BaKaS
Νεοφερμένος
τεσπα ποκεμον και μονο ποκεμον.
ααα ναι εχω τιν βιντεοκασετα του princess mononoke.ωραιο ειναι αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει ο τιτλος που κολλαει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitrist16
Νεοφερμένος
Ένας φίλος μου είπε ότι είχε δει το τελευταίο επεισόδιο Sailor Moon στο Ant1, τα ξημερώματα, και την έδειχνε γυμνή, γι' αυτό μάλλον δεν το έδειξαν άλλη ώρα. Ξέρετε τίποτα ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mord79
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλα τιποτε δε συγκρινεται με
Neon genesis evangelion (ultimate pwnage)
nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω δει 2-3 επεισόδια, αλλά μου φαίνεται πολύ εξωπραγματικό. Μάλλον δεν είναι του στυλ μου.Soul Eater
Δείτε το όπως και δήποτε.
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Πανάρχαιο, του 89 αλλα είναι ωραίο γιατί ο κόσμος του είναι της εποχής (εν τάξει αν εξαιρέσεις τα Mechs)
Μου θύμιζε λίγο Άρτσυ
Επίσης μιας και μίλησα για αρχαίο σχέδιο δείτε οπωσδήποτε το Berzerk.
Απίστευτα σκηνικά και πολύ καλογραμμένο σενάριο. Επίσης το Manga (και νομίζω και το Anime) είναι εξολοκλήρου φτιαγμένα στο χέρι (χωρίς χρήση computer για backgrounds κτλ που κάνουν άλλα Manga).
Επικό απλά.
Και μιας και είπα για Computer Generated, δείτε και το Gantz. Θεϊκό σενάριο απλά. Θυμίζει αρκετά Quake Arena.
To Neon Genesis Evangelion το είχα δει αλλα για να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε. Μου φάνηκε πολύ δήθεν στο τέλος.
valia_92
Νεοφερμένος
alxdc
Νεοφερμένος
ένα άλλο με μια μητέρα που έγινε δράκαινα και το παιδί του την έψαχνε πως λέγεται, θυμάσαι; Το έβλεπα συνέχεια μικρή και με έχει σημαδέψει.
Μάλλον λές το Taro, The Dragon Boy.
Δείτε Monster. Αυτά :thanks:
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Agnes
Νεοφερμένος
Λοιποοοον Comedy, Nana, xxxHOLiC , Honey and Clover , Hellsing , Elfen Lied , Deathnote , Bleach , 5cm per second, fma ,Vampire Knight, Sola ,Blood+,Sayonara Zetsubou Sensei , Bleach , One Piece , Naruto, Samurai x , School Days , Ergo Proxy , Chi's sweet home,Lucky Star,Lovely Complex,Rec και πολλα πολλα πολλα αλλα Χμμμ ξερω ενα πολυ καλο ελληνικο φορουμ αλλα δεν ξερω αν γινεται να ποσταρω τη διευθυνση . Admins help και συγγνωμη
01011001
Δραστήριο μέλος
Δείτε Monster. Αυτά :thanks:
Βαρετό, το παράτησα στο 3ο/4ο επεισόδιο.
Επίσης να ξαναπώ ότι σε όποιους άρεσε το Death Note _πρέπει_ να δούνε το Code Geass
Agnes, FMA manga/anime?
Κι εμένα.... :xixi:ένα άλλο με μια μητέρα που έγινε δράκαινα και το παιδί του την έψαχνε πως λέγεται, θυμάσαι; Το έβλεπα συνέχεια μικρή και με έχει σημαδέψει.
papas
Διάσημο μέλος
Κι εμένα.... :xixi:
Το ανιμε που ψαχνετε,ονομαζεται:
Τάρο - Ο Γιος Της Δράκαινας (Tatsu no ko Tarô)-[1979]
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Code Geass πολύ ωραίο (ειδικά όπως έχει εξελιχθεί) αλλα το death note δεν το φτάνει imho. Bέβαια έχει και μάχες με mechas οπότε...Επίσης να ξαναπώ ότι σε όποιους άρεσε το Death Note _πρέπει_ να δούνε το Code Geass
Tο άνιμε είχε θεικότατο τέλος (με είχε αφήσει πολύ μαλάκα) αλλα το μάνγκα που συνεχίζεται είναι κορυφαίο.FMA manga/anime?
Επίσης για manga βρείτε να διαβάσετε Gantz και Berzerk (είναι λίγο καφρίλες και τα δύο)
Δείτε και το witchblade
Y.Γ. Το bleach το χουνε κάνει απόλυτη βλακεία.
ΓΙΟΥΛΗ22136
Νεοφερμένος
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!κάθομαι τώρα και το βλέπω στο youtube... τι αναμνήσεις...Το ανιμε που ψαχνετε,ονομαζεται:
Τάρο - Ο Γιος Της Δράκαινας (Tatsu no ko Tarô)-[1979]
alxdc
Νεοφερμένος
Βαρετό, το παράτησα στο 3ο/4ο επεισόδιο.
Man παράτησες μια σειρά 70+ επεισοδίων στο 4ο, τσέκαρε τις βαθμολογίες που έχει πάρει σε όλα τα γνωστά anime related sites και δες τουλάχιστον μέχρι το 15. Πολύ ανώτερο από το DN με το εντελώς προβλεπόμενο τέλος:xixi:
01011001
Δραστήριο μέλος
Y.Γ. Το bleach το χουνε κάνει απόλυτη βλακεία.
Από 7 Οκτωβρίου τελειώνουν τα fillers και βγαίνει κανονικό επεισόδιο.
Man παράτησες μια σειρά 70+ επεισοδίων στο 4ο, τσέκαρε τις βαθμολογίες που έχει πάρει σε όλα τα γνωστά anime related sites και δες τουλάχιστον μέχρι το 15. Πολύ ανώτερο από το DN με το εντελώς προβλεπόμενο τέλος:xixi:
Τι να σου πώ.. προχωρούσε πραγματικά πολύ αργά και χωρίς κανένα ενδιαφέρον.. Θα βρώ τώρα το dvd που τα έχω όλα τα eps και θα του ρίξω μια ματιά ακόμα. Ελπίζω ως το 15 να έχει αρχίσει τίποτα καλό
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
επισης εχω δει ποκεμον
Και φετος στην αρχη του καλοκαιριου ξεσκονισα τις 3 πρωτες σεζον του digimon.
Επι της ουσιας, δεν βλεπω anime οπως fma,claymore,bleech κτλ.
μονο αυτα που τα'βλεπα μικρος και εμειναν στη μνημη μου.
Sed
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.