Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης
Death note/code geass = καλά αν είσαι μικρός ή τουλάχιστον δεν μπορείς να καταλάβεις πως η υποτιθέμενη ευφυια που προβάλλουν, είναι ανύπαρκτη.
Και;;; Συγγνώμη αλλά και αυτά που δείχνουν τα animes στο σύνολό τους ανύπαραρκτα είναι. Το θέμα είναι πως διαχειρίζεται κανείς την φαντασία του αλλά ταυτόχρονα και με ποιο τρόπο θα προσπαθήσει να κάνει ενδιαφέρον το άνιμε με άλλες ενδιαφέρουσες πλοκές κτλ. Βασικά δε θα μπορούσε να υπάρξει death note χωρίς αυτήν την "ανύπαρκτη ευφυΐα". Αλλά και πάλι αν το σκεφτείς είναι ΤΡΟΜΕΡΟ πώς κατάφερε ο δημιουργός να συνθέσει ένα τόσο έξυπνο - για μένα - σενάριο! Η ιστορία κυλάει κανονικά, η αγωνία και το ενδιαφέρον του κοινού παραμένουν έως το τέλος αμείωτα, αλλά παράλληλα σε ωθεί να αναλογιστείς κάποια πράγματα και από διαφορετική οπτική γωνία. Γενικά, πιστεύω πως το death note περνάει πολύ ωραία και καίρια μηνύματα, αν είσαι σε θέση φυσικά να τα αποκωδικοποιήσεις.
Guest 875331
Επισκέπτης
Και;;; Συγγνώμη αλλά και αυτά που δείχνουν τα animes στο σύνολό τους ανύπαραρκτα είναι. Το θέμα είναι πως διαχειρίζεται κανείς την φαντασία του αλλά ταυτόχρονα και με ποιο τρόπο θα προσπαθήσει να κάνει ενδιαφέρον το άνιμε με άλλες ενδιαφέρουσες πλοκές κτλ. Βασικά δε θα μπορούσε να υπάρξει death note χωρίς αυτήν την "ανύπαρκτη ευφυΐα". Αλλά και πάλι αν το σκεφτείς είναι ΤΡΟΜΕΡΟ πώς κατάφερε ο δημιουργός να συνθέσει ένα τόσο έξυπνο - για μένα - σενάριο! Η ιστορία κυλάει κανονικά, η αγωνία και το ενδιαφέρον του κοινού παραμένουν έως το τέλος αμείωτα, αλλά παράλληλα σε ωθεί να αναλογιστείς κάποια πράγματα και από διαφορετική οπτική γωνία. Γενικά, πιστεύω πως το death note περνάει πολύ ωραία και καίρια μηνύματα, αν είσαι σε θέση φυσικά να τα αποκωδικοποιήσεις.
Αυτά που λες δε βγάζουν νόημα και θα απαντήσω στα μπολντ. Η ανύπαρκτη ευφυία, ή καλύτερα, η ευφυία που προτοποθετείται εξ'αρχής στους χαρακτήρες και στην πλοκή, δεν αποτελεί παρά μια καλοφτιαγμένη απάτη. Σε άλλα ανιμε(αν μιλάμε για ταινίες ή βιβλία, ακόμα καλύτερα) βλέπουμε πραγματικά ευφυείς χαρακτήρες, ενώ στο death note(και το code geass) οι χαρακτήρες φοράνε τη μάσκα του έξυπνου ενώ δεν είναι, του σκεπτόμενου ενώ είναι επιπόλαιοι, είναι παιδιά με όλο το naivety και τη ματαιοδοξία που τα χαρακτηρίζει. Τέλος, ως προς τα μηνύματα, όταν είδαι το death note πρώτη φορά στη δευτέρα γυμνασίου, είχα και γω τη mainstream άποψη, πως δηλαδή είναι εξαιρετικά ευφυιές και θίγει βαθιά ζητήματα. 'Οταν όμως το ξανάδα, συνειδητοποιήσα αυτά. Δεν υπάρχουν πολυ ωραία και καίρια μηνύματα, μόνο επιφανειακές φανφάρες.
Guest 712911
Επισκέπτης
Αυτά που λες δε βγάζουν νόημα και θα απαντήσω στα μπολντ. Η ανύπαρκτη ευφυία, ή καλύτερα, η ευφυία που προτοποθετείται εξ'αρχής στους χαρακτήρες και στην πλοκή, δεν αποτελεί παρά μια καλοφτιαγμένη απάτη. Σε άλλα ανιμε(αν μιλάμε για ταινίες ή βιβλία, ακόμα καλύτερα) βλέπουμε πραγματικά ευφυείς χαρακτήρες, ενώ στο death note(και το code geass) οι χαρακτήρες φοράνε τη μάσκα του έξυπνου ενώ δεν είναι, του σκεπτόμενου ενώ είναι επιπόλαιοι είναι παιδιά με όλο το naivety και τη ματαιοδοξία που τα χαρακτηρίζει. Τέλος, ως προς τα μηνύματα, όταν είδαι το death note πρώτη φορά στη δευτέρα γυμνασίου, είχα και γω τη mainstream άποψη, πως δηλαδή είναι εξαιρετικά ευφυιές και θίγει βαθιά ζητήματα. 'Οταν όμως το ξανάδα, συνειδητοποιήσα αυτά. Δεν υπάρχουν πολυ ωραία και καίρια μηνύματα, μόνο επιφανειακές φανφάρες.
Οκ, για σένα μπορεί να μη βγάζουν νόημα αυτά που λέω. Πάντως, επειδή κάποιος είναι επιπόλαιος ή και εγώ δεν ξέρω τι, δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι δεν είναι και έξυπνος ή ευφυής. Απλά κάποια στιγμή καταντά αλαζόνας και θολώνεται από την εξουσία, όπως ο Light (που στο άνιμε την εξουσία αυτή του την έδινε το σημειωματάριο). Με άλλα λόγια, η εξουσία φθείρει τον άνθρωπο. Σχεδόν πάντα αυτό συμβαίνει, κάτι που μάλιστα επιβεβαιώνεται και από την ίδια την ιστορία, αλλά έτερον εκάτερον. Το ότι όμως η πλειονότητα των ατόμων που είδαν το death note, το συγκαταλέγουν άνετα ανάμεσα στα καλύτερα animes που έχουν βγει ποτέ, νομίζω ότι δεν είναι τυχαίο.
Edit: Και επειδή μπορεί πάλι να πεις ότι "δεν βγάζουν νόημα αυτά που λες" θα απαντήσω και στο πρώτο bold, γιατί για το δεύτερο ανέφερα ήδη ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.
ΠΩΣ θα μπορούσε να υπάρξει το death note (εννοώ την σειρά) χωρίς την "ανύπαρκτη" για σένα ευφυΐα; Ποια θα ήταν η πλοκή του έργου; "Α οκ, ένας έφηβος βρίσκει τυχαία ένα σημειωματάριο, κάνει ό,τι είναι να κάνει, αλλά στο τέλος κάνει μια μαλακία και τον τσακώνουν οι μπάτσοι". Πολύ ενδιαφέρον! Για να είμαι ειλικρινής, ούτε και εγώ κατάλαβα πού σκάλωσες και εντόπισες την όποια ασάφειά μου στο παραπάνω μήνυμα, αλλά δεν πειράζει.
Sipty
Νεοφερμένος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Kougami
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οκ, για σένα μπορεί να μη βγάζουν νόημα αυτά που λέω. Πάντως, επειδή κάποιος είναι επιπόλαιος ή και εγώ δεν ξέρω τι, δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι δεν είναι και έξυπνος ή ευφυής. Απλά κάποια στιγμή καταντά αλαζόνας και θολώνεται από την εξουσία, όπως ο Light (που στο άνιμε την εξουσία αυτή του την έδινε το σημειωματάριο). Με άλλα λόγια, η εξουσία φθείρει τον άνθρωπο. Σχεδόν πάντα αυτό συμβαίνει, κάτι που μάλιστα επιβεβαιώνεται και από την ίδια την ιστορία, αλλά έτερον εκάτερον. Το ότι όμως η πλειονότητα των ατόμων που είδαν το death note, το συγκαταλέγουν άνετα ανάμεσα στα καλύτερα animes που έχουν βγει ποτέ, νομίζω ότι δεν είναι τυχαίο.
Edit: Και επειδή μπορεί πάλι να πεις ότι "δεν βγάζουν νόημα αυτά που λες" θα απαντήσω και στο πρώτο bold, γιατί για το δεύτερο ανέφερα ήδη ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.
ΠΩΣ θα μπορούσε να υπάρξει το death note (εννοώ την σειρά) χωρίς την "ανύπαρκτη" για σένα ευφυΐα; Ποια θα ήταν η πλοκή του έργου; "Α οκ, ένας έφηβος βρίσκει τυχαία ένα σημειωματάριο, κάνει ό,τι είναι να κάνει, αλλά στο τέλος κάνει μια μαλακία και τον τσακώνουν οι μπάτσοι". Πολύ ενδιαφέρον! Για να είμαι ειλικρινής, ούτε και εγώ κατάλαβα πού σκάλωσες και εντόπισες την όποια ασάφειά μου στο παραπάνω μήνυμα, αλλά δεν πειράζει.
Να πούμε όμως ότι ο Light έχασε όχι από δικό του λάθος (ή μάλλον θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν "έμμεσο λάθος" ) αλλά από λάθος του συνεργού του, διότι αυτός πήγε και ξανατσέκαρε το σημειωματάριο στην τράπεζα (αν θυμάμαι καλά), κάτι που κίνησε την υποψία στον Near. :Ρ
+1
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο για το fairy tail, ενώ έχει πολύ ωραίο concept και χαρακτήρες ( erza) το χάνει με το παιδικό-χαζόπορνογραφικό (πως τα συνδυάζουν αυτά τα 2!) χαρακτήρα του.
Kougami
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόνο σ' εμένα άρεσε το FMA πιο πολύ από το FMAB; :Ρ
Όσο για το fairy tail, ενώ έχει πολύ ωραίο concept και χαρακτήρες ( erza) το χάνει με το παιδικό-χαζόπορνογραφικό (πως τα συνδυάζουν αυτά τα 2!) χαρακτήρα του.
This! Αν είχε και λίγο αίμα και κανα χερι/ποδι να κοβονται θα ηταν το καλύτερο anime
Guest 892943
Επισκέπτης
Guest 712911
Επισκέπτης
Πραγματικά είναι λες και καταλάβατε τι εννοούσα όταν έγραψα για μάχες κτλ. Επειδή κόλλησα σε αυτό, δεν έχω κοιτάξει τα άλλα, όμως δεν ξεχνώ - δεν ξεχνώ! ^^
Ενα πράγμα έχω να πω σε όσους βλέπουν animes, αλλά δεν έχουν δει το συγκεκριμένο: ΔΕΙΤΕ ΤΟ!
Σημείωση: Μου αρέσει πολύ που όλη την ώρα υπάρχει αυτό το κυνηγητό και η αγωνία. Extra bonus!
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
ha! και πολλοι διαμαρτυρονται επειδη το FMA δεν ηταν πιστο στο μανγκα και κουραφεξαλα. προσωπικα μου αρεσαν και τα δυο, αλλα το γεγονος οτι στο FMA εκαναν οι δημιουργοι τη διαφορα με μεγαλυτερη δραματικοτητα και δημιουργησαν ενα διαφορετικο τελος με συγκινησεΜόνο σ' εμένα άρεσε το FMA πιο πολύ από το FMAB; :Ρ
woa
κλεισαν τα σχολεια και ερχονται οι ορδες να αναζητησουν ασχολια
εαν ενδιαφερεστε και για κατι hot from the oven τον ιουλιο βγαινει και αυτο https://myanimelist.net/anime/22319/Tokyo_Ghoul ειναι υιοθετηση αντιστοιχου μανγκα και το μανγκα πραγματικα ειναι πολυ ωραιο....
just....βγειτε λιγακι εξω απο αυτα τα 6 γνωστα μανγκα/ανιμε καλο κανει.
παντως προσωπικα εκτιμησα το death note οταν διαβασα το μανγκα, ο jj εχει δικιο σε ενα βαθμο, χρειαζεσαι ενα σημειο συγκρισης να καταλαβεις [γιατι ειναι πραγματικα καλυτερο σε πολλους τομεις και στην πλοκη] (οπως επισης και για να εκτιμησεις το σχεδιο που λιγακι γλιστραει απο την προσοχη οταν εχεις το ανιμε)
hidd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το καλυτερο AMV, enjoy (βαλτε hd)!!
https://www.youtube.com/watch?v=WCLc_AvVoyU
Athr
Εκκολαπτόμενο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Ολο το one piece μεχρι το timeskip σε 7 λεπτα.
Το καλυτερο AMV, enjoy (βαλτε hd)!!
https://www.youtube.com/watch?v=WCLc_AvVoyU
O-Y-A-O-Y!
Ευχαριστούμε γι' αυτό, είναι απίστευτο!
Guest 892943
Επισκέπτης
Tokyo Ghoul
Aldnoah Zero
Sailor Moon Crystal
Sword Art Online II
Guest 892943
Επισκέπτης
Κωνσταντίνος 96
Νεοφερμένος
Death Note
Attack on Titan
Hellsing Ultimate
Yugioh
papas
Διάσημο μέλος
Πρώτη φορά που σε anime σεζόν ξεκινάω τόσα πολλά anime:
Tokyo Ghoul
Aldnoah Zero
Sailor Moon Crystal
Sword Art Online II
Λατρεύω το opening! So catchy!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.