Itach1
Διάσημο μέλος
Τρέλααα Μπουτάρη!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat xat
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943
Επισκέπτης
Ο L παίζει μα τα μαλλιά του; Δε νομίζω.Πείτε μου παρακαλώ ότι υπάρχουν και άλλοι που αντιπαθούν τον Ν (Near) στο death note! Μα είναι ένα εκνευριστικά έξυπνο παιδΑΚΙ και κακή αντιγραφή (wannabe) του L
kat xat
Νεοφερμένος
Kαι οι 2 όμως κάθονται καμπουριαστά συνεχώς, παίζουν ψυχωτικά με τα αντικείμενα μπροστά τους (παιχνιδάκια ο N/ φαγητάκια ο L), μιλάνε το ίδιο μυστήρια κ.α. Ο L όμως είναι ο μάγκας, γιατί ο N χρειάστηκε τη βοήθεια του άλλου βλάκα του M, συνεπώς αφού έπαιξαν 2V1 ο L υπερτερεί..!
plus μου τη δίνει ο Νear έτσι κι αλλιώς.
μιάου
Johnny15
Επιφανές μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Μια λέξη: FailΕιδα τα 2 πρώτα επεισόδια Death Note. Η ομοιότητα με Dexter είναι απίστευτη Μ΄άρεσαν γενικά.
Σου εξήγησαν και παραπάνω γιατί.
Από την άλλη ο Light θεωρεί τον κόσμο σαθρό και θέλει να τον κάνει δίκαιο. Το τετραδιάκι του είναι το μέσο που αγιάζεται λόγω του σκοπού.
Βλέπω bleach σαν μανιακή, είναι υπερβολικά ωραίο και χάνω το μέτρο.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
το ξεκινησες τωρα; εννοω απο την αρχη?Βλέπω bleach σαν μανιακή, είναι υπερβολικά ωραίο και χάνω το μέτρο.
MissKit
Επιφανές μέλος
το ξεκινησες τωρα; εννοω απο την αρχη?
Ναι, άρχισα να το βλέπω εδώ και λίγο καιρό και έχω φτάσει στο arc του Hueco Mundo.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
χαρα στο κουραγιο σας. οταν βλεπω τον αριθμο επεισοδιων τετοιων σειρων αλλαζω δρομοΝαι, άρχισα να το βλέπω εδώ και λίγο καιρό και έχω φτάσει στο arc του Hueco Mundo.
καλη τυχη
MissKit
Επιφανές μέλος
Detectiveal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εγώ το ίδιο, αν κ πιστεύω πως είναι πολύ ωραίο!χαρα στο κουραγιο σας. οταν βλεπω τον αριθμο επεισοδιων τετοιων σειρων αλλαζω δρομο
Shiv
Νεοφερμένος
Δεν είναι one piece με εξέλιξη πιο αργή κι από σαλιγκάρι. Μπαίνει στο ψητό από νωρίς γι' αυτό και έχω κολλήσει.
huh, το λες αυτό ενώ βλέπεις Bleach ? 300 επεισόδια 1 arc στο Bleach ενώ στο One Piece στο 300 τέλειωνε το 3ο Arc του Grand Line.
Ως προς το Story θα έλεγα One Piece>Bleach αλλά ως προς τις μάχες κτλ το Bleach νομίζω είναι το No 1 στον χώρο των Shounen
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Τι λε ρε;huh, το λες αυτό ενώ βλέπεις Bleach ? 300 επεισόδια 1 arc στο Bleach ενώ στο One Piece στο 300 τέλειωνε το 3ο Arc του Grand Line.
Ως προς το Story θα έλεγα One Piece>Bleach αλλά ως προς τις μάχες κτλ το Bleach νομίζω είναι το No 1 στον χώρο των Shounen
200 arcs είχε το bleach (συμπεριλαμβανομένων και των filler arc) [μιλάμε πάντα για το anime].
Guest 892943
Επισκέπτης
~Τάσος Leviδίτης~
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης
Kaiji:https://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=8550
Η ανάλυση των χαρακτήρων και η πρωτοτυπία που το διέπει δε νομίζω να υπάρχει σε άλλο ανιμε... Το προτείνω σε όποιον θέλει κάτι διαφορετικό.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Guest 772419
Επισκέπτης
Guest 892943
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.