All-night study log

juanium

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα.
Kαι η γλώσσα τεχνικά εργαλείο είναι...

Εν πάση περιπτώσει, δεν μου αρέσουν αυτά τα "η δική μου επιστήμη είναι καλύτερη απο την δική σου" γιατί η βιολογία, η χημεία, η φυσική και τα μαθηματικά ΜΑΖΙ αποκωδικοποιούν τα μυστήρια της ζωής (οι της ανθρωπιστικής και οικονομικών ακόμα παίζουνε με τα παιχνιδάκια τους και πίνουν το γαλατάκι τους ενώ οι θετικουγείας συζητάνε σαν οι ημίθεοι που είναι με τα μακριά μαύρα trenchcoats και τα υφασμάτινα καπέλα)
Ναι ισχύει το τελευταίο χαχαχα . Θυμάμαι που το προηγούμενο καλοκαίρι απλά έλυνα θέματα πληροφορικής Γ λυκείου. Ηταν αρκετά εύκολο βέβαια γιατί άμα ξέρεις τα βασικά σε μια γλώσσα μετά τα ξέρεις σε όλες σε αυτές του "υψηλού επιπέδου" γλώσσες. Άρα από python έμαθα πολύ γρήγορα την λεγόμενη ΓΛΩΣΣΑ σε επίπεδο λυκείου βέβαια

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,052 μηνύματα.

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,011 μηνύματα.
το πως γεννηθηκα τετοιος καυλας
Με χάνεις νεαρέ μου, θα μπορούσες να δώσεις μια ενδιαφέρουσα απάντηση για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Τι το πες τωρα αυτό. Από μενα είναι οχι.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,052 μηνύματα.
θα μπορούσες να δώσεις μια ενδιαφέρουσα απάντηση για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Καλά ρε συ μη το παίρνεις και τόσο πατριωτικά :(:(:(

Γενικά οι θετικές επιστήμες μαζί εργάζονται για να απαντήσουνε σε αυτό το "μυστήριο της ζωής" και η κάθε επιστήμη πιάνει τα "επιμέρους" μικρότερα ερωτήματα που δομούν αυτό το μεγαλύτερο μυστήριο, φερ'ειπίν η χημεία μελετάει το πως μπορεί να υπάρξει τόσο μεγάλη διαφοροποίηση στην ύλη εφόσον τα πάντα αποτελούνται απο τα ίδια δομικά στοιχεία και πως μπόρεσε να εξελιχθεί έμβια όντα απο άβια ύλη. Η βιολογία προσπαθεί να απαντήσει την εξέλιξη της ζωής και τους διάφορους μηχανισμούς (το γονίδιο που μας επιτρέπει να βλέπουμε είχε καθοριστεί από πρίν την κάμβρια έκρηξη!!), την συνείδηση κλπ. Η φυσική προσπαθεί να ανακαλύψη την αρχή και το μέλλον του σύμπαντος, απαντώντας στο πως ξεκίνησε το σύμπαν, γιατί εξελίχθηκαν τα πράγματα έτσι, τι μέλλει γένεσθαι, κ.ο.κ, ενώ τα μαθηματικά έκτος απο γλώσσα όπως προανέφερε ο φίλτατος xουάνιουμ, ενώ παράλληλα "φλερτάρει" και με ακατανόητες έννοιες όπως απειροελάχιστο, άπειρο, μεγαλύτερο απο το άπειρο, κλπ. "σπάει" δηλαδή τα φυσικά όρια

προτείνω τα υπόλοιπα να τα πάμε στην καφετέρια...)

juanium

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα.
Πώς πάει το διάβασμα μάγκες μου; @vanessa99 βγήκε κάτι από χημεία φυσική, σλ βιολογίας;

nearos

Επιφανές μέλος

Πώς πάει το διάβασμα μάγκες μου; @vanessa99 βγήκε κάτι από χημεία φυσική, σλ βιολογίας;
Εγω μολις τελειωσα μια ασκησουλα βιολογίας ακόμα και λογικά θα την πέσω και αύριο θα κανω φυσική και βιολογία. Μπήκαμε στάσιμο κύμα

juanium

Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω μολις τελειωσα μια ασκησουλα βιολογίας ακόμα και λογικά θα την πέσω και αύριο θα κανω φυσική και βιολογία. Μπήκαμε στάσιμο κύμα
Εγώ ακόμα κάνω μερικά θέματα του study4exams. Οι τύποι έχουν φτιάξει κάτι πανέμορφες ασκήσεις στα Δ θέματα στερεού

nearos

Επιφανές μέλος

juanium

Εκκολαπτόμενο μέλος

που εχετε φτασει εσεις χημεία φυσική μαθηματικά;
Λοιπόν! Χημεία έχουμε ολοκληρώσει τα πάντα εκτός από ινοτικη και οργανική (ιοντική μπαίνουμε pH την τρίτη και οργανική είμαστε υποκατάσταση) Φυσική έχουμε τελειώσει εκτός από αυτεπαγωγή, λίγα κύματα ακόμα και κβαντο. Μαθηματικά έχουμε κάνει τα πάντα έως και ΘΜΤ. Και επίσης έχουμε κάνει παραγουσες και basically αόριστο ολοκλήρωμα, παρόλο που δεν το λένε έτσι πλέον στις ασκ διότι είναι εκτός ύλης. Απλά θα σου πει "βρες τις παραγουσες τις f" και εννοεί βρες το αόριστο ολοκλήρωμα τις f

nearos

Επιφανές μέλος

Λοιπόν! Χημεία έχουμε ολοκληρώσει τα πάντα εκτός από ινοτικη και οργανική (ιοντική μπαίνουμε pH την τρίτη και οργανική είμαστε υποκατάσταση) Φυσική έχουμε τελειώσει εκτός από αυτεπαγωγή, λίγα κύματα ακόμα και κβαντο. Μαθηματικά έχουμε κάνει τα πάντα έως και ΘΜΤ. Και επίσης έχουμε κάνει παραγουσες και basically αόριστο ολοκλήρωμα, παρόλο που δεν το λένε έτσι πλέον στις ασκ διότι είναι εκτός ύλης. Απλά θα σου πει "βρες τις παραγουσες τις f" και εννοεί βρες το αόριστο ολοκλήρωμα τις f
Ενδιαφέροντα όλα αυτά
Εμείς χημεία οργανική έχουμε κάνει πέρσυ και θα κανουμε απλά επανάληψη, τώρα είμαστε χημική ισορροπία. Στην βιολογία είμαστε 6ο κεφάλαιο μεταλλάξεις (θαλασσαιμίες κλπ) και φυσική είμαστε ακόμα στάσιμο κύμα και λογικα΄θα περάσουμε την άλλη βδομάδα στο επόμενο κεφάλαιο, δεν εχω ιδεα ποιο ειναι

juanium

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ενδιαφέροντα όλα αυτά
Εμείς χημεία οργανική έχουμε κάνει πέρσυ και θα κανουμε απλά επανάληψη, τώρα είμαστε χημική ισορροπία. Στην βιολογία είμαστε 6ο κεφάλαιο μεταλλάξεις (θαλασσαιμίες κλπ) και φυσική είμαστε ακόμα στάσιμο κύμα και λογικα΄θα περάσουμε την άλλη βδομάδα στο επόμενο κεφάλαιο, δεν εχω ιδεα ποιο ειναι
Έλα μια χαρά είστε

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,504 μηνύματα.
χρόνια σου πολλά :)
Α οχι δεν ηταν δικα μου 😂
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μπράβο! Ενδιαφέρον ντούο πτυχίων ακούγεται. Εγώ θελώ πολυτεχνική σχολή, αυτη που μου γυαλίζει περισσότερο το μάτι είναι ναυπηγών μηχανολόγων.
Αααα ελα θα περασεις καλα σε εμας 😇

juanium

Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλημέρα καλημέρα, πάω να γράψω σε λίγο. Θα σας πω θέματα όταν γυρίσω

smarw

Δραστήριο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 418 μηνύματα.

juanium

Εκκολαπτόμενο μέλος

Kαλή επιτυχία!!!
Ευχαριστώ πολύ! Λοιπόν, καλά ήταν τα θέματα, λύθηκαν. Τα Β ειχαν στερεό, εξαναγκασμένη και laplace με ελατηριο. Το Γ θεμα ηταν η κλασσικη ασκηση με την πηγη και διακοπτη που καποια στιγμη ανοίγει και εξφεντονίζεις την ράβδο να γινει αυτη πηγή λόγω επαγωγής. Το Δ θέμα ωραιο ητα. Συνδυαστικό με ταλάντωση και στερεό (είχε και υπερπηδηση εμποδίου). Τώρα φεύγω, οταν γυρίσω θα σας δείξω το σχήμα. Το είδα και άρχισα να γελάω, αλλά τα εβγαλα τελικα κομπλε

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 435 μηνύματα.

Καλημέρα! Βγήκαν τα σλ, βγήκε και η χημεία. Άφησα τη φυσική να βγει με καθαρότερο μυαλό σήμερα 🫠

Ενδιαφέροντα όλα αυτά

Τα βλέπω όλα αυτά και αγχώνομαι 🤣😅 εγώ είμαι στον ηλεκτρομαγνητισμό στη φυσική (δεν έχω βγάλει ακόμη κάτι άλλο αν και στερεό ταλαντώσεις, κρούσεις τα θυμάμαι αρκετά καλά), βιολογία έχω βγάλει τα 4 του νέου βιβλίου (τελειώνω σήμερα), χημεία τελειώνω σήμερα θερμοχημεία (και μάλλον θα πάω pH μετά, για να φεύγει - δεν τα πάω πολυ με τη σειρά). Το αρχικό σχέδιο ήταν να τελειώσουν όλα μέχρι τέλη Φεβρουαρίου

Ευχαριστώ πολύ! Λοιπόν, καλά ήταν τα θέματα, λύθηκαν. Τα Β ειχαν στερεό, εξαναγκασμένη και laplace με ελατηριο. Το Γ θεμα ηταν η κλασσικη ασκηση με την πηγη και διακοπτη που καποια στιγμη ανοίγει και εξφεντονίζεις την ράβδο να γινει αυτη πηγή λόγω επαγωγής. Το Δ θέμα ωραιο ητα. Συνδυαστικό με ταλάντωση και στερεό (είχε και υπερπηδηση εμποδίου). Τώρα φεύγω, οταν γυρίσω θα σας δείξω το σχήμα. Το είδα και άρχισα να γελάω, αλλά τα εβγαλα τελικα κομπλε
Καλά αποτελέσματα!! ❤️

nearos

Επιφανές μέλος

Ωραιος αλανι

juanium

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ωραιος αλανι
Καλημέρα! Βγήκαν τα σλ, βγήκε και η χημεία. Άφησα τη φυσική να βγει με καθαρότερο μυαλό σήμερα 🫠

Τα βλέπω όλα αυτά και αγχώνομαι 🤣😅 εγώ είμαι στον ηλεκτρομαγνητισμό στη φυσική (δεν έχω βγάλει ακόμη κάτι άλλο αν και στερεό ταλαντώσεις, κρούσεις τα θυμάμαι αρκετά καλά), βιολογία έχω βγάλει τα 4 του νέου βιβλίου (τελειώνω σήμερα), χημεία τελειώνω σήμερα θερμοχημεία (και μάλλον θα πάω pH μετά, για να φεύγει - δεν τα πάω πολυ με τη σειρά). Το αρχικό σχέδιο ήταν να τελειώσουν όλα μέχρι τέλη Φεβρουαρίου

Καλά αποτελέσματα!! ❤️
Ευχαριστώ πολύ παιδιά