Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Γω αρχισα school rumble τωρα, κυμαινεται στα ιδια κυβικα. Μετα απο τα βαθυστοχαστα anime, προτιμω τετοια 'ρηχα'. School life-romance-comedy.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος
Εχω δει ολα τα παραπανω και εχω να πω πως
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SCHOOL DAYS! A-νου-σι-ο.
Το Rec οκεη, δεν ψοφησα, δεν ηταν και κανενα αριστοργημα.
Τα lucky star ηταν εθιστικα με εναν απαραδεκτο τροπο
To Εrgo Proxy βαρεθηκα να το τελειωσω.
Naruto, okey, αν εξαιρεσεις τα fillers.
Εν πασει περιπτωσει, απο αυτα που γραφεις αξιζουν πανω απ ολα Nana, Lovely Complex, Death Note και FMA. Αντε χαρισματικα και το Sola.
To Ηellsing παντως το βρηκα τραγικα υπερτιμημενο, και χωρις κατι το ιδιαιτερο. Οπως ΚΑΙ το Bleach. Σιγα το concept δηλαδη και το σχεδιο. Πολυς ντορος για το τιποτα.
Sorry,αλλα σε καθε επισοδειο πεταγαν και ενα σεξουαλικο υπονοουμενο.Τι να πεις τοτε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω δει ολα τα παραπανω και εχω να πω πως
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SCHOOL DAYS! A-νου-σι-ο.
Το Rec οκεη, δεν ψοφησα, δεν ηταν και κανενα αριστοργημα.
Τα lucky star ηταν εθιστικα με εναν απαραδεκτο τροπο
To Εrgo Proxy βαρεθηκα να το τελειωσω.
Naruto, okey, αν εξαιρεσεις τα fillers.
Εν πασει περιπτωσει, απο αυτα που γραφεις αξιζουν πανω απ ολα Nana, Lovely Complex, Death Note και FMA. Αντε χαρισματικα και το Sola.
To Ηellsing παντως το βρηκα τραγικα υπερτιμημενο, και χωρις κατι το ιδιαιτερο. Οπως ΚΑΙ το Bleach. Σιγα το concept δηλαδη και το σχεδιο. Πολυς ντορος για το τιποτα.
Μπηκε το αλλο ακαουντ μου και εγραψε αντι εμου μαλλον.
Αν και δεν εχω δει rec nana school days hellsing sola.
Bleach, naruto και τετοια μακρια απο μας, βαρετα shonen μεσα στα fillers. Οπως και το one piece.
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος
To Lovely complex δεν ηταν απιστευτικοτατο anime? *καρδουλες*
Γω αρχισα school rumble τωρα, κυμαινεται στα ιδια κυβικα. Μετα απο τα βαθυστοχαστα anime, προτιμω τετοια 'ρηχα'. School life-romance-comedy.
Αχ ναι. Ζητω οι κοπελες που εχουν πιο κοντο αγορακι (μουαχαχα. καταλαβαινεις οτι ενιωσα κατι πολυ ιδιαιτερο για το ανιμε αυτο.)
Το school rumble κι εγω τωρα ελεγα να το αρχισω. Αλλα κατουριεμαι και πρεπει να κανω μπανιο. Οποτε μαλλον αυριο.
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Αν και απ τους δημιουργους του lucky star απολαυσα(οχι και πολυ) το fooly cooly το ιδιο το lucky star δεν με εντυπωσιασε , ποιος κανει 10λεπτα αστεια για το πως τρως ενα παγωτο :s
Καλα,αν λες για αυτο στο πρωτο επεισοδιο,δεν ηταν παγωτο,ηταν γλυκο με σοκολατα
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι 7ο κάπου επισόδειο. Προς το παρόν δεν μου χει κινήσει το ενδιαφέρον. Γίνεται ενδιαφέρον πιο μετά ή να το παρατήσω απο τώρα;
A και Last Exile = Μέγιστη Φλωριά (πήγα και το είδα και εγώ αφού το είχαν σαν προτεινόμενο του Ergo Proxy)
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω γιατί αλλά το Full Metal Alchemist δεν με συγκίνησε ποτέ.Βγήκε το Full Metal Alchemist Brotherhood.
A propos
Διάσημο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι σκέτο manga και δικαίωα σου. Τι κάνεις σε αυτό το thread λοιπόν?Δε με συγκίνησαν ποτέ τα Mangas
-----------------------------------------
δικαίωμα*
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Παλι καλα που παρακολουθω αυτο το φορουμ αλλιως δεν θα το ηξερα.Δεν ειμαι τοσο φαν βεβαια οσο παλια , ακομα ομως εκτιμω το καλα δομημενο ανιμ οταν το βλεπω , thxΒγήκε το Full Metal Alchemist Brotherhood.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ας ελπίσουμε οτι θα ναι ισάξιο όμως.
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Κρίμα πάντως που έτσι όπως το πήγανε δεν θα μπορούνε να ακολουθήσουνε το manga.
Αυτό (το καινούργιο), δεν θα είναι του manga? Έτσι μου είπαν βασικά.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Το επ που κυκλοφορησε μου αρεσε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολυ.
Καθε φορα που δειχνει το φλας μπακ με την αποπειρα του human transmutation βουρκωνω.
Κρίμα πάντως που έτσι όπως το πήγανε δεν θα μπορούνε να ακολουθήσουνε το manga.
Οχι σε αυτο τωρα το πανε απο την αρχη και θα ακολουθησουν το manga, δεν ειναι συνεχεια του προηγουμενου.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Κι εμενα ετσι μου ειπαν.
Το επ που κυκλοφορησε μου αρεσε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολυ.
Καθε φορα που δειχνει το φλας μπακ με την αποπειρα του human transmutation βουρκωνω.
Δεν το έχεις δει ακόμα;
Το κατέβασα, το είδα (με τα χίλια ζόρια κάπως, κολλούσε και δεν συγχρονιζόταν οι υπότιτλοι με τα ιαπωνικά και μου έσπασε τα νεύρα!) και μπορώ να πω ότι ήταν ωραίο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.