DK1991
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακαρι να εχεις δικιο γιατι ρε γαμωτο βγαζουμε τοσα μορια κ στο τελος με βλεπω ακρη θεου που λεει κ μια φιλη μου δλδ αλεξανδρουπολη...πω ρε παιδια,οπως εξηγησα και πριν απο τους 1350 με 19+ της Θετικης μονο οι 700 περιπου θα δηλωσουν Ιατρικη! Δειτε προηγουμενα ποστ μου. Γιατι ακουω μερικους που λενε "ε απο 1350 ατομα δεν θα βρεθουν καποιοι με 19.500 να δηλωσουν Θεσσαλονικη" χωρις να ξερουν γιατι μιλανε. Μην ανησυχειτε δεν προκειται να περασει η Ιατρ Αθηνας τα 19500 με τιποτα. Αυτο δεν σημαινει οτι η Βαση της δεν θα αυξηθει. Γυρω στο 19400 θα ειναι θα βγουν αλλωστε και επισημες προβλεψεις στον ημερησιο τυπο αυριο και μεθαυριο. Και η Θεσ με τιποτα πανω απο 19300.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος
Για τα πολυτεχνεια τα υψηλοβαθμα σε θεσσαλονικη τι ακουγεται??
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
λετε με 19+ πανε πολλοι φαρμακευτική/βιολογία????
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
ευτυχώς θα διώξουμε 82 ατομα σε ιατρικη/οδοντιατρικη ΣΣΑΣ που θα πανε λογικα με το μεγαλυτερο βαθμο!! χαχα
λετε με 19+ πανε πολλοι φαρμακευτική/βιολογία????
προτεινω ν αρχισουμε να τους σκοτωνουμε
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακαρι να εχεις δικιο γιατι ρε γαμωτο βγαζουμε τοσα μορια κ στο τελος με βλεπω ακρη θεου που λεει κ μια φιλη μου δλδ αλεξανδρουπολη...
και δικιο να εχει ο DK1991 και 19300 να μεινει η θεσσαλονικη , αυτη εχει 160 ΘΕΣΕΙΣ!!!!! αυτο δεν αλλαζει αν τυχει και τη δηλωσουν 160 ατομα με 19500+, δεν παει να ειναι η βαση και 18 800 θα μουν αυτα τα ατομα μεσα!!!
να ευχεσαι νε εισαι ΜΙΑ απο τους 160 που θα δηλωσουν θεσσαλονικη με την υψηλότερη βαθμολογία.......................
και πιστεψε με απο 1337 αριστουχους θα υπαρχουν , νομιζω, 160 ατομα με 19500+ που θα θελουν θεσσαλονίκη.......................
(και εγώ θεσσαλονίκη θέλω ρε γμτ αλλα όπου μας πάνε
εκτός Alexia αν εχουμε πολλους που μεταναστευσουν και προς διαιτολογια, φαρμακευτικη, βιολογια)
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαθηματικά κατεύθυνσης 20
Φυσική κατεύθυνσης 20
Χημεία κατεύθυνσης 18
Βιολογία κατεύθυνσης 16
Έκθεση 18.5
Βιολογία γενικής 20 ... Αποτέλεσμα: 19200 στο 2ο και 40 πεδίο και 18600+ στο 3ο πεδίο... Βαθμός πρόσβασης 19... Δηλαδή συμπεριλαμβάνεται στους 1337 ενώ δέν πιάνει καμμία ιατρική ούτε κάν με τις περσινές βάσεις. Αυτό έγινε διότι (όπως φαίνεται και από τα ποσοστά άριστων γραπτών σε κάθε μάθημα) οι υποψήφιοι της θετικής τα πήγαν συνοπτικά καλύτερα στην φυσική-μαθηματικά απ'όσο βιολογία-χημεία. Βιολογία το ποσοστό των άριστων γραπτών αυξήθηκε ελάχιστα αλλά επειδή οι υποψήφιοι της θετικής μειώθηκαν ο αριθμός των άτομων που έγραψαν άριστα στην βιολογία ειναι ο ίδιος σχεδόν με πέρισυ. Αντίθετα το ποσοστό μειώθηκε στην χημεία κατα 5%. Οπότε πολλοί υποψήφιοι έχουν μεγαλύτερο Γ.Β.Π. από τα μόρια τους στο 3ο πεδίο(σαφώς υπάρχουν και εξαιρέσεις). Εγώ π.χ. είχα 19.42 Γ.Β.Π. και 19265 μορια στο 3ο. Μήν ανησυχείτε τόσο.Πραγματικά. Και εγώ στην ίδια θέση βρίσκομαι αλλά κανείς δέν μπορεί να κάνει τίποτα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι υπομονή μέχρι να ανακοινωθούν οι βάσεις επειδή ακόμα και οι "ειδικοί" που βγαίνουν κατά καιρούς σε εφημερίδες, τηλεόραση κτλ δέν μπορούν να ξέρουν με ακρίβεια το αποτέλεσμα και τις περισσότερες φορές τα προγνωστικά τους ματαιώνονται από το αποτέλεσμα.
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εντάξει ρε παιδιά πραγματικά ΕΛΕΟΣ... Θα σας δώσω ένα απλό παράδειγμα ενός φίλου μου από το σχολείο μου. Ελπίζω να σας ηρεμήσει κάπως... Έγραψε:
Μαθηματικά κατεύθυνσης 20
Φυσική κατεύθυνσης 20
Χημεία κατεύθυνσης 18
Βιολογία κατεύθυνσης 16
Έκθεση 18.5
Βιολογία γενικής 20 ... Αποτέλεσμα: 19200 στο 2ο και 40 πεδίο και 18600+ στο 3ο πεδίο... Βαθμός πρόσβασης 19... Δηλαδή συμπεριλαμβάνεται στους 1337 ενώ δέν πιάνει καμμία ιατρική ούτε κάν με τις περσινές βάσεις. Αυτό έγινε διότι (όπως φαίνεται και από τα ποσοστά άριστων γραπτών σε κάθε μάθημα) οι υποψήφιοι της θετικής τα πήγαν συνοπτικά καλύτερα στην φυσική-μαθηματικά απ'όσο βιολογία-χημεία. Βιολογία το ποσοστό των άριστων γραπτών αυξήθηκε ελάχιστα αλλά επειδή οι υποψήφιοι της θετικής μειώθηκαν ο αριθμός των άτομων που έγραψαν άριστα στην βιολογία ειναι ο ίδιος σχεδόν με πέρισυ. Αντίθετα το ποσοστό μειώθηκε στην χημεία κατα 5%. Οπότε πολλοί υποψήφιοι έχουν μεγαλύτερο Γ.Β.Π. από τα μόρια τους στο 3ο πεδίο(σαφώς υπάρχουν και εξαιρέσεις). Εγώ π.χ. είχα 19.42 Γ.Β.Π. και 19265 μορια στο 3ο. Μήν ανησυχείτε τόσο.Πραγματικά. Και εγώ στην ίδια θέση βρίσκομαι αλλά κανείς δέν μπορεί να κάνει τίποτα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι υπομονή μέχρι να ανακοινωθούν οι βάσεις επειδή ακόμα και οι "ειδικοί" που βγαίνουν κατά καιρούς σε εφημερίδες, τηλεόραση κτλ δέν μπορούν να ξέρουν με ακρίβεια το αποτέλεσμα και τις περισσότερες φορές τα προγνωστικά τους ματαιώνονται από το αποτέλεσμα.
Αυτό ακριβώς θα ελεγά και εγω τώρα....το ότι ειναι θετική και έχουν βγάλει 19+ δεν παει να πει οτι ειναι στο 3ο...πολλοι μπορει να ειναι 5ο λογω των ευκολων θεματων...αλλοι μπορεί οριακα σε ενα πεδιο να εχουν 19+...αυτοι ιατρικες θεσαλλονικης και αθηνας δεν μπαινουν...πολλοι θα πανε και στρατιωτικες,πολυτεχνεια,μαθηματικο,φυσικο γτ μπορει οι γονεις τους να μπορουν σ αυτες τις σχολες να τους αποκαταστησουν επαγγελματικα καλυτερα...ενταξει δεν θελουν ολοι οι θετικοι σωνει και καλα ιατρικη...εγω και να εβγαζα τοσα μορια δεν θα πηγαινα γτ δεν θελω...θα πηγαινα πολυτεχνειο...και αλλα παιδια σκεφτονται ετσι...
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό ακριβώς θα ελεγά και εγω τώρα....το ότι ειναι θετική και έχουν βγάλει 19+ δεν παει να πει οτι ειναι στο 3ο...πολλοι μπορει να ειναι 5ο λογω των ευκολων θεματων...αλλοι μπορεί οριακα σε ενα πεδιο να εχουν 19+...αυτοι ιατρικες θεσαλλονικης και αθηνας δεν μπαινουν...πολλοι θα πανε και στρατιωτικες,πολυτεχνεια,μαθηματικο,φυσικο γτ μπορει οι γονεις τους να μπορουν σ αυτες τις σχολες να τους αποκαταστησουν επαγγελματικα καλυτερα...ενταξει δεν θελουν ολοι οι θετικοι σωνει και καλα ιατρικη...εγω και να εβγαζα τοσα μορια δεν θα πηγαινα γτ δεν θελω...θα πηγαινα πολυτεχνειο...και αλλα παιδια σκεφτονται ετσι...
εχεις απολυτο δικιο...........αλλα απο θετικη θα ειναι σιγουρα πολλοι για ιατρικη............
ευτυχως υπαρχει και η διατροφολογία χαροκοπειου με περσινη βαση περιπου 18800 θα παρει κ αυτα καποια ατομα.........
απο θετικη ξερω και πολλους που πανε παιδαγωγικό........
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν εχεις ΓΒΠ 19+ δεν σημαινει οτι εχεις 19000+ μορια ...
Π.χ εγω εχω ΓΒΠ 18.09 ... αυτο δυστηχως σημαινει βαση των βαθμολογιων που εχω βγαζω 17837 μορια! φυσικα ειναι εφικτο να εχεις ΓΒΠ 18 η 19 + και να εχεις αναλογα 18000 η 19000 + μορια
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Maria17
Δραστήριο μέλος
DK1991
Νεοφερμένος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
και δικιο να εχει ο DK1991 και 19300 να μεινει η θεσσαλονικη , αυτη εχει 160 ΘΕΣΕΙΣ!!!!! αυτο δεν αλλαζει αν τυχει και τη δηλωσουν 160 ατομα με 19500+, δεν παει να ειναι η βαση και 18 800 θα μουν αυτα τα ατομα μεσα!!!
να ευχεσαι νε εισαι ΜΙΑ απο τους 160 που θα δηλωσουν θεσσαλονικη με την υψηλότερη βαθμολογία.......................
και πιστεψε με απο 1337 αριστουχους θα υπαρχουν , νομιζω, 160 ατομα με 19500+ που θα θελουν θεσσαλονίκη.......................
εκτός Alexia αν εχουμε πολλους που μεταναστευσουν και προς διαιτολογια, φαρμακευτικη, βιολογια)
Αυτό ακριβώς ρε παιδιά. Δεν πάνε όλοι Ιατρική.
Μερικοι πηγαίνουν κατευθείαν Οδοντιατρική, Φαρμακευτική ή Κτηνιατρική παρόλο που έχουν 19500 μόρια.
Επίσης αρκετοί πηγαίνουν σε στρατιωτικές σχολές.
Ακόμη, κάποιοι (ξέρω και εγώ προσωπικά μερικούς) που αν και έχουν τρελά μόρια στο 3ο θα δηλώσουν ως πρώτο Πολυτεχνεία ή ακόμη και οικονομικά (αν είχαν ΑΟΘ), ενώ υπάρχουν και αυτοί που θα δηλώσουν με 19500+ μόρια Μαθηματικό, Φυσικό και Χημικό.
Επιπλέον, να ανφέρω και αυτούς που αν δουν ότι δεν είναι αρκετά μόρια πάνω από τη βάση της Ιατρική, μπορεί να μην δηλώσουν Ιατρική για να μη χάσουν ένα πεδίο (αυτό θα το αναλύσω σε άλλο post, κουράστηκα τώρα)
Και να μην ξεχνάμε και ορισμένους που θα φύγουν εξωτερικό αν και έχουν μόρια για να μπουν πρώτοι (επίσης ξέρω τέτοια άτομα)
Θα θεωρούσα πιθανότερο το εξής (χωρίς να θέλω να αγχώσω-δεν είμαι ειδικός): Η θετική δεν έγραψε καλά βιολογία-χημεία και έγραχε τέλεια Μαθηματικά-Φυσική (εγώ αποτελώ εξαίρεση-19078 στο 3ο και 18678 στο 2ο,4ο ) που σημαίνει ότι αρκετοί που δε θα περάσουν ιατρικές μάλλον θα βάλλουν Πολυτεχνεία...
Γενικά όμως, ο ΓΒΠ δε σημαίνει ότι θα μπεις σε ένα πανεπιστήμιο. Σημασία έχουν τα μόρια (όπως είπε κάποιος σε προηγούμενο post). Αυτά και ας περιμάνουμε τον Αύγουστο
-----------------------------------------
Π.χ Έχω ΓΒΠ 18,66 αλλά έχω μόρια πάνω από 19000Ακριβως ειναι ενδεικτικο. Με την ιδια λογικη μπορει με ΓΒΠ κατω απο 19 να βγαζει πανω απο 19.000 μορια.....
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε συ δεν το καταλαβα αυτο...αν η βαση ειναι πχ 18880 σημαινει πως ο τελευταιος εχει 18880 αρα εγω πχ που εχω σχεδον 700 μορια παραπανω ειμαι μεσα,ετσι δεν παει?αντε να πανε σε καμια αλλη σχολη δεν χρειαζεται να γινουν ολοι γιατροι!!!!αυτο το κωλοπολλαπλης στη χημεια γαμωτο...ακομη το κλαιω.δεν μπορουσα να το χω σωστο?!?!?!?!τεσπα οτι ειναι να γινει θα γινει κ στην τελικη εγω παντα ιατρικη ηθελα,οχι θεσσαλονικη!συμβιβαζομαι κ με αλλη πολη,αλλα η θεσ θα ηταν ιδανικη...ωχ μωρε αγχος μεχρι κ γι'αυτο...και δικιο να εχει ο DK1991 και 19300 να μεινει η θεσσαλονικη , αυτη εχει 160 ΘΕΣΕΙΣ!!!!! αυτο δεν αλλαζει αν τυχει και τη δηλωσουν 160 ατομα με 19500+, δεν παει να ειναι η βαση και 18 800 θα μουν αυτα τα ατομα μεσα!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.