Dream Theater
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aν θελήσουν να χτυπήσουν την τεχνολογική δεν νομίζω...Τα μαθηματικά που ήταν εύκολα και με μεγάλο συντελεστή βαρύτητας .Οπότε νομίζω και μακάρι να βγω ψεύτης , η φυσική θα είναι αρκετά ζόρικη.Δίνουμε λυπαντικό που μας περίσσεψε αν θέλετε
Και εγώ έτσι το βλέπω αλλά υποτίθεται ήταν και αεππ δύσκολα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dalebarbie
Νεοφερμένος
στο Δ4 τα πρωτα 2 τα εκανα αναλυτικοτατα.. δλδ βρηκα ποσος πρεπει να ειναι ο ογκος. στο NaOH εβγαινε y=9V και στο NH3 x=99V οποτε προφανως y<x. επειδη τωρα το αλλο ειναι ρυθμιστικο, εχει την ιδιοτητα μπλα μπλα οταν αραιωνεται μεσα σε ορισμενα πλαισια να διατηρει σταθερο pH, οποτε χρειαζεται πολυ περισσοτερο ογκο απο το ασθενες. αρα ω>x τελικα y<x<ω
αυτο έκανε και η αδελφή μου !!!
zarakikenpanchi
Νεοφερμένος
Dream Theater
Εκκολαπτόμενο μέλος
στο Δ4 κάνεις επίδραση κοινού ιόντος και δεν ισχύουν οι προσεγγίσεις, επειδή οι συγκεντρώσεις είναι πολύ μικρές, και στη συνέχεια βρίσκεις το V' συναρτήσει του V.
Για το ρυθμιστικο λες ε? :p εγω το γραψα με λογια και ο χημικος μου ειπε πως ειναι απολυτα σωστο.(εφοσον και τα 3 διαλυματα εχουν την ιδια συγκεντρωση αρα ειναι αμεσα συγκρισιμα). Και επιπλεον στα πρωτα 2 διαλυματα ισχυουν οι προσεγγισεις. Μονο στο ρυθμιστικο λες πως απο ενα σημειο και μετα δε θα ισχυουν.
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
περσι λιπαντικο, φετος ομογενης ισοπαχης δονητης [/QUOTΕ]
1)Να βρείτε το ελάχιστο βάρος του δονητή τέτοιο ώστε να μην προκληθεί πρόπτωση μήτρας
2)Να βρείτε την στοφορμή των εσωτερικών εξαρτημάτων του δονητή αν η ροπή αρδάνειας πρέπει να βρεθεί από εσας
3) Τι βάρος και τι σχήμα πρέπει να έχει ένας δεύτερος δονητής ωστε η Τριβή ολίσθισης να μην ξεπερνάει τα 45,11 Ν
SuperSquirrel
Εκκολαπτόμενο μέλος
BigBang0000
Νεοφερμένος
Για το ρυθμιστικο λες ε? :p εγω το γραψα με λογια και ο χημικος μου ειπε πως ειναι απολυτα σωστο.(εφοσον και τα 3 διαλυματα εχουν την ιδια συγκεντρωση αρα ειναι αμεσα συγκρισιμα). Και επιπλεον στα πρωτα 2 διαλυματα ισχυουν οι προσεγγισεις. Μονο στο ρυθμιστικο λες πως απο ενα σημειο και μετα δε θα ισχυουν.
Και εγω αυτο εκανα απλα απεδειξα κιολας οτι αν ο ογκος γινει 100 φορες μεγαλυτερος το πεχα θα παραμεινει σταθερο..
Χαράλαμπος μβ
Νεοφερμένος
Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτα τα σ/λ της χημειας δεν αντεχονται!!!τουλαχιστον εγραψα καλα γιατι στην φυσικη πιστευω πως θα βαλουν τρελα πραγματα σαν αυτο https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd...._=1402172562_121dcc80be91fc6b87128a0246f6706c
τόσο εύκολο; χαχαχα
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δύσκολα, αλλά τουλάχιστον ήταν σαφή. Δεν μπορώ να μην απογοητευτώ όμως όταν πάω για 95+ και υπολογίζω βία βία 75-80.
αν αναφέρεσαι στη χημεία ακριβώς το ίδιο..πήγαινα για 95+ με βάση τα περσινά και προηγούμενων χρόνων..με το ζόρι μετρούσα τα μόρια για ένα 80..
NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aν θελήσουν να χτυπήσουν την τεχνολογική δεν νομίζω...Τα μαθηματικά που ήταν εύκολα και με μεγάλο συντελεστή βαρύτητας .Οπότε νομίζω και μακάρι να βγω ψεύτης , η φυσική θα είναι αρκετά ζόρικη.Δίνουμε λυπαντικό που μας περίσσεψε αν θέλετε
χαχαχαχαχ..Να μας λείπει φίλε!
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος
keep walking
Δραστήριο μέλος
Όπως και να έχει καλη επιτυχία στα επόμενα!
λάθος ήτανε..Παιδια το πρωτο σ-λ τι το βαλατε? Το εβαλα σωστο! Τα μισα φροντιστηρια το δινουν σωστο τα μισα λαθος! Αν και το εβαλα σωστο μου φαινεται λαθος τωρα που ηρεμησα!
Χαράλαμπος μβ
Νεοφερμένος
george1
Εκκολαπτόμενο μέλος
keep walking
Δραστήριο μέλος
keep walking και σωστο το εβαλα ποια φροντιστηριο το λενε σωστό ?
Το μεθοδικο και αλλα δυο απο οτι ειδα που δεν τα θυμαμαι! Συνολικα απο αυτα που εχω δει 4 το δινουν σωστο και 4 λαθος!
Hodor
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.