Guest 292010
Επισκέπτης
Είδα μια διαφήμιση στην τηλεόραση γι'αυτό το πρόγραμμα
Διάβασα και κάποια πράγματα από την σελίδα της actionaid και θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω κι εγώ...
Υπάρχει κανείς εδώ που συμμετέχει ήδη?Για να μου πείτε επι του θέματος...
Και αν ναι πόσο καιρό συμμετέχετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
(όχι δεν μου περισσέουν, και αν δεν τα έδινα στα παιδάκια θα είχα φτιάξει επιτελους την εξατμιση απ το αμάξι μου και δεν θα με έγραφαν)
Σε κάνει να νιώθεις πολύ ωραία μέσα σου παντως...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ είμαι ήδη.. Κάθε 6μηνο καταθέτω εκατον τριαντα κατι ευρά. 135 (?) Θα δω αν είναι τις αποδειξεις και απ την τραπεζα και θα σας πω ακριβως.
(όχι δεν μου περισσέουν, και αν δεν τα έδινα στα παιδάκια θα είχα φτιάξει επιτελους την εξατμιση απ το αμάξι μου και δεν θα με έγραφαν)
Σε κάνει να νιώθεις πολύ ωραία μέσα σου παντως...
Πραγματικά μπράβο! :no1: Το πρόβλημα είναι ότι όσα και να δώσεις δεν πηγαίνει το 100% των χρημάτων πάντα υπάρχει απλώλεια (πως κάνουν διαφημίσεις οι εταιρείες αυτές κλπ πρέπει να έχουν κάποια έσοδα). Η καλύτερη βοήθεια είναι να πας εκεί ακόμα και να δώσεις 20 ευρώ στο χέρι κάποιου είναι σωτήριο για αυτόν, η αδερφή μου σκέφτεται να πάει διακοπές σε μια χώρα της αφρικής και να βοηθήσει όσες οικογένειες μπορεί.
happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.actionaid.gr/default.php?pname=ProgramChild
Είδα μια διαφήμιση στην τηλεόραση γι'αυτό το πρόγραμμα
Διάβασα και κάποια πράγματα από την σελίδα της actionaid και θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω κι εγώ...
Υπάρχει κανείς εδώ που συμμετέχει ήδη?Για να μου πείτε επι του θέματος...
Και αν ναι πόσο καιρό συμμετέχετε?
Από την δευτέρα γυμνασίου είχαμε συμμετάσχει με το τμήμα μου σε αυτό το πρόγραμμα και τώρα που πήγα λύκειο συνεχίσαμε ξαναλαμβάνοντας μέρος. πληρώνουμε 22ευρώ ('η κάπου εκεί) κάθε δίμηνο (αν και δεν είμαι σίγουρη. θα ρωτήσω και θα σου πω για πιο σίγουρα). αρχικά θα σου στείλουν φωτογραφία και τα στοιχεία του παιδιού καθώς και σε ποιο έργο θα πάνε τα λεφτά (ξέρεις ότι δεν πηγαίνουν στην οικογένεια του παιδιού;; ). αργότερα θα σου έρθει γράμμα από αυτό το παιδί καθώς και ζωγραφιές του (σε εμάς έστελνε...νομίζω σε όλους έτσι γίνεται...).
tinamamagi
Εκκολαπτόμενο μέλος
το παιδακι μας στελνει καθε εξαμηνο ζωγραφιες,γραμματα
νιωθεις οτι βοηθας,ετσι κι αλλιως τα περισσοτερα λεφτα φροντιζει η actionaid να πανε σε ολη τη κοινοτητα και το
20% νομιζω ειναι για τα λειτουργικα εξοδα κ.λ.π
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
tolisman
Δραστήριο μέλος
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος
για τη γιουνισεφ το'χω ακουσει αυτο.για την αξιονειντ εχω ακουσει θετικα σχολιαΣκέτη κοροϊδία. Τι λειτουργικά έξοδα; Κάποιοι τα τρώνε τα λεφτά.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Σκέτη κοροϊδία. Τι λειτουργικά έξοδα; Κάποιοι τα τρώνε τα λεφτά.
Κι εγώ το πιστεύω ότι κάποια χρήματα θα πηγαίνουν σε κάποια τσέπη... Από εκεί και πέρα όμως ακόμα κι έτσι, ακόμα τα μισά απ αυτά τα λ7 να πηγαίνουν για καλό σκοπό κάτι δεν είναι?
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος
:no1:Κι εγώ το πιστεύω ότι κάποια χρήματα θα πηγαίνουν σε κάποια τσέπη... Από εκεί και πέρα όμως ακόμα κι έτσι, ακόμα τα μισά απ αυτά τα λ7 να πηγαίνουν για καλό σκοπό κάτι δεν είναι?
kambana
Δραστήριο μέλος
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ακουσα κι εγω στην τηλεοραση και μου φανηκε πολυ ενδιαφερον και σκοπευω να συμμετασχω οταν θα ειμαι πιο ανεξαρτητη οικονομικα
22 E τον μήνα πιστεύω σχεσόν σε όλους περισσεύουν είτε είναι ανεξάρτητοι οικονομικά είτε όχι...
Μία μέρα να βγεις θέλεις περισσότερα από 20 Ε με την μία για βενζίνη, καφέ, φαγητό.
Μήπως να την στερηθούμε αυτήν την μέρα?
Φιλικά ε?
djohn
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
22 E τον μήνα πιστεύω σχεσόν σε όλους περισσεύουν είτε είναι ανεξάρτητοι οικονομικά είτε όχι...
Μία μέρα να βγεις θέλεις περισσότερα από 20 Ε με την μία για βενζίνη, καφέ, φαγητό.
Μήπως να την στερηθούμε αυτήν την μέρα?
Φιλικά ε?
djohn
δεν ξερεις την καθημερινοτητα μου για να λες τετοια πραγματα και ουτε θα δωσω αναφορα
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ξερεις την καθημερινοτητα μου για να λες τετοια πραγματα και ουτε θα δωσω αναφορα
Σου ζήτησα να μου δώσεις αναφορά και δεν το θυμάμαι? Και έτσι κι αλλιώς μίλησα γενικά, δεν μίλησα σε προσωπικό επίπεδο.
Επιπλέον αν διάβαζες αυτά που έγραφα θα πρόσεχες ότι είπα "Σχεδόν σε όλους περισσεύουν"
Μπορεί να ανήκεις στην κατηγορία που τους περισσεύουν, μπορεί και όχι. Προσωπικά μου είναι παντελώς αδιάφορο που ανήκεις. Και δεν σε ρώτησα που ανήκεις.
Από εκεί και πέρα μιλώντας γενικά, αν αναλογιστούμε πόσα περιττά έξοδα κάνουμε σίγουρα θα μπορούσαμε να τα περιορίσουμε και να βοηθήσουμε αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη.
tolisman
Δραστήριο μέλος
μέχρι πέρσι σκεφτόμουν και εγώ να συμμετέχω στο μέλλον στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. τώρα, προτιμώ αν είναι να βοηθήσω κάποιον να το κάνω ο ίδιος και να είμαι σίγουρος ότι τα λεφτά που δίνω πηγαίνουν εκεί που πρέπει.
υπάρχει μια ελληνίδα, της οποίας το όνομα δεν θυμάμαι, την οποία εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο. αυτή έχει κάνει πολλά πράγματα στην Αφρική. αν ήταν να δώσω σε κάποιον χρήματα σε αυτήν θα τα έδινα.
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.