don_vito
Δραστήριο μέλος
Εγω υπολογιζω γυρω στο 9.5-10.5
Εσεις τι ακουσατε απο σχολειο σας ?
Αναφερομαι σε 5ο πεδιο γιατι τα παιδια της θετικης ακουσα πολλους να εχουν γραψει γυρω στο 14-15
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanni_
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paraskevibar
Νεοφερμένος
ΓιωργοςM
Νεοφερμένος
xristarac
Νεοφερμένος
nickddg
Νεοφερμένος
panathinaikaras
Νεοφερμένος
για ποια μοναδικοτητα τις ριζας λενε καποιοι στο δ4 η μονη περιπτωση που υπηρχε για να ισχυει η εξισωση ηταν για χ=3π/4 δεν χρειαζοταν να αποδειξεις κατι αλλο
εξαρταται το πως θα το λυσεις.αν ξεκινησεις λεγοντας με το ματι μου βλεπω να εχει μια ριζα το 3π/4 πρεπει μετα με καποιον τροπο να αποδειξεις την μοναδικοτητα.αν πας με αλλον τροπο και βγαλεις τελειο τετραγωνο μικροτερο ισον του μηδεν οποτε παιρνεις το ισον θα φανει απο κει η μοναδικη λυση.εγω αναφερομαι αν καποιος εχει αετισιο ματι και πει με τη μια εχει ριζα το 3π/4.προφανως μετα πρεπει να αποδειξεις τη μοναδικοτητα γτ εγω μπορω να σου πω γτ να μην εχει ριζα το 3π/20.ετσι γουσταρω να εχει ριζα το 3π/20.ομως αν μου κανεις την αποδεικτικη διαδικασια της μοναδικοτητας απλα με ρεζιλεψες που ισχυριζομαι οτι εχει ριζα το 3π/20
nickddg
Νεοφερμένος
panathinaikaras
Νεοφερμένος
κοιτα εγω προσωπικα εκανα οτι απλοποιησεις γινοταν και μου εμεινε στο πρωτο μελος η f και στο δευτερο το μεγιστο της συν κατι αλλο, επειδη ομως η f δεν μπορει να παρει τιμες μεγαλυτερες απο το μεγιστο της ειπα οτι ο αλλος αριθμος επρεπε να ειναι μικροτερος η ισος του μηδεν και επειδη ηταν τετραγονο κρατησα μονο το ισο νομιζω οτι σαν αιτιολογηση αρκουσε
αυτο λεω ηταν η πιο εξυπνη λυση που εδωσες.εγω απλα λεω αν ενας λεει με τη μια προφανης λυση η ταδε και μετα το παει κατασκευαστικα για να βγαλει μοναδικοτητα.καλα παιζει να εισαι ο ενας στους 10 σε ολη την ελλαδα που το σκεφτηκε.φανταζομαι θα σου μεινε χρονος στο τελος.πραγματικα πολυ δυσκολο θεμα να το βγαλεις σε ωρα εξετασεων.
nickddg
Νεοφερμένος
και καλα να εχεις κανει Α,Β και μετα να διαλεξεις να κανεις πρωτα το Δ και μετα το Γ(δυσκολα θεματα και τα 2)
αλλα μετα το Α πας στο Δ,πες οτι δε σου βγαινει,που ειναι αρκετα πιθανο ,μετα πας στο Β με τη ψυχολογια στο πατο και πιεση χρονου....
πιασε πρωτα τη βαση και πηγαινε μετα για το 100...
...αστο καταλαβα αλλο,οτι να ναι εγραψα ...καλα εκανες τωρα το ειδα σωστα
panathinaikaras
Νεοφερμένος
κοιτα εγω πηγα κατευθιαν στο τεταρτο μετα το δευτερο οποτε το προλαβα ολο απλως στο τριτο δεν σχεδιασα τις ευθειες ετσι ωστε να εφαπτονται σε ενα μονο σημειο στο -ημχ και εχασα αρκετες μοναδες αλλα ευτυχως εχασα μονο απο αυτο
ρισκαδορικο παρα πολυ βεβαια αυτο.ειναι σαν να λες παω αποκλειστικα για το 100.ειτε δηλαδη τα παιρνεις ολα ή τα χανεις ολα.αυτο εχει λογικη να το κανεις πχ στην εκθεση.να πεις γραφω αρχη αρχη την εκθεση και μετα παω σε περιληψεις κτλπ
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
με ποια λογικη να πας κατευθειαν στο Δ,σου προτεινω να μη το κανεις στα επομενα μαθηματα,δε σε βοηθαει καθολου,υπαρχει λογος που τα θεματα τα εχουν βαλει με σειρα δυσκολιας,σα φιλος στο λεω
και καλα να εχεις κανει Α,Β και μετα να διαλεξεις να κανεις πρωτα το Δ και μετα το Γ(δυσκολα θεματα και τα 2)
αλλα μετα το Α πας στο Δ,πες οτι δε σου βγαινει,που ειναι αρκετα πιθανο ,μετα πας στο Β με τη ψυχολογια στο πατο και πιεση χρονου....
πιασε πρωτα τη βαση και πηγαινε μετα για το 100...
...αστο καταλαβα αλλο,οτι να ναι εγραψα ...καλα εκανες τωρα το ειδα σωστα
Στο συγκεκριμενο διαγωνισμα βολευε να πας μετα το Β απευθειας στο Δ(τουλαχιστον εμενα)...
panathinaikaras
Νεοφερμένος
Just1n
Νεοφερμένος
https://ibb.co/dC9exa
https://ibb.co/kAuwca
https://ibb.saw /b2CMAv
https://ibb.co/dC9exa
https://ibb.co/kAuwca
Ενδεικτική βαθμολόγηση
panathinaikaras
Νεοφερμένος
Just1n
Νεοφερμένος
panathinaikaras
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.