Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
εχουμε κ λέμε
στη θετικη σχεδον 1400 ατομα με βαθμο πρόσβασης πανω απο 19 δηλαδη πανω απο 19000 μόρια.................
οι θέσεις για τις ιατρικές ειναι περιπου 1000......................
τι γίνεται????
απλο:σκοτώνουμε οσους υποψήφιους γιατρούς που έχουν αποτύχει δεν αυτοκτόνησαν ήδη για να μη μας "φάνε" το Βιολογικό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
ενταξει δεν ειναι και ωραια πλακα αυτο να ηρεμησουμε λιγο λεωαπλο:σκοτώνουμε οσους υποψήφιους γιατρούς που έχουν αποτύχει δεν αυτοκτόνησαν ήδη για να μη μας "φάνε" το Βιολογικό
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε νομίζω να σου απαντήσειΠότε έδωσες εσύ εξετάσεις rolling;
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε νομίζω να σου απαντήσει
Κρίμα, δε προάγεται ο δημοκρατικός διάλογος σ' αυτό το σιτε.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
και τ ι προαγεται?Κρίμα, δε προάγεται ο δημοκρατικός διάλογος σ' αυτό το σιτε.
Tsol
Νεοφερμένος
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.madata.gr/index.php/epika...ial/38202.htmlΠαιδιά με 16547 πιάνω πληροφορική Πειραιά ή μαθηματικό Αθήνας; Περσινές βάσεις 16243 και 16358 αντίστοιχα. Να ρωτήσω και για 2 φίλους μου. Ο πρώτος έχει 20 παραπάνω από την περσινή βάση της ΣΕΜΦΕ. Υπάρχει περίπτωση να τη πιάσει; Και ο άλλος με 19428 περνάει οικονομικό ΣΣΑΣ;
https://www.alfavita.gr/typos/t26_6_9_1012.php
https://www.alfavita.gr/typos/t26_6_9_822.php
Δες και βγάλε τα συμπεράσματά σου.
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Στο 1ο επιστημονικό πεδίο, νομικά και παιδαγωγικά τμήματα θα σημειώσουν άνοδο που θα φτάσει κοντά στα περίπου 100 μόρια
Mακαρι το παιδαγωγικο στα Γιαννενα να μην ξεπερασει τα 95 μορια...!!
Tsol
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ για τα link φίλε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Τοτε κοβομαι απο ολες τις Φαρμακευτικες. Πολλα δεν ειναι ομως; Εστω τελευταιος στην Πατρα δεν μπαινω με 18.621;150--200 μορια πανω οπως σε ολα τα πεδια εξαλλου:iagree:
Τι αγχος γαμωτο... απο χτες δεν εχω ησυχασει λιγο.
Παντως οντως, φτασαμε το 18,6 να θεωρειται πατος.
miv
Επιφανές μέλος
Τοτε κοβομαι απο ολες τις Φαρμακευτικες. Πολλα δεν ειναι ομως; Εστω τελευταιος στην Πατρα δεν μπαινω με 18.621;
Τι αγχος γαμωτο... απο χτες δεν εχω ησυχασει λιγο.
Παντως οντως, φτασαμε το 18,6 να θεωρειται πατος.
Έλεος ρε συ, κάθεσαι κι ακούς το μούφα. Βάλε πρώτη επιλογή και βλέπεις, ούτε Αθήνα δεν αποκλείεται να μπαίνεις.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
φιλε συνεχιζεις να ειρωνευεσαι τελοςπαντων το τελευταιο σου μηνυμα θα γινει report στους υπευθυνους.χρηστο οντως σε τετοια σημεια εχουε φτασει να θεωρειται αποτυχια η φαρμακευτικη πατρας εχει 18591 και εσυ αν θυμαμαι εχεις 18621 τι να σου πω εγω πιστευω τουλαχιστον 100 μορια θα τα παρει αν ηταν περσι 18400 θα σου λεγα εμπαινες για πλακα μα καλα εσυ δε ειπες οτι θελεις βιολογικο?αυτο το πιανεις 100%:no1: τι να σου πω δηλωσε τα οπως θελεις εγω δεν προδικαζω τιποτα απλα με βαση τη λογικη μιλαω οσο για σενα μιχαλη πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι εισαι τοσο επιθετικος ειλικρινα ομωςΈλεος ρε συ, κάθεσαι κι ακούς το μούφα. Βάλε πρώτη επιλογή και βλέπεις, ούτε Αθήνα δεν αποκλείεται να μπαίνεις.
chris_90
Διάσημο μέλος
Και οι 3 Φαρμακευτικες παντα ειχαν απειροελαχιστες διαφορες μεταξυ τους (μιλαμε για 30-50 μορια ισως και λιγοτερα) οποτε μαλλον στον ποντο θα παιξει και φετος.
don_aris91
Δραστήριο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
ε οτι εδωσε 20 θεσεις παραπανω μπορει να λεει πολλα μπορει και τιποτα παντως ειναι τρομερη η σφαγη με αυτα τα 1337 ατομα απορω γιατι η επιτροπη το κανε αυτο φετος?Βασικα δεν εχω κατασταλαξει ακομα για το αν θα δηλωσω Φαρμακευτικη. Ψαχνω τα προγραμματα σπουδων κλπ αυτη την περιοδο για να καταληξω καπου. Παντως η Πατρα ειδα οτι παιρνει 20 ατομα παραπανω, οποτε θα τη συγκρατησει αυτο λογικα...
Και οι 3 Φαρμακευτικες παντα ειχαν απειροελαχιστες διαφορες μεταξυ τους (μιλαμε για 30-50 μορια ισως και λιγοτερα) οποτε μαλλον στον ποντο θα παιξει και φετος.
-----------------------------------------
ποσο ειχε περσι η βαση φιλε μου?Παιδια sos το ΠΑΜΑΚ πως το βλεπετε;εχω στο 5ο πεδιο 17935 μορια.Λετε να μην περασω;βοηθεια!
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
μα η διαφορα αλεξανδρουπολης αθηνας καθε χρονο ειναι στο κλειστο διαστημα 550,650 αρα παραπανω θα ναι λογικα η αθηνα για να βγει η διαφορα που λεω εγω
Η διαφορά ιατρικής Αθήνας - Αλεξανδρούπολης είναι συνήθως 400-500 μόρια.
Άς αφήσουμε όμως καλύτερα τις ίδιες τις βάσεις να "μιλήσουν" απο μόνες τους. Συγκεκριμένα:
2001: Αθήνα 19255 - Αλεξανδρούπολη 18836 (419 μόρια)
2003: Αθήνα 19196 - Αλεξανδρούπολη 18740 (456 μόρια)
2004: Αθήνα 19099 - Αλεξανδρούπολη 18684 (415 μόρια)
2005: Αθήνα 19233 - Αλεξανδρούπολη 18877 (356 μόρια)
2006: Αθήνα 19171 - Αλεξανδρούπολη 18659 (512 μόρια)
2007: Αθήνα 19250 - Αλεξανδρούπολη 18811 (439 μόρια)
2008: Αθήνα 19306 - Αλεξανδρούπολη 18712 (594 μόρια)
Νομίζω πως ακόμα και οι "ειδικοί" έχουν πανικοβληθεί ύστερα από την ανακοίνωση της κλιμάκωσης του Γ.Β.Π. Είναι πολύ πιθανό οι περισσότεροι υποψήφιοι να κυμαίνονται από 18600-19200 και να έχουν Γ.Β.Π. πάνω από 19. Κανείς δέν ξέρει. Αλλά θεωρώ απίθανο η Αθήνα να φτάσει τα 19500 όπως λέγεται. Προσωπική εκτίμηση. Εγώ πιστεύω γύρω στο 19400 (που και πάλι μόνο που τ'ακούω μου φαίνεται υπερβολικό. Τόσοι πολλοί πιά πάνω από 19400? Δέν νομίζω). Απλά έχω την εντύπωση πως οι ιατρικές Αθήνας - Θεσσαλονίκης θα έχουν μικρή άνοδο (100 μόρια) και οι περιφερειακές μεγαλύτερη (το πολύ 150-200).
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
ε και παλι δεν ειναι τεραστια η ανοδος?εδω εχουν φτασει ηδη στο ταβανι απο περσι φετος θα περασουν και το ταβανι παντως ετσι οπως το εγραψες που θυμισε το τραγουδι για θεσσαλονικη αθηνα αλλα τωρα μετεφρασμενο για αθηνα αλεξανδρουπολη σαν ταξιδι μου φανηκεΗ διαφορά ιατρικής Αθήνας - Αλεξανδρούπολης είναι συνήθως 400-500 μόρια.
Άς αφήσουμε όμως καλύτερα τις ίδιες τις βάσεις να "μιλήσουν" απο μόνες τους. Συγκεκριμένα:
2001: Αθήνα 19255 - Αλεξανδρούπολη 18836 (419 μόρια)
2003: Αθήνα 19196 - Αλεξανδρούπολη 18740 (456 μόρια)
2004: Αθήνα 19099 - Αλεξανδρούπολη 18684 (415 μόρια)
2005: Αθήνα 19233 - Αλεξανδρούπολη 18877 (356 μόρια)
2006: Αθήνα 19171 - Αλεξανδρούπολη 18659 (512 μόρια)
2007: Αθήνα 19250 - Αλεξανδρούπολη 18811 (439 μόρια)
2008: Αθήνα 19306 - Αλεξανδρούπολη 18712 (594 μόρια)
Νομίζω πως ακόμα και οι "ειδικοί" έχουν πανικοβληθεί ύστερα από την ανακοίνωση της κλιμάκωσης του Γ.Β.Π. Είναι πολύ πιθανό οι περισσότεροι υποψήφιοι να κυμαίνονται από 18600-19200 και να έχουν Γ.Β.Π. πάνω από 19. Κανείς δέν ξέρει. Αλλά θεωρώ απίθανο η Αθήνα να φτάσει τα 19500 όπως λέγεται. Προσωπική εκτίμηση. Εγώ πιστεύω γύρω στο 19400 (που και πάλι μόνο που τ'ακούω μου φαίνεται υπερβολικό. Τόσοι πολλοί πιά πάνω από 19400? Δέν νομίζω). Απλά έχω την εντύπωση πως οι ιατρικές Αθήνας - Θεσσαλονίκης θα έχουν μικρή άνοδο (100 μόρια) και οι περιφερειακές μεγαλύτερη (το πολύ 150-200).
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.