Thodwrhs13Ban
Νεοφερμένος
όχι και πρέπει να προβλημάτισε πολλούς αυτή η διατύπωση.. μόνο για το cana έστειλαν..Στο cavete που ήθελε το σουπίνο στους 2 τύπους η διατύπωση είναι λάθος.
Το σουπίνο δεν έχει 2 τύπους, αλλά 2 πτώσεις!! Σας έστειλαν διόρθωση γι' αυτό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Εμενα μου είπε ο ξάδερφος μου που δίνει οτι τους έστειλαν διευκρίνιση για το cana στη σύνταξη οτι θέλουν το πρώτο.
Ισχύει και αυτό είναι λάθος. Οταν βγάζουν τα θέματα, δε τα ξανακοιτάνε ήθελα να 'ξερα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης
Ισχύει και αυτό είναι λάθος. Οταν βγάζουν τα θέματα, δε τα ξανακοιτάνε ήθελα να 'ξερα;
Προχειρογραμμένα. Πάντως ήταν το ίδιο δύσκολα με τα δικά μας πέρσι.
Thodwrhs13Ban
Νεοφερμένος
Να βάλουν τα θέματα και να τελειώνουν θέλουν αυτοί
cha0s
Περιβόητο μέλος
Προχειρογραμμένα. Πάντως ήταν το ίδιο δύσκολα με τα δικά μας πέρσι.
Δε θα το 'λεγα. Αλλες δυσκολίες είχε το περσινό και άλλες το φετινό.
Πχ πέρσι σε 'μας έβαλαν αναγνώριση 2 προτάσεων, φέτος έβαλαν 1, και μάλιστα με το quin. Οι προτάσεις με quin-quominus είναι μετρημένες, και μπορεί να τις μάθει κανείς παπαγαλία. Εμείς είχαμε εξαρτημένο υποθετικό λόγο(που θεωρείται απ' τα δύσκολα), αυτοί δεν είχαν.
Φέτος είχαν απαγόρευση, η οποία γίνεται με 2 τρόπους. Κατ' εμε, είναι τζάμπα μονάδες αυτή η άσκηση. Το noli και το ne να ξέρεις πως συντάσσονται, και τέλος.
Το μόνο δύσκολο φέτος ήταν η τελευταία άσκηση που θα μπορούσε να δυσκολέψει κάποιους και το γεγονός οτι είχαν 3 κείμενα και όχι 2.
Στην τελευταία άσκηση, δε ξέρω πως θα μοιραστούν οι μονάδες. Γινόταν με 3 τρόπους και οι μονάδες ήταν 7. Αν ο καθε τρόπος πιάνει απο 2 μονάδες, η άλλη 1 που θα πάει;
Guest 781029
Επισκέπτης
Δε θα το 'λεγα. Αλλες δυσκολίες είχε το περσινό και άλλες το φετινό.
Πχ πέρσι σε 'μας έβαλαν αναγνώριση 2 προτάσεων, φέτος έβαλαν 1, και μάλιστα με το quin. Οι προτάσεις με quin-quominus είναι μετρημένες, και μπορεί να τις μάθει κανείς παπαγαλία. Εμείς είχαμε εξαρτημένο υποθετικό λόγο(που θεωρείται απ' τα δύσκολα), αυτοί δεν είχαν.
Φέτος είχαν απαγόρευση, η οποία γίνεται με 2 τρόπους. Κατ' εμε, είναι τζάμπα μονάδες αυτή η άσκηση. Το noli και το ne να ξέρεις πως συντάσσονται, και τέλος.
Το μόνο δύσκολο φέτος ήταν η τελευταία άσκηση που θα μπορούσε να δυσκολέψει κάποιους και το γεγονός οτι είχαν 3 κείμενα και όχι 2.
Στην τελευταία άσκηση, δε ξέρω πως θα μοιραστούν οι μονάδες. Γινόταν με 3 τρόπους και οι μονάδες ήταν 7. Αν ο καθε τρόπος πιάνει απο 2 μονάδες, η άλλη 1 που θα πάει;
Ακομα και η κατανομή των μονάδων ήταν χάλια. Για παράδειγμα, γιατί 11 μονάδες το συντακτικό; Ας ήταν 10 και η 1 να πήγαινε στην τελευταία άσκηση ώστε να είναι 2 για κάθε τρόπο.
Ρε εμάς ο πλάγιος υποθετικός καθαρά παπαγαλία ήταν Εγώ απέξω τους είχα μάθει όλους
eduard
Νεοφερμένος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 781029
Επισκέπτης
Εγω που εγραψα δυο τροπους στο τελος ποσο λετε νς μου κοψουν;
Κανα δυο μόρια.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Α κ το bello στην αρχή το είχα αφαιρετική του χρόνου κ μετά το άλλαξα πριν το δώσω κ έβαλα αφαιρετική στάσης σε τόπο
Αυτά ήταν τα λάθη μου συν το τελευταίο που έπιασα μόνο 1 τρόπο. Έγραψα κ κατι άλλους αλλα ήταν λάθος :Ρ
Nikos Grn
Νεοφερμένος
Εγώ έτσι όπως τα υπολόγισα είμαι στο 90.5. Έχασα π.χ τζάμπα 4 μονάδες από την αναγνώριση της δευτερεύουσας γιατί 2 μέρες δεν τις κοίταξα καν αυτές με το quin και θυμόμουν μόνο ότι ισχύει η ιδιομορφία στην ακολουθία των χρόνων.
Όπως και να 'χει, καλή συνέχεια σε όλους στο τελευταίο μάθημα (ή στο προτελευταίο για μερικούς). Ψύχραιμα και κάντε ό,τι καλύτερο. Μην τα παρατήσετε τώρα
girly14
Εκκολαπτόμενο μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Παιδιά στην τελευταία οι τρόποι ήταν:
Utrum...an
(Mavis)ne...an
και σκετο an στο δεύτερο μέλος.
ακριβως. Οταν λεμε διαβαζω λατινικα εννοουμε διαβαζω ΚΑΙ το συντακτικο κι επισης καλο θα ηταν να ριχναμε που και που καμια ματια στις μετατροπες, λεω εγω τωρα... (αρχιστε να φωναζετε τωρα εσεις που βρηκατε τα θεματα δυσκολα)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.