!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Και κάτι άλλο να σε ρωτήσω αφού σε βρήκα καλή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω τα μάνγκα, έτσι ώστε να μην περιμένω 1000 ώρες να φορτώσει το επόμενο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος
νομιζω στο 40 ξεκινα
(αλλα ψαξε λιγο)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν μου αρέσουν τα γιαπωνέζικα κινούμενα σχέδια, ούτε τα γιαπωνέζικα κόμιξ.
Είναι πολύ μελό...
Καμια σχε3ση.Εχει ο,τι ειδος θες.Απο παιδικα μεχρι με ρομποτ,κοριτσιστικα,εφηβικα,αγοριστικα ,με φαντασματα ,ο,τι σκεφτεις.Πολλα απο αυτα μον0 μελο δεν ειναι.
Fotis1993Drama
Νεοφερμένος
Τωρα τα αγαπημενα μου ειναι απο αnime:
-Naruto
-Skip Beat
-Itazura na Kiss
-Ouran High School Host Club
-The Wallflower
-Fruits Basket
-Lovely Complex
-Kimi ni Todoke
-Kare Kano
-Vampire Knight,Vampire Knight Guilty (πηρα και το ημερολογιο 2010 ,τι καλα!)
-Clannad,Clannad After Story
Aπο manga:
-Naruto
-Kimi ni Todoke
-Parfait Tic
-B.O.D.Y.
-The One
-Koukou Debut
papas
Διάσημο μέλος
τι ειναι fillers?
Fillers ειναι επεισοδια anime των οποιων η υποθεση και το ολο θεμα τελοσπαντων δεν διαδραματιζεται καθολου στο manga.Γιατι καθε σειρα anime πρωτα εχει γινει manga και μετα λογω μεγαλης επιτυχιας γινεται και anime adaptation.Πολλες φορες ομως,βαζουν και επεισοδια fillers(συνηθως σε πολυ δημοφιλης σειρες οπως Naruto,One Piece ,Bleach κ.α.) τα οποια ομως δεν υπαρχουν στο manga και συνηθωσ ειναι χαλια.
-----------------------------------------
Τελειώνει εκεί που ο zero έχει μετατραπεί σε level E και είναι αλυσοδεμένος, και έρχεται το άλλο το βαμπίρ(ο καθαρόαιμος, ονόμα δεν συγκρατώ) και του λέει να πιει από το αίμα του για να γίνει κανονικό βαμπίρ, για την Yuki
Και κάτι άλλο να σε ρωτήσω αφού σε βρήκα καλή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω τα μάνγκα, έτσι ώστε να μην περιμένω 1000 ώρες να φορτώσει το επόμενο;
Μπορεις να κατεβασεις απο το https://www.animea.net/ αλλα θα προτεινα να τα διαβαζες online σε site οπως mangafox,onemanga,animea.
Για οσους πανε πρωτη Λυκειου και αρεσουν γενικα τα σχολεικα ρομαντικα manga προτεινω το High School Debut.Προκεται για ενα αγοροκοριτσο που επαιζε πολυ baseball(το σκοτωσα)και ξαφνικα στη πρωτη λυκειου θελει να βρει αγορι και ντυνεται πιο''γυναικεια''.Πεφτει σε ενα ΄'αναγνωρισμο ''παιδι και τον πειθει να της κανει μαθηματα(αυτος φαινεται καπως αντικοινωνικος)πως να γινει πιο αναγνωρισμη και να της μαθει μυστικα οπως το ντυσιμο,το φλερτ κι αλλα
Ειναι ΤΕΛΕΙΟΟΟ!!:no1:
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
*Νάντια ευχαριστώ, θα αρχίσω από αύριο να διαβάζω
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για οσους πανε πρωτη Λυκειου και αρεσουν γενικα τα σχολεικα ρομαντικα manga προτεινω το High School Debut.Προκεται για ενα αγοροκοριτσο που επαιζε πολυ baseball(το σκοτωσα)και ξαφνικα στη πρωτη λυκειου θελει να βρει αγορι και ντυνεται πιο''γυναικεια''.Πεφτει σε ενα ΄'αναγνωρισμο ''παιδι και τον πειθει να της κανει μαθηματα(αυτος φαινεται καπως αντικοινωνικος)πως να γινει πιο αναγνωρισμη και να της μαθει μυστικα οπως το ντυσιμο,το φλερτ κι αλλα
Αυτή η υπόθεση μου θυμίζει κάποιο άνιμε (ή μήπως άλλο μάνγκα...; ). Σπάω το κεφάλι μου αλλά δεν...
Xαρουλίνι, άμα δεν έχεις διαβάσει fruits basket, κάντο είναι το πρώτο shoujo που διάβασα, και πραγματικά μου άρεσε πολύ. Δεν έχει σχέση με vampire knight που βλέπω τώρα, είναι πολύ πιο χαρούμενο. Ouran High School Host Club είχα αρχίσει, αλλά δεν με ενθουσίασε. Ίσως το ξαναδώ στην πορεία
*Νάντια ευχαριστώ, θα αρχίσω από αύριο να διαβάζω
Ναι θελω πολυ να το διαβασω και οντως καμια σχεση και με το ανιμε.Ασε που συνεχιζεται πολυυυυ.Απλα ειναι πολυ μεγαλο και με κανει να βαριεμαι να διαβασω τοσο πολυ ενω θελω.
Σήμερα αγόρασα το πρώτο μου μάνγκα μεταφρασμένο στα Ελληνικά Θα κάνω review εν ευθέτω χρόνω, τώρα πνίγομαι. Με την πρώτη ματιά, η δουλειά φαίνεται πιο προσεγμένη από αυτή που μας έχει συνηθίσει η Viz (ή οι fan translators, τους οποίους προτιμούν οι περισσότεροι).
Αυτή η υπόθεση μου θυμίζει κάποιο άνιμε (ή μήπως άλλο μάνγκα...; ). Σπάω το κεφάλι μου αλλά δεν...
Ελα ρε συ μην το κανεις αυτο.Στα Ελληνικα;;Δε λεει.Οτι να ναι μεταθραση.Διαβασε στα αγγλικα να ανοιξουν τα ματια σου.Κατι ξερω που στο λεω.
tinamamagi
Εκκολαπτόμενο μέλος
εδιτ: εχετε τιποτα να μου προτεινετε σε στυλ death note , ergo proxy, code geass etc?(εχω ξεμεινει εντελως...)
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτή η αρνητική προκατάληψη φταίει που δεν έχουμε ποιοτικές δουλειές στα ελληνικά.Ελα ρε συ μην το κανεις αυτο.Στα Ελληνικα;;Δε λεει.Οτι να ναι μεταθραση.Διαβασε στα αγγλικα να ανοιξουν τα ματια σου.Κατι ξερω που στο λεω.
Μέχρι τώρα τα μάνγκα μου τα αγόραζα από την Viz και μερικές μικρότερες, στα αγγλικά. Αν η Viz είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε μεταφρασμένα μάνγκα, οι υπόλοιποι μεταφραστικοί οίκοι παίρνουν κάτω από τη βάση.
papas
Διάσημο μέλος
Σήμερα αγόρασα το πρώτο μου μάνγκα μεταφρασμένο στα Ελληνικά Θα κάνω review εν ευθέτω χρόνω, τώρα πνίγομαι. Με την πρώτη ματιά, η δουλειά φαίνεται πιο προσεγμένη από αυτή που μας έχει συνηθίσει η Viz (ή οι fan translators, τους οποίους προτιμούν οι περισσότεροι).
Ποιο μανγκα ειναι;
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και πάνω που σκεφτόμουν "Εδώ παπάς, εκεί παπάς αλλά ο papas που είναι;".Ποιο μανγκα ειναι;
Δεν είναι του δικού σου γούστου νομίζω. Είναι το κλασσικό shounen "Rurouni Kenshin", από την Anubis Manga. (Η οποία ξεκίνησε και το Fruits Basket, που νομίζω είναι του γούστου σου, non?)
SteliosGate13
Νεοφερμένος
απο τα αγαπημενα μου.
ΑΞΙΖΕΙ.
Θελω να διαβασω το μανγκα που ολοι λενε ειναι καλυτερο, και συνεχιζεται η ιστορια.
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω κολησει αλλα μονο με το μανγκα...γενικα προτιμω τα μανγκα απο τα ανιμε
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=BLDayp8Wyh4[/ame]
και το τρειλερ *εχει βια*
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=3RLN42dWLsY[/ame]
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακούω προτάσεις για shoujo, με μυστήριο, έξυπνο σενάριο, κούκλους πρωταγωνιστές, και πολύ πολύ κλάμα. Α να έχει και στοιχεία κωμωδίας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.