Romantica πρεπει να'χεις ηδη δει.Εγω παλι προτιμω hardcore yaoi.:)
Προτιμώ Sukisho, Monochrome factor, Nabari no Õ (manga), 07 Ghost, και το υπέρ του δέον slashable, Ookiku Furikabutte.
Πώς συμβαίνει αυτό... Όλες σας όμως...
^Από το σχετικό arc του ημιτελούς άνιμε του Genshiken.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.