qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πρώτο κεφάλαιο είναι κάπως δυσνόητο, τα άλλα σε φυσιολογικά πλαίσια.παιδια αν κρινω απο την βιολογια της δευτερας ηταν αρκετα δυσνοητη σε καποια σημεια και ειχε δυσκολους ορους! μπορειτε να μου εξηγησετε πως ειναι η βιολογια της γ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
clio
Νεοφερμένος
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το θέμα " Βοήθεια/Απορίες στη Βιολογία Κατεύθυνσης".
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι σκεφτεσαι να δωσεις ΚΑΙ την ΑΛΛΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ!!!!! ΔΕΝσου φτανει η μια της κατευθυνσης???ευχαριστω πολυ!
ελπιζω μονο να μην αλλαξει πολυ η υλη και καθομαι και μαθαινω κομματια που μετα θα βγουν εκτος-.-
κατι αλλο. υπαρχει καποιος που να εδινε και βιολογια γενικης? (ισως να ειμαι λιγο )
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
η αληθεια ειναι πως αυτο ειναι το πιο σοβαρο επιχειρημα μου και γιαυτο σκεφτομαι φυσικη...εσυ τι ειχες?Γιατι σκεφτεσαι να δωσεις ΚΑΙ την ΑΛΛΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ!!!!! ΔΕΝσου φτανει η μια της κατευθυνσης???
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω εδωσα Μαθηματικα γενικης....εξ' αλλου το 1ο κεφαλαιο το εχουμε και στη κατευθυνση ενω οι πιθανοτητες και ηστατιστικη ειναι ευκολες....λιγο προσοχη θελει!!!!!Οποτε θα σου το πρότεινα.......εκτος βεβαια και αν σου αρεσει η Φυσικη γενικης που εμενα μου μοιαζει σαν Χημεια Α Λυκειου(τελευταιο καφαλαιο!!!)...It' s up to you to decide!!!!GOOD LUCK!!!!η αληθεια ειναι πως αυτο ειναι το πιο σοβαρο επιχειρημα μου και γιαυτο σκεφτομαι φυσικη...εσυ τι ειχες?
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
μπα για μαθηματικα δεν το σκεφτομαι. το ενα κεφαλαιο φυσικη γενικης απο οσο ξερω μοιαζει με την χημεια κατ., το αλλο με την φυσικη κατ. και το αλλο ειναι ευκολο.Εγω εδωσα Μαθηματικα γενικης....εξ' αλλου το 1ο κεφαλαιο το εχουμε και στη κατευθυνση ενω οι πιθανοτητες και ηστατιστικη ειναι ευκολες....λιγο προσοχη θελει!!!!!Οποτε θα σου το πρότεινα.......εκτος βεβαια και αν σου αρεσει η Φυσικη γενικης που εμενα μου μοιαζει σαν Χημεια Α Λυκειου(τελευταιο καφαλαιο!!!)...It' s up to you to decide!!!!GOOD LUCK!!!!
σε ευχαριστω!θα την χρειαστω μαλλον!χαχα
Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή δύναμη Και καλή υπομονή!
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
προς το παρον το εχω παρει ψυχραιμα! αλλα ευχαριστωΧαχαχα
Καλή δύναμη Και καλή υπομονή!
Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
εκανα τελικα μια ωρα βιολογια γενικης σημερα για να δω τι παιζει, και δυστυχως.....μου αρεσε! τωρα πραγματικα, δεν ξερω τι να επιλεξω!
ααα μας ειπε ο καθηγητης να μην μαθαινουμε παπαγαλια το μαθημα, απλα να το μαθαινουμε καλα και θα μας ρωταει κααθε φορα! στις πανελληνιες λεει απλα θελουν να δουν καποιες λεξεις μεσα απο το βιβλιο. μονο αυτες απεξω! και αν ειναι να προσπαθησουμε για παπαγαλια 2 μηνες πριν τις πανελληνιες μαζι με τις επαναληψεις (ακομα και αυτοι που πανε για πολυ καλο βαθμο) και πως αυτοι που πανε για 19-20, το γραφουν κι ολας το κειμενο μονοι τους για να τους μενει καλυτερα....
η γνωμη σας για ολο αυτο?
και καμια βοηθεια στην επιλογη μου?:$ (την Παρασκευη θα κανω και μια ωρα φυσικη γενικης για να δω...)
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το θέμα " [Πανελλήνιες 2013] Θερινή Προετοιμασία ".
rea_94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γυριζω απο 4ωρο μαθημα...
εκανα τελικα μια ωρα βιολογια γενικης σημερα για να δω τι παιζει, και δυστυχως.....μου αρεσε! τωρα πραγματικα, δεν ξερω τι να επιλεξω!
ααα μας ειπε ο καθηγητης να μην μαθαινουμε παπαγαλια το μαθημα, απλα να το μαθαινουμε καλα και θα μας ρωταει κααθε φορα! στις πανελληνιες λεει απλα θελουν να δουν καποιες λεξεις μεσα απο το βιβλιο. μονο αυτες απεξω! και αν ειναι να προσπαθησουμε για παπαγαλια 2 μηνες πριν τις πανελληνιες μαζι με τις επαναληψεις (ακομα και αυτοι που πανε για πολυ καλο βαθμο) και πως αυτοι που πανε για 19-20, το γραφουν κι ολας το κειμενο μονοι τους για να τους μενει καλυτερα....
η γνωμη σας για ολο αυτο?
και καμια βοηθεια στην επιλογη μου?:$ (την Παρασκευη θα κανω και μια ωρα φυσικη γενικης για να δω...)
Noμίζω ότι πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο κοντα στο βιβλίο... Δηλαδή πρώτα να καταλαβαίνεις τι λες (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) και μετά να το μαθαίνεις παπαγαλία... Δυστυχώς αυτοί που το ξέρουν όπως είναι μέσα κερδίζουν περισσότερα στη διόρθωση. Υπάρχουν καθηγητές που κόβουν επειδή δεν είναι όπως στο βιβλίο, κανένας όμως δε σου κόβει επειδή τα γράφεις όπως μέσα, ίσα ίσα φαίνεται σα να έχεις διαβάσει πολύ καλά. Και δεν είναι να το ρισκάρεις...
Μην τολμήσεις και δεν καταλαβαίνεις τι μαθαίνεις όμως
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
εννοειται αυτο ξεχασα να το αναφερω κι ολας. μας το ειπε οτι ''ετσι φαινεται οτι εχεις διαβασει''. μια ''συμβουλη'' που μας ειπε. τα πιο σος ειναι τα πιο περιεργα ας το πουμε και αυτα που εχουν πολλες 'τελιτσες' καθως οπως μας ειπε ''καποιος που εχει διαβασει μετρια, θα θυμαται καποια απο τα πολλα''Noμίζω ότι πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο κοντα στο βιβλίο... Δηλαδή πρώτα να καταλαβαίνεις τι λες (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) και μετά να το μαθαίνεις παπαγαλία... Δυστυχώς αυτοί που το ξέρουν όπως είναι μέσα κερδίζουν περισσότερα στη διόρθωση. Υπάρχουν καθηγητές που κόβουν επειδή δεν είναι όπως στο βιβλίο, κανένας όμως δε σου κόβει επειδή τα γράφεις όπως μέσα, ίσα ίσα φαίνεται σα να έχεις διαβάσει πολύ καλά. Και δεν είναι να το ρισκάρεις...
Μην τολμήσεις και δεν καταλαβαίνεις τι μαθαίνεις όμως
αλλα συνεχιζω να μην ξερω τι να επιλεξω!
rea_94
Εκκολαπτόμενο μέλος
εννοειται αυτο ξεχασα να το αναφερω κι ολας. μας το ειπε οτι ''ετσι φαινεται οτι εχεις διαβασει''. μια ''συμβουλη'' που μας ειπε. τα πιο σος ειναι τα πιο περιεργα ας το πουμε και αυτα που εχουν πολλες 'τελιτσες' καθως οπως μας ειπε ''καποιος που εχει διαβασει μετρια, θα θυμαται καποια απο τα πολλα''
αλλα συνεχιζω να μην ξερω τι να επιλεξω!
είσαι ανάμεσα σε κάποια ή όλα είναι πιθανά?
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
αναμεσα σε βιολογια και φυσικηείσαι ανάμεσα σε κάποια ή όλα είναι πιθανά?
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
αναμεσα σε βιολογια και φυσικη
Τι κατεύθυνση είσαι; Απέκλεισες τα μαθηματικά και προτιμάς φυσική;
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατι το λες ετσι?Τι κατεύθυνση είσαι; Απέκλεισες τα μαθηματικά και προτιμάς φυσική;
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
αναμεσα σε βιολογια και φυσικη
Φυσική να επιλέξεις. Πέντε - έξι άτομα θα δώσετε. Σιγά μη σας χτυπήσουν. Θα σας λυπηθούν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.