thanous18
Περιβόητο μέλος
ακριβως....ειναι ολα αυτα τα μαθηματα που απο θεωρητικη δεν θα εχετε ιδεα ρε...Θα ξες όμως μαθηματικά κατ γ λυκείου;Γιατί από ότι ακούω αυτά είναι λίγο παλουκάκια(ναι μόνο λίγο) ή θα χεις κάνει χημεία κατεύθυνσης β και γ λυκείου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xmmmm
Νεοφερμένος
ναι αλλά δεν θα διδαχτείς χημεια κατεύθυνσης οπότε όπως και να το κάνεις κενά θα υπαρχουν..Επίσης για να λέμε και του στραβού το δίκιο η χημεία γενικής Β λυκείου είναι πολύ πιο εύκολη από χημεία κατεύθυνσης..φυσικά αν το θέλεις πολύ όμως, φανταζομαι θα μπορείς να τα καλύψεις οταν μπεις στη σχολή αλλά θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο(ή πολύ) παραπάνω από τους υπόλοιπους..δεν πιστευω να εχω μεγαλα κενα γιατι χημεια τα παω πολυ καλα ειναι το μοναδικο μαθημα αυτο και η ιστορια που πιανω συνεχως το 20....και στα μαθηματικα δεν εχω κανενα τρελο προβλημα...αλλα στην φυσικη δεν το συζητω μου μοιαζουν κινεζικα...
-----
όσο για την αρχιτεκτονική η βάση είναι αρκετά πιο χαμηλή από 22600 αλλα και παλι δεν την λες χαμηλη..21167 ηταν η χαμηλότερη στην ξανθη το 2009...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
constantinepap
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Guest 045911
Επισκέπτης
βοηθάει πολύ στη λογοτεχνία κατεύθυνσης της γ λυκείου....:no1:
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
constantinepap
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Τσέκαρε το αν δεν με πιστεύεις εδώ
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! αν κάποιος έχει κι άλλες πληροφορίες παρακαλώ να τις γράψει....
τώρα, στην ερώτηση γιατί δεν πήγα τεχνολογική ή θετική, είναι απλό! δε μ αρέσουν αυτά τα μαθήματα!!!! όχι ότι είμαι ο κλασικός σκράπας των μαθηματικών, ίσα ίσα, τα καταφέρνω αρκετά καλά(γι' αυτό και δε θα με πείραζε να δώσω η μαθ. η φυσική γενικής) αλλά απογοητεύομαι αμέσως...με νευριάζουν!!!! αλλά η αρχιτεκτονική μ αρέσει σαν σχολή και άμα δεν περάσω καλών τεχνών(που είναι ο βασικός στόχος μου) θα προτιμούσα να περάσω αρχιτεκτονική αντί για ιστορικό αρχαιολογικό που είναι ο στόχος μου από θεωρητική... έχει νομίζω μεγαλύτερη σχέση με αυτό με το οποίο θέλω να ασχοληθώ.... ένιγουέι... αν δω ότι δυσκολεύουν τα πράγματα στη θεωρητική μπορεί του χρόνου να πάω τεχνολογική...θα πρεπει βέβαια να ξεσκιστώ στο διάβασμα το καλοκαίρι....αλλά.....
βαλε στοχο γραφιστικη
Ταξιάρχης42940
Νεοφερμένος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Ναι,υπάρχει και η περίπτωση να πάει κάποιος θεωρητική για μια σχολή που του αρέσει και όχι επειδή είναι καλός στην παπαγαλία.Η Βιολογία είναι πολύ εύκολη μόνο που θέλει αυτολεξή δηλαδή παπαγαλία. Παρόλα αυτά αξίζει σιγουρα να επιλεχθεί ειδικότερα από τους θεωρητικούς, στο κάτω κάτω δεν νοείται θεωρητικός χωρις αυτολεξή.
superman
Δραστήριο μέλος
:who:(εγω ειμαι αυτος):who:Ναι,υπάρχει και η περίπτωση να πάει κάποιος θεωρητική για μια σχολή που του αρέσει και όχι επειδή είναι καλός στην παπαγαλία.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Νομίζω πως δεν έπρεπε να το μεταφέρετε,για τη βιολογία της γ λυκείου λέει.:who:
Guest 045911
Επισκέπτης
-----------------------------------------
Νομίζω πως δεν έπρεπε να το μεταφέρετε,για τη βιολογία της γ λυκείου λέει.:who:
βιολογία ως μάθημα επιλογής, όχι ως επιλεγόμενο γενικής για τις πανελλαδικές, υπάρχει μόνο στη β λυκείου.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Πανελλαδικά στη β λυκείου;ης βιολογιας που εξεταζετε πανελλαδικα?
Guest 045911
Επισκέπτης
ειναι δυο τα μαθηματα η αυτοι που δινουν στο τελος βιολογια σαν μαθημα επιλογης δινουν την γενικης. μπορει κανεις να μου δωσει λινκ για το βιβλιο της βιολογιας που εξεταζετε πανελλαδικα?(οχι την κατευθυνσης την επιλογης)
υπάρχουν σε όλο το λύκειο 4 βιολογίες.
2 στη β λυκείου α)γενικής β) επιλογής
2 στη γ λυκείου α)γενικής β)κατευθυνσης
-----------------------------------------
Πανελλαδικά στη β λυκείου;
ο Bemanos μάλλον μπερδεύτηκε
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.