Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Όσο δεν πάει.καλη επιτυχια σε ολους και να πιαστε την πρωτη σας επιλογη νομιζω ελπιζω τοσο καιρο να σας βοηθησα:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
εχεις σκεφετει οτι το επιπεδο ειναι και ολιγον τι χαμηλο στη θεωρητικη και οτι η θετικη εχει πολυ καλυτερους μαθητες?δεν απευθυνεται σε σενα προσωπικκα αυτo
Ειπες μεγαλη χαζομαρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
αν δεν εχω γνωση φανηκε φιλε μου σε βαρεθηκα με τις προσβολες σου απαιτω απο τη διαχειριση να σε μπαναρει ποιος σου εχει δωσει το δικαιωμα να προσβαλλεις τον αλλον?η λεξη σεβασμος ξερεις τι σημαινει?Σταμάτα ν'ασχολείσαι με πράγματα που δεν σένδιαφέρουν, ειδικά όταν δεν έχεις γνώση πάνω τους. Ειλικρινά είσαι για λύπηση, για 100η φορά στο λέω, αλλά προφανώς κάτι σ'εμποδίζει να το αντιληφθείς.
djimmakos
Διάσημο μέλος
:iagree:
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Σταματάω εδώ.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω δεν εχω διαμαχη με κανεναν αλλοι αρχιζουν τις ειρωνιες και συνεχιζουν ανεπηρεαστοιΠαιδιά, το θέμα δεν ανοίχτηκε για προσωπικές διαμάχες.
:iagree:
-----------------------------------------
αυτο ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι :iagree:Ν'απαιτείς όσο θέλεις, το ό,τι είσαι ηλίθιος δεν είναι θέμα της διαχείρισης, ούτε δικό μου φυσικά.
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
στη θετικη σχεδον 1400 ατομα με βαθμο πρόσβασης πανω απο 19 δηλαδη πανω απο 19000 μόρια.................
οι θέσεις για τις ιατρικές ειναι περιπου 1000......................
τι γίνεται????
Civilara
Περιβόητο μέλος
Ν'απαιτείς όσο θέλεις, το ό,τι είσαι ηλίθιος δεν είναι θέμα της διαχείρισης, ούτε δικό μου φυσικά.
Επιοικώς Απαράδεκτος.
miv
Επιφανές μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
miv ο καθενας μπορει να εχει αποψη πανω σε αυτα τα θεματα. Δεν μπορεις εσυ να εμποδισεις καποιον να εκφρασει ελευθερα την γνωμη του.
Zod
Δραστήριο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
κοιτα λογικα μερικοι θα δηλωσουν και μετσοβια και οδοντιατρικες αλλα δεν νομιζω να ειναι πανω απο 500 αυτοι τι να σου πω ειλικρινα δεν ξερω ετσι οπως εγινε φετος ολα ειναι απροβλεπταεχουμε κ λέμε
στη θετικη σχεδον 1400 ατομα με βαθμο πρόσβασης πανω απο 19 δηλαδη πανω απο 19000 μόρια.................
οι θέσεις για τις ιατρικές ειναι περιπου 1000......................
τι γίνεται????
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είναι αυτονόητο ότι οι 1400 αριστούχοι θα επιλέξουν Ιατρική.
χμ.....καθησυχαστική η διαπίστωση σου αλλα η πλειοψηφεία όμως δε θα δηλώσει ιατρική απο τη θετική?????
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
χμμ γινεται και αυτο αλλα δεν νομιζω να αποτελει την πλειοψηφια των 19-20Επίσης δεν είναι αυτονόητο πως επειδή κάποιος έχει ΓΒΠ 19-20, έχει βγάλει απαραίτητα 19000-20000 μόρια
boss2009
Νεοφερμένος
Συμφωνώ μαζί σας απολύτως ότι ο Μιχάλης παρεκτράπηκε λίγο.Βέβαια θεωρώ ότι τόσο ο Μιχάλης όσο και ο rollingstones θα πρέπει να βάλλουν λίγο νερό στο κρασί τους για να λήξει επιτέλους αυτή η φιλονικία!! Φιλικά πάντα!!!!!!!Επιοικώς Απαράδεκτος.
miv
Επιφανές μέλος
χμ.....καθησυχαστική η διαπίστωση σου αλλα η πλειοψηφεία όμως δε θα δηλώσει ιατρική απο τη θετική?????
Υπάρχουν επίσης φαρμακευτικές, οδοντιατρικές, πολυτεχνεία και γνωρίζω αρκετους που μπορεί να έβγαλαν τόσο, αλλά πάνε για βιολογικό.
Zod
Δραστήριο μέλος
χμμ γινεται και αυτο αλλα δεν νομιζω να αποτελει την πλειοψηφια των 19-20
Ε ναι εμένα μου συναίβει φέτος. Στο σχολείο περνάω έναν από τεχνολογική για 210 μόρια και έχουμε βγάλει ίδιο βαθμό πρόσβασης
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
φιλε μου εγω ουτε χαρακτηρισα ουτε προκαλεσα κατι το οποιο κανει συνεχεια ο μιχαλης οποτε τι να πω αλλοΣυμφωνώ μαζί σας απολύτως ότι ο Μιχάλης παρεκτράπηκε λίγο.Βέβαια θεωρώ ότι τόσο ο Μιχάλης όσο και ο rollingstones θα πρέπει να βάλλουν λίγο νερό στο κρασί τους για να λήξει επιτέλους αυτή η φιλονικία!! Φιλικά πάντα!!!!!!!
-----------------------------------------
ετσι ακριβως καποιοι θα δηλωσουν αλλοι αλλα οχι αρκετοι για να αλλαξουν το ρευμαΛογικά οι βάσεις θα ανέβουν. Όσοι και να πάνε προς πολυτεχνεία κλπ, πάλι πολλοί θα δηλώσουν ιατρική.....Στον ουρανό θα πάνε(αυτά έχουν τα μέτρια θέματα)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.