Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Final Fantasy FTW
Ποιο; Το unlimited συμπαθητικό αλλα δεν ξετρελαίνει, το Advent Children είναι τελείως άκυρο σαν ταινία, το animated που το συνόδευε μου άρεσε όμως, το OVA τι λέει; Έχω δει μόνο ένα επισόδειο.
Το spirits within πάντως ήταν θεικό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Θεϊκό, απίστευτος κόσμος, απίστευτο συναίσθημα.
Έχει και μουσική απο radiohead.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Ας πω και γω ένα πρόχειρο top 10
1) Wolf's Rain ( Kiba )
2) Ninja Scroll
3) Flame of Recca
4) Berserk
5) Love Hina
6) Plawres Sanshiro (το γνωστό Jumaru ,εποχές Junior TV )
7) Escaflowne
8) Hellsing
9) Death Note
10) Texhnolyze
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μανγκα το διαβάζεις; Αν ναι απο πού; Έχω χάσει και το μέτρημα στα επισόδεια.4) Berserk
nellufo
Νεοφερμένος
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Το μανγκα το διαβάζεις; Αν ναι απο πού; Έχω χάσει και το μέτρημα στα επισόδεια.
Με manga δεν ασχολούμαι καθόλου δυστυχώς.Όταν λες ότι έχεις χάσει το μέτρημα στα επεισόδια τι εννοείς?25 δεν είναι μονο?
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Με manga δεν ασχολούμαι καθόλου δυστυχώς.Όταν λες ότι έχεις χάσει το μέτρημα στα επεισόδια τι εννοείς?25 δεν είναι μονο?
Το anime ναι και κόβει πριν τελειώσει (καταραμένη λογοκρισία).
Στο manga λέω, έχει γύρω στα 300 chapters/επισόδεια.
Sed
Νεοφερμένος
Όσο για το FF το Advent Children είδα και τρελάθηκα βασικά πολύ μου αρέσουν και τα sound tracks
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
*σοβαρή*
Λοιπόν,
manga:
Death Note
άρχισα Bleach αλλά το ψιλοβαρέθηκα
Fairy Tale
και διάφορα χαζούλια shoujo που δεν θυμάμαι καν πώς τα λένε.
Από anime,
Neon Genesis Evangelion
Monster
Sayonara Zetsubo Sensei
He is my Master
Taro the dragon boy (καλά που βρήκατε το όνομα, τι όμορφο που ήταν)
Howl's moving castle
Ghost in the Shell (τα δυο πρώτα, νομίζω)
και ένα άλλο που είχε έναν τίτλο σχετικό με την κοκκινοσκουφίτσα.
(Μάνοοοο, θα μου δώσεις το Ergo Proxy παρακαλώ? :xixi
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Irresponsible captain tylor
welcome to nhk
Monster
Nana
Gto
Trigun
Elfen lied
Manga
Paradise kiss
Gto early years
Confidential Confessions
Death note
kare kano
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επίσης τελειώσα τα Shadowstar Narutaru. Για γερά νεύρα και στομάχια (episode 12...πραγματικά έλεος το σενάριο ) Πολύ έξυπνο παρόλαυτα.
@ Βeautiful Loser: Nanaaaaaaaaa 333
fabulous
Δραστήριο μέλος
Μια φίλη μου που έχει πωρωθεί, μου είχε δώσει κάτι κομιξ αλλά τα βαρέθηκα.
Ούτε τέτοια επεισόδια βλέπω...
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα δεν μ' αρέσουν.
Μια φίλη μου που έχει πωρωθεί, μου είχε δώσει κάτι κομιξ αλλά τα βαρέθηκα.
Ούτε τέτοια επισόδια βλέπω...
Εξαρτάται βέβαια και το anime Πάντα, μερικά απλά δεν βλέπονται
fabulous
Δραστήριο μέλος
Σωστό κι αυτό.Εξαρτάται βέβαια και το anime Πάντα, μερικά απλά δεν βλέπονται
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Cronos
Νεοφερμένος
Μιας και το αναφέραμε, σε όσους εκεί έξω αρέσει η ατμόσφαιρα, το μυστήριο και η επιστημονική φαντασία, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε το ergo proxy anime. ήταν η πόρωση μου αυτα τα χριστούγεννα (ένα επισόδιο μεταξύ επαναλήψεων :-p ).
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ μαρέσει το intro του
[ame="https://www.youtube.com/watch?v=4oT2W3gaUBc"]https://www.youtube.com/watch?v=4oT2W3gaUBc[/ame]
Cronos
Νεοφερμένος
By the way καλή ιδέα να ποστάρεις το intro, το χρειαζόμουν να το ακούσω και σήμερα :-p (δεν έχω προλάβει ακόμα να ξεπεράσω την ...πόρωση, βλέπεις. )
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
ακομα κι εδω το ποσταρες?:xixi:Α μια που το πες, το Ergo Proxy βλέπω τώρα, είμαι στο επεισόδειο 10
Πολύ μαρέσει το intro του
https://www.youtube.com/watch?v=4oT2W3gaUBc
πολυ ωραιο το intro οντως:no1:
εχω κατεβασει τα πιο πολλα επεισοδια..
αν και εχω δεν εχω προλαβει να δω και πολλα..
(να ναι καλα ο Μιχαλης που μου το προτεινε)
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Yattaaaa! Συγγνωμη που ανοιξα καινουργιο τοπικ
Λοιποοοον Comedy, Nana, xxxHOLiC , Honey and Clover , Hellsing , Elfen Lied , Deathnote , Bleach , 5cm per second, fma ,Vampire Knight, Sola ,Blood+,Sayonara Zetsubou Sensei , Bleach , One Piece , Naruto, Samurai x , School Days , Ergo Proxy , Chi's sweet home,Lucky Star,Lovely Complex,Rec και πολλα πολλα πολλα αλλα Χμμμ ξερω ενα πολυ καλο ελληνικο φορουμ αλλα δεν ξερω αν γινεται να ποσταρω τη διευθυνση . Admins help και συγγνωμη
Εχω δει ολα τα παραπανω και εχω να πω πως
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SCHOOL DAYS! A-νου-σι-ο.
Το Rec οκεη, δεν ψοφησα, δεν ηταν και κανενα αριστοργημα.
Τα lucky star ηταν εθιστικα με εναν απαραδεκτο τροπο
To Εrgo Proxy βαρεθηκα να το τελειωσω.
Naruto, okey, αν εξαιρεσεις τα fillers.
Εν πασει περιπτωσει, απο αυτα που γραφεις αξιζουν πανω απ ολα Nana, Lovely Complex, Death Note και FMA. Αντε χαρισματικα και το Sola.
To Ηellsing παντως το βρηκα τραγικα υπερτιμημενο, και χωρις κατι το ιδιαιτερο. Οπως ΚΑΙ το Bleach. Σιγα το concept δηλαδη και το σχεδιο. Πολυς ντορος για το τιποτα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.