Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΩΤΗΡΗΣ_14
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγγνώμη οι 8 ώρες του απογεύματος δεν φτάνουν? Γιατί να πρέπει κάποιος να ξενυχτάει? Νομίζω πως εξαιτίας όσων ακούγονται περί της Γ λυκείου αγχώνονται τα παιδιά, οπότε σου λέει τι να κάνω, ας ξενυχτίσω να έχω τη συνείδησή μου καθαρή...
Διονυση εσυ δεν ξενυχτησες ποτε δηλαδη?Συμφωνω οτι ακουγονται πολλες υπερβολες περι των πανελληνιων,αλλα καποτε θα σου τυχει να μην προλαβεις να διαβασεις κατι και να ξενυχτησεις.Το προβλημα ειναι να μην γινεται συστηματικα γιατι στο τελος θα παθεις οβερντοουζ.Αν τηρεις κανονικα το προγραμμα τοτε δεν υπαρχει προβλημα.Οσο για τα απογευματα δυστυχως χανονται οι πολυτιμες ωρες διαβασματος γιατι υπαρχουν και τα φροντιστηρια/ιδιαιετερα ενδιαμεσα.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Φέτος καθόλου προς το παρόν ( δλδ το αργότερο που χω κατσει ειναι 1 γενικα τα κλεινω πολυ πιο νωρις) και εχω ξυπνησει καμποσες φορες στις 6 για να προλάβω...
buffon85
Δραστήριο μέλος
hue
Νεοφερμένος
Συγγνώμη οι 8 ώρες του απογεύματος δεν φτάνουν? Γιατί να πρέπει κάποιος να ξενυχτάει? Νομίζω πως εξαιτίας όσων ακούγονται περί της Γ λυκείου αγχώνονται τα παιδιά, οπότε σου λέει τι να κάνω, ας ξενυχτίσω να έχω τη συνείδησή μου καθαρή...
Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση καποιοι να αποδιδουμε καλυτερα την νυχτα;Προσωπικα και 200ωρες να ειχε το απογευμα παλι δεν θα απεδιδα.Την νυχτα υπαρχει η απολυτη ησυχια,δεν μου αποσπαει απολυτως τιποτα την προσοχη και αφοσιωνομαι στην δουλεια που εχω να κανω!Θα συμφωνησω οτι σας ακουγεται κουραστικο/ηληθιο/ανουσιο αλλα για εμενα απεδωσε οταν επρεπε !
Guest 278211
Επισκέπτης
Όλη μέρα δεν έχω κάνει τίποτα και έχω τύψεις. Έδωσα προφορικά και μετά άραξα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψήνεται κανένας για ένα βραδινό διάβασμα;
Όλη μέρα δεν έχω κάνει τίποτα και έχω τύψεις. Έδωσα προφορικά και μετά άραξα.
όσοι γραφουν εργασια μετρανε?
Guest 278211
Επισκέπτης
Αμέ, και οι εργασίες μετρούν!! Κι εγώ για αρχή κάτι σαν εργασία έχω.
Σε μια ώρα θα το έχω τελειώσει. (Το λέω για να δεσμεύσω τον εαυτό μου )
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Και για αύριο πάει, δεν υπάρχει θέμα! Προφορικά παθολογίας έδωσα, ένα χάλι με εκείνη που μου έτυχε, αλλά πήρα το οκ και ετοιμάζομαι για γραπτά την Παρασκευή. Για καρδιακούς ήχους πέτυχα ένα βιντεάκι στο youtube φοβερό, τους κατάλαβα όλους και τους θυμάμαι! Όσο τους διάβαζα από βιβλίο δεν καταλάβαινα τίποτα. Είναι από τα δύσκολα μαθήματα η Καρδιολογία, έτσι;
Αμέ, και οι εργασίες μετρούν!! Κι εγώ για αρχή κάτι σαν εργασία έχω.
Σε μια ώρα θα το έχω τελειώσει. (Το λέω για να δεσμεύσω τον εαυτό μου )
Τσέκαρε την εφαρμογή cardiopulmonary sounds για Android. Με έσωσε.
Ναι, θεωρείται δύσκολη αλλά επειδή είναι προσαρτημένη και στην παθολογία εν μέρει, δεν μου έβγαλε τόσο το λάδι.
https://ischool.e-steki.gr//www.pinterest.com/pin/create/extension/
Guest 278211
Επισκέπτης
Τσέκαρε την εφαρμογή cardiopulmonary sounds για Android. Με έσωσε.
Ναι, θεωρείται δύσκολη αλλά επειδή είναι προσαρτημένη και στην παθολογία εν μέρει, δεν μου έβγαλε τόσο το λάδι.
https://ischool.e-steki.gr//www.pinterest.com/pin/create/extension/
Thanks! θα το κοιτάξω
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
vanessa99
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναιιι διαβαζουμε (εγω δηλαδη)Κανείς εδώ;;
Guest 278211
Επισκέπτης
vanessa99
Εκκολαπτόμενο μέλος
count me in!!
διαβασμα??
Guest 278211
Επισκέπτης
έχω να διαβάσω αρκετά πράγματα
vanessa99
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή δύναμη!!ε ναι!!!
έχω να διαβάσω αρκετά πράγματα
Όταν η ώρα είναι 10παρα20 έχεις χαλαρωσει και βλεπεις starwars στο λαπτοπακι σου και σε παιρνουν απο τη δουλεια να δου πουν πως υπαρχει μια εκτακτη εργασια που πρεπει να παραδωθει μεχρι αυριο το μεσημερι -.- και ανακαλυπτεις οτι ειναι μιση μεταπτυχιακη διατριβη και τρεχεις σαν το βεγγο τη φτωχεια μου μεσα
Καλή δύναμη και σε εσένα!!! Και καλή επιτυχία και απ'όλα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.