Semina
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ!!:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PzH-2000GR
Νεοφερμένος
Είναι ένα πάρα πολύ καλό πρόγραμμα αλλά και πολύ απαιτητικό ταυτόχρονα. Πρέπει να έχεις μια κάποια ευχέρεια λόγου, ενδιαφέρον για τα θέματα της επικαιρότητας και γενικώς ευρεία γνώση επί διαφόρων θεμάτων.
Σου προτείνω να συμμετάσχεις. Θα σε βοηθήσει πολύ και στην Έκθεση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά ως εδώ γιατί πολύ offtopic πήγαμεπρέπει να γουστάρεις τα Μαθηματικά και τίποτα παραπάνω.
Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι. Απλά ορισμένοι κομπλεξάρες το παίζουν μούρες στους μαθηματικούς στα σχολεία. Άσε που προσωπικά εχω συναντήσει και περίπτωση στη δική μου τάξη το 19 να είναι το απόλυτο άριστα και το 20 να απαιτεί απόλυτο άριστα+επιτυχία στην ΕΜΕ.
Συμφωνώ με το Μιχαλάρα...Τις περισσότερες φορές είναι αγώνες φτιαχτεί...Δύσκολα να βρεθεί κάποιος μόνος του...Φροντιστηριακός χαρακτήρας όπως ακριβώς το είπες...
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν έχετε άδικο δηλαδή και δεν συνεπάγονται φυλλάδια με συγκεκριμένα επιχειρήματα και φροντιστήρια και καθηγητές κλπ...
Μπορείτε να κάνετε και εξάσκηση ρητορείας στο ischool!
PzH-2000GR
Νεοφερμένος
Δεν ξέρω, κάτι δε μου κολλούσε. Προετοιμασία φροντιστηριακού στυλ και πιθανόν παπαγάλισμα.
ΔΕΝ Είναι έτσι. Καμία σχέση με φροντιστήριο και παπαγαλία. Μόνο κάποια ιδιωτικά σχολεία το κάνουν. Οι υπόλοιποι κάνουμε προετοιμασία με κάποιον υπεύθυνο καθηγητή, χωριζόμαστε σε δυο ομάδες, βρίσκουμε επιχειρήματα και τα λέμε. Ξέρω, επειδή συμμετέχω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Μη λέτε πράγματα για τα οποία δε γνωρίζετε αρκετά, διότι δυσφημίζετε το πρόγραμμα αυτό.
miv
Επιφανές μέλος
PzH-2000GR
Νεοφερμένος
Εγώ εκφράζω την εντύπωση του παρατηρητή κι αν πραγματικά το πρόγραμμα είναι καθαρό και διαφανές σαν κρύσταλλο, οι ιθύνοντες πρέπει να λάβουν υπ'οψιν τους την εντύπωση αυτή, αντι να προσπαθήσουν να με βγάλουν αναξιο κρίσης.
Κατ' αρχήν εδώ και τρία χρόνια δε μένω στον Έβρο. Μένω Αθήνα, απλά στον Έβρο τελείωσα το Γυμνάσιο. Και για ποιό πράγμα μιλάς ''σαςν κρύσταλλο''; Δεν είναι εκλογές φίλε μου, ούτε κάτι το κομματικό που να εμπλέκονται συμφέροντα και σκοπιμότητες. Χαλάρωσε. Μαζευόμαστε και συνδιαλεγόμαστε. Τίποτα παραπάνω. Βοηθάει και στην Έκθεση. Τώρα το ότι σε κάποια (ιδιωτικά σχολεία κυρίως) το έχουν πάρει πατριωτικά, και κάθονται και τα μαθαίνουν παπαγαλία τα θέματα, δε νικάνε πίστεψέ με. Το σχολείο που νίκησε το 2007 (3ο Λύκειο Αιγάλεω) ξέρω την ομάδα προσωπικά (αυτό φιλοξένησε και τους αγώνες το 2007, 2008 και μάλλον και εφέτος) και τους καθηγητές που ασχολούνται (έχουμε παίξει και φιλικό μαζί επειή είμαστε γειτονικά σχολεία) και σε πληροφορώ ότι το άξιζαν που το πήραν. Είχαν φοβερούς ομιλιτές. Μας έχουν νικήσει και εμάς δυο συνεχόμενες φορές. Ελπίζω βέβαια να νικήσουμε εφέτος. Κατά τα άλλα ηρεμία. Μην τα βλέπετε όλα από τη σκοπιά της σκοπιμότητος. Ηρεμήστε. Μια δραστηριότητα είναι. Σιγά τα διαπλεκόμενα συμφέροντα. Αυτό πάντως που με ενοχλεί (όχι ιδιαίτερα βέβαια) είναι ότι αμέσωςβγάλατε συμπέρασμα, ως κλασσικοί Έλληνες. Χωρίς να έχετε απτά στοιχεία. Εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Κατ' αρχήν εδώ και τρία χρόνια δε μένω στον Έβρο. Μένω Αθήνα, απλά στον Έβρο τελείωσα το Γυμνάσιο. Και για ποιό πράγμα μιλάς ''σαςν κρύσταλλο''; Δεν είναι εκλογές φίλε μου, ούτε κάτι το κομματικό που να εμπλέκονται συμφέροντα και σκοπιμότητες. Χαλάρωσε. Μαζευόμαστε και συνδιαλεγόμαστε. Τίποτα παραπάνω. Βοηθάει και στην Έκθεση. Τώρα το ότι σε κάποια (ιδιωτικά σχολεία κυρίως) το έχουν πάρει πατριωτικά, και κάθονται και τα μαθαίνουν παπαγαλία τα θέματα, δε νικάνε πίστεψέ με. Το σχολείο που νίκησε το 2007 (3ο Λύκειο Αιγάλεω) ξέρω την ομάδα προσωπικά (αυτό φιλοξένησε και τους αγώνες το 2007, 2008 και μάλλον και εφέτος) και τους καθηγητές που ασχολούνται (έχουμε παίξει και φιλικό μαζί επειή είμαστε γειτονικά σχολεία) και σε πληροφορώ ότι το άξιζαν που το πήραν. Είχαν φοβερούς ομιλιτές. Μας έχουν νικήσει και εμάς δυο συνεχόμενες φορές. Ελπίζω βέβαια να νικήσουμε εφέτος. Κατά τα άλλα ηρεμία. Μην τα βλέπετε όλα από τη σκοπιά της σκοπιμότητος. Ηρεμήστε. Μια δραστηριότητα είναι. Σιγά τα διαπλεκόμενα συμφέροντα. Αυτό πάντως που με ενοχλεί (όχι ιδιαίτερα βέβαια) είναι ότι αμέσωςβγάλατε συμπέρασμα, ως κλασσικοί Έλληνες. Χωρίς να έχετε απτά στοιχεία. Εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον.
ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΕΝΤΥΠΩΣΗ! Που το είδες το συμπέρασμα; Μιλάω για εντύπωση, απλώς, το κερατό μου. Και γι'αυτό δεν έχω ανάγκη από κανένα στοιχείο, παρά μόνο απ'την εμπειρία μου που το έχω παρακολουθήσει ορισμένες φορές.
Και τέλος πάντων, πίστεψέ με, δεν χρειάζεται κανένα πολιτικό κίνητρο για να πάει κάποια ψωνάρα και να κάνει το κομμάτι της με εντελώς αντικανονικούς τρόπους. Και στην ΕΜΕ το ίδιο κάνουν οι μισοί. Υπάρχει κάποια πολιτική σκοπιμότητα; Ναι, παίζονται πολλά σε θέματα βαθμολογιών σχολείου και το ξέρεις καλά. Αυτοί ως "κλασικοί Έλληνες" πάνε και κάνουν τέτοια καραγκιοζιλίκια. Εμείς απλώς κρίνουμε αυτό που βλέπουμε και τουλάχιστον θα έπρεπε να τιμάει το πρόγραμμα ακόμη και το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που το παρακολουθούν και μπαίνουν στον κόπο να προβληματίζονται και να το κρίνουν. Θα προτιμούσατε να μη σας βλέπει κανένας ή μήπως θεωρείτε πιο εποικοδομητικό να λέμε όλοι για το πόσο ωραία και πόσο ρόδινα είναι τα πάντα, σαν τις γλάστρες και τους φαφλατάδες που έρχονται ν'απαγγείλουν τα βαρετά κενολόγια τη μέρα έναρξης του προγράμματος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
PzH-2000GR
Νεοφερμένος
ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΕΝΤΥΠΩΣΗ! Που το είδες το συμπέρασμα; Μιλάω για εντύπωση, απλώς, το κερατό μου. Και γι'αυτό δεν έχω ανάγκη από κανένα στοιχείο, παρά μόνο απ'την εμπειρία μου που το έχω παρακολουθήσει ορισμένες φορές.
Και τέλος πάντων, πίστεψέ με, δεν χρειάζεται κανένα πολιτικό κίνητρο για να πάει κάποια ψωνάρα και να κάνει το κομμάτι της με εντελώς αντικανονικούς τρόπους. Και στην ΕΜΕ το ίδιο κάνουν οι μισοί. Υπάρχει κάποια πολιτική σκοπιμότητα; Ναι, παίζονται πολλά σε θέματα βαθμολογιών σχολείου και το ξέρεις καλά. Αυτοί ως "κλασικοί Έλληνες" πάνε και κάνουν τέτοια καραγκιοζιλίκια. Εμείς απλώς κρίνουμε αυτό που βλέπουμε και τουλάχιστον θα έπρεπε να τιμάει το πρόγραμμα ακόμη και το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που το παρακολουθούν και μπαίνουν στον κόπο να προβληματίζονται και να το κρίνουν. Θα προτιμούσατε να μη σας βλέπει κανένας ή μήπως θεωρείτε πιο εποικοδομητικό να λέμε όλοι για το πόσο ωραία και πόσο ρόδινα είναι τα πάντα, σαν τις γλάστρες και τους φαφλατάδες που έρχονται ν'απαγγείλουν τα βαρετά κενολόγια τη μέρα έναρξης του προγράμματος;
Τέλος πάντων, γνώμη σου είναι, σεβαστή (αν και δεν είπα ότι έχεις εντελώς άδικο) πάντως καλό θα ήταν να μην κάνεις κυνήγι μαγισσών. Το ότι υπάρχουν κάποιο στην κοινωνία μας που θέλουν να βολευτούν (ευτυχώς όχι όλοι) και είναι διεφθαρμένοι, δε σημαίνει ότι τ απάντα λειτουργούν έτσι. Δεν πρέπει να βλέπουμε παντού σκιές και σκοτεινά σημεία. Βέβαια η πολιτική και η εν γένει κοινωνική ζωή του τόπου ίσως να μη μας το επιτρέπει αλλά ας είμαστε και λίγο ρεαλίστές ή τουλάχιστον αν θες, λίγο πιο αισιόδοξοι για τον τρόπο λειτουργίας κάποιων θεσμών.
-----------------------------------------
Και επειδή δε θα ξαναμπώ στο ίντερνετ για πολυυυυ καιρό, θα σου πρότεινα επειδή μένεις στην Αττική, όταν μάθω την ημερομηνία των Αγώνων να μπω και να σου πω διεύθυνση σχολείου και ημερομηνία (υπολόγιζε μέσα στο Δεκέμβριο ένα Σάββατο) να έρθεις, να παρακολουθήσεις και να μου πεις μετά για τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, τις σκοπιμότητες, τους απώτερους στόχους και για τις επικίνδυνες επιδιώξεις μερικών, που ελλοχεύουν.
vallout
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.