CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πες ρε και εμενα εφαρμοσμενα μαθηατικα τι βλεπεις? Εχω 550 μορια πανω απο την περσυνη.....100% τα πιανεις ειπαμε θα ανεβουν αλλα οχι και σε τετοιο σημειο μην το σκεφτεσαι καν εσυ ησουν που ρωτησες τη τσαπανιδου το πρωι?νομιζω ηταν ακριβως ιδια ερωτηση με ακριβως τα ιδια μορια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
(troll)
on topic. αν δεν αυξηθει η ζητηση στη σχολη, εισαι μεσα. αν αυξηθει, εισαι μαλλον μεσα. αν αυξηθει παρα πολυ, ισως να εισαι μεσα. κοινως, αυτο εξαρταται απο τα μηχανογραφικα ΚΑΙ των αλλων.
το πιο πιθανο ειναι να εχεις περασει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
σταματα να ειρωνευεσαι φιλε μου το πιανεις σιγουρα μην τρελενεσαι οι μεσαιες σχολες δε θα ανεβουν αρκετα γιατι οι επιδοσεις ειναι στα ιδια με περσι τρομερες ανατροπες ομως θα ειναι στην ελιτ εκει μιλαω για θεαματικες ανοδουςεσυ δε θα την πιασεις γιατι θα ανεβει 551 μορια. περιπου
(troll)
on topic. αν δεν αυξηθει η ζητηση στη σχολη, εισαι μεσα. αν αυξηθει, εισαι μαλλον μεσα. αν αυξηθει παρα πολυ, ισως να εισαι μεσα. κοινως, αυτο εξαρταται απο τα μηχανογραφικα ΚΑΙ των αλλων.
το πιο πιθανο ειναι να εχεις περασει
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι...Το 2004 είχε συμβεί το αναπάντεχο! Ιατρική Αθήνας 19099! και Θεσσαλονίκης 19004! Παρόλο που οι αριστούχοι ήταν 1000+! Είδα μάλλιστα άρθρα που έλεγαν για την ιατρική οτι θα φτάσει τότε 19400. Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα συνέβη και για τις υπόλοιπες σχολές. Αλλά δέν βρήκα την κλιμάκωση του Γ.Β.Π. για το 2004 που είπε ο chris. Που ακριβώς την βρήκες για το 2004?
https://www.forthnet.gr/media/PAIDEIA/klimakosi_genikou_vathmou_prosbasis_2004.pdf
κωστακης
Δραστήριο μέλος
nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος
πληροφορικη πειραια περσυ ειχε 16235.τι πιστευετε για φετοσ?θα ανεβει η θα πεσει?
Θα ανεβει...!!!(0-200 μορια)!!!Αλλος....?
miv
Επιφανές μέλος
σταματα να ειρωνευεσαι φιλε μου το πιανεις σιγουρα μην τρελενεσαι οι μεσαιες σχολες δε θα ανεβουν αρκετα γιατι οι επιδοσεις ειναι στα ιδια με περσι τρομερες ανατροπες ομως θα ειναι στην ελιτ εκει μιλαω για θεαματικες ανοδους
Ο κλαπαρχίδας αποτυχημένος αρθογραφίσκος Κάτσικας λέει το ακριβώς αντίθετο. Νομίζω ότι πρέπει να του δώσεις τα φώτα σου.
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδη????????Ο κλαπαρχίδας αποτυχημένος αρθογραφίσκος Κάτσικας λέει το ακριβώς αντίθετο. Νομίζω ότι πρέπει να του δώσεις τα φώτα σου.
billgre14
Εκκολαπτόμενο μέλος
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω πολυ!
DimitrisMat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πες ρε και εμενα εφαρμοσμενα μαθηατικα τι βλεπεις? Εχω 550 μορια πανω απο την περσυνη.....
Εγώ προσωπικά πιστεύω πως αυτή η σχολή ίσως φτάσει και στο ~13200.
Ο λόγος που δεν την επέλεγαν ήταν η αποκατάσταση,το ''πρόβλημα'' όμως λύθηκε...Πλέον είναι η αμέσως επόμενη λύση για κάποιον που ήθελε μαθηματικός.
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δοκίμασε τώρα!Catherine3 το link που εστειλες δε μου ανοιγει..μηπως θα μπορουσες να με βοηθησεις καπως?
Ευχαριστω πολυ!
www.forthnet.gr/media/PAIDEIA/klimakosi_genikou_vathmou_prosbasis_2004.pdf
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ok μια χαρα! Ευχαριστω πολυ!:thanks:
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ προσωπικά πιστεύω πως αυτή η σχολή ίσως φτάσει και στο ~13200.
Ο λόγος που δεν την επέλεγαν ήταν η αποκατάσταση,το ''πρόβλημα'' όμως λύθηκε...Πλέον είναι η αμέσως επόμενη λύση για κάποιον που ήθελε μαθηματικός.
Πώς ακριβώς λύθηκε το πρόβλημα; Τί αλλαγή έγινε;
conundrum
Νεοφερμένος
Πώς ακριβώς λύθηκε το πρόβλημα; Τί αλλαγή έγινε;
Πριν λιγα χρονια κατοχυρώθηκαν τα δικαιωματα τησ σχολης και πλεον ειναι ισαξιοι με τους μαθηματικους...
Wolfie
Δραστήριο μέλος
staticstasy
Νεοφερμένος
Θα πάω φέτος τρίτη λυκείου...
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.