Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
150--200 μορια πανω οπως σε ολα τα πεδια εξαλλου:iagree:Τις Φαρμακευτικες γενικα πως τις κοβετε; (αλλη μια ακυρη απορια απο τον chris στις 2+ τη νυχτα )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Κοιτάξτε του χρόνου να τις κατεβάσετε γιατί δεν έχω καμία όρεξη να θέλω 19300 + για να μπω Χημικών Μηχανικών.
:p
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
απο οτι ακουσα το πρωι απο τον κατσικα η ιατρικη αθηνας θα αγγιξει τα 19500 και μαλιστα δεν αποκλειεται και τα 19600 ετσι χαρακτηριστικα ειπε και μαλιστα ακουστε το πιο φοβερο απο ολα ρωτησε με μηνυμα μια υποψηφια με 19100 μπαινω οδοντιατρικη?και λεει με 19100 για ιατρικη δεν ξερω αν μπαινεις,οδοντιατρικη παιζεται εγω τα φωναζα εδω και καιρο και ολοι παρασυρμενοι απο το αγχος με βριζατε λεγοντας οτι τα κανω επιτηδες νομιζω τωρα αρχιζετε να το καταλαβαινετε και μονοι σας αλλα αυτους που δεν δικαιολογω ειναι η επιθετικη σταση ορισμενων καθηγητων που ελεγαν οτι οι φετινοι αρριστουχοι ειναι λιγοτεροι και με επικριναν εμενα:nono:Ρε παιδιά και γω 365 μόρια πάνω από την Ιατρική Θράκης είμαι, λέτε να ανέβουν τόσο πολύ?
-----------------------------------------
χημικων μηχανικην γυρω στα 18300 φετος που ηδη θα ειναι υπερτιμενο οποτε δε νομιζω να φτασει και 19300 σε 2 χρονια δηλαδη ιατρικες,πολυτεχνεια θα πανε 20000?:nono:Ωχ, παιδιά αγχώθηκα και εγώ που δίνω σε 2 χρόνια :who:
Κοιτάξτε του χρόνου να τις κατεβάσετε γιατί δεν έχω καμία όρεξη να θέλω 19300 + για να μπω Χημικών Μηχανικών.
:p
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν καταλαβα τι εχει το μαθηματικο που υποτιμαται απο ολους στην ελλαδα του 210υ αιωνα εχουμε αντιληψεις του 15 αιωνα:iagree:αν ειναι δυνατον βρε παιδια....θα παω μαθηματικο να τελειωνουμε
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
και ολα αυτα για την κωλοεκθεση.......!!δηλ ελεος
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
φιλε μου μακαρι να αλλαζαν μερικες κομπλεξικες νοοτροπιες στην ελλαδα θα εβλεπες που θα πηγαιναν μαθηματικα φυσικα?οι καλυτερες επιστημες στον κοσμο αλλα ολοι θελουν ασπρες μπλουζες και τετοιες αστο μην το πω εγω αν ημουνα υπουργος παιδειας μετα το φετινο χαλι θα καταργουσα αυτοματα τις εξετασεις αυτου του στυλ:iagree:Λιγα για το μαθηματικο!
και να πω και κατι αλλο αλλα μπορει να φανει αιρετικο ποιος μου λεει εμενα οτι αυτοι που σπουδαζουν ιατρικη ειναι περισσοτεροι εξυπνοι απο αυτους που ειναι στο μαθηματικο?εκει τους ανοιγει το μυαλο δεν ειναι το χαλι της παπαγαλιας
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
μια χαρα θα εισαι μαθηματικο πιστεψε με αν δε σου αρεσουν αυτες οι σχολες του καταρραμενου τριτου πεδιου ενταξει μπορει να φανω υπερβολικος αλλα με ολα αυτα που γινονται λεμε και καμια υπερβολη καμια φορα να κλεισει το τριτο πεδιο για καμια πενταρια χρονια και να μην παρατηρηθει αυτο το πηξιμο με τις αναμονες μονο με τετοιες πρωτοβουλιες θα λογικευτουν τα πραγματα για 5 χρονια τα παιδια να στραφουν προς αυτες τις κατευθυνσεις ετσι ωστε να απομυθοποιηθουν αυτες οι σχολεςδεν το λεω υποτιμητικα!απλα εχω γυρω στα 19χιλιαδες μορια και δεν μπαινω πουθενα εκει που θελω με αυτη την κατασταση...ε μαθηματικο θα μπω
και ολα αυτα για την κωλοεκθεση.......!!δηλ ελεος
Civilara
Περιβόητο μέλος
μια χαρα θα εισαι μαθηματικο πιστεψε με αν δε σου αρεσουν αυτες οι σχολες του καταρραμενου τριτου πεδιου
Έλα ρε συ. Μια χαρά είναι κι αυτές.
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
μια χαρα θα εισαι μαθηματικο πιστεψε με αν δε σου αρεσουν αυτες οι σχολες του καταρραμενου τριτου πεδιου
τα μαθηματικα ειναι η αγαπη μου...αλλα ξερεις τι?μερα παρα μερα κατεβαζω τον πηχη στις σχολες που θελω γτ αν και εκανα τεραστια προσπαθεια με εριξε η εκθεση....συγνωμη αλλα το 18954 που εβγαλα εχει καταντησει να ειναι χαλια βαθμος...και τωρα σκεφτομαι πολυτεχνεια αλλα φανταζομαι που θα φτασουν και αυτα...εχω απογοητευτει φετος...κριμα την προσπαθεια μου...και να πεις οτι την εχασα απο κανενα αξιολογο μαθημα...απο την εκθεση...στα αλλα ειχα 3 εικοσαρια...που φτασαμε ομως...ελπιζω να καταργηθει αυτο το συστημα
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
κανε 10% ρε...μη σου αφησει και κανα ψυχολογικο η σχολη σου
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
μα ειμαστε καλα 18954 χαλια βαθμος ε δεν νομιζω οποιος το λεει αυτο μαλλον δεν ξερει τι σημαινει πανελληνιεςτα μαθηματικα ειναι η αγαπη μου...αλλα ξερεις τι?μερα παρα μερα κατεβαζω τον πηχη στις σχολες που θελω γτ αν και εκανα τεραστια προσπαθεια με εριξε η εκθεση....συγνωμη αλλα το 18954 που εβγαλα εχει καταντησει να ειναι χαλια βαθμος...και τωρα σκεφτομαι πολυτεχνεια αλλα φανταζομαι που θα φτασουν και αυτα...εχω απογοητευτει φετος...κριμα την προσπαθεια μου...και να πεις οτι την εχασα απο κανενα αξιολογο μαθημα...απο την εκθεση...στα αλλα ειχα 3 εικοσαρια...που φτασαμε ομως...ελπιζω να καταργηθει αυτο το συστημα
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
τα μαθηματικα ειναι η αγαπη μου...αλλα ξερεις τι?μερα παρα μερα κατεβαζω τον πηχη στις σχολες που θελω γτ αν και εκανα τεραστια προσπαθεια με εριξε η εκθεση....συγνωμη αλλα το 18954 που εβγαλα εχει καταντησει να ειναι χαλια βαθμος...και τωρα σκεφτομαι πολυτεχνεια αλλα φανταζομαι που θα φτασουν και αυτα...εχω απογοητευτει φτος...κριμα την προσπαθεια μου...και να πεις οτι την εχασα απο κανενα αξιολογο μαθημα...απο την εκθεση...στα αλλα ειχα 3 εικοσαρια...που φτασαμε ομως...ελπιζω να καταργηθει αυτο το συστημα
μην τα σκεφτεσαι...δες απο δω και περα τι κανεις\!! και στο 4ο πεδιο πιανεις ωραιοτατες σχολες...μηχανολογων, πολιτικων... μη θεωρεις αποτυχια τη βαθμολογια σου !!! 3 20αρια ειναι πολυ μεγαλη επιτυχια!!!
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο ειναι το θεμα?:iagree:Ο λαός ΑΠΑΙΤΕΙ να μάθει τη σχολή του roling!! Ποιος άλλος είναι μαζί μου εκτός από who;;;
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ μαζί σου!Ο λαός ΑΠΑΙΤΕΙ να μάθει τη σχολή του roling!! Ποιος άλλος είναι μαζί μου εκτός από who;;;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.