Civilara
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Εγώ τον ακούω.Γιατί δεν ακούτε και έναν (λίγο) μεγαλύτερό σας που έδωσε πανελλήνιες και στα 2 (και όχι μόνο) και λέει ότι τα μαθηματικά γενικής είναι πιο εύκολα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος

Εγώ τον ακούω.![]()
Μπράβο cris@to. Εσύ είσαι καλό παιδί και σέβεσαι τους μεγαλύτερους

ister
Νεοφερμένο μέλος

Τοτε αφου ειναι ευκολοτερη η φυσικη γενικης της Γ απο τν φυσικη κατ. της 2ας που μου φανηκε παιχνιδακι,γιατι να μην παρω φυσικη γενικης?
μα η επιλογή είναι δική σου και ο Γολγοθάς δικός σου...και η ευθύνη της επιλογής δικής σου!!! τη γνώμη μου σου είπα, τίποτα παραπάνω!
elias_138
Νεοφερμένο μέλος

Wean
Νεοφερμένο μέλος

Γιατί δεν ακούτε και έναν (λίγο) μεγαλύτερό σας που έδωσε πανελλήνιες και στα 2 (και όχι μόνο) και λέει ότι τα μαθηματικά γενικής είναι πιο εύκολα;
Γιατι η δυσκολια των μαθηματων ειναι αντικειμενικη.Και τα δυο μαθηματα ειναι ιδιας δυσκολιας.Το θεμα ειναι πιο μας συμφερει να επιλεξουμε,και απ'οτι φενεται εμενα συμφερει η φυσ.γεν

Kαι Civilara δεν ειναι οτι δεν ακου κανεναν,απλα δεν ακους αυτους που εχουν επιχειρηματα.Δεν θα παιξω το μελλον μου κορονα γραμματα μονο και μονο επειδη σε ενα φορουμ μου ειπαν οτι ειναι ευκολα.Το αντιμετωπιζω πολυ σοβαρα το θεμα οπως και ολοι οι αλλοι θα επρεπε να εκαναν,κριμα ομως που οι περισσοτεροι ακολουθουν το συνολο..
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Εγώ δεν ακολουθώ το σύνολο και το θέμα το έχω ψάξει πολύ καλά γιατί ήμουν σε μεγάλο δίλημα για πολύ καιρό και ακόμα δεν είμαι εντελώς σίγουρος.Ας λήξει εδώ το θλεμα.Γιατι η δυσκολια των μαθηματων ειναι αντικειμενικη.Και τα δυο μαθηματα ειναι ιδιας δυσκολιας.Το θεμα ειναι πιο μας συμφερει να επιλεξουμε,και απ'οτι φενεται εμενα συμφερει η φυσ.γεν
Kαι Civilara δεν ειναι οτι δεν ακου κανεναν,απλα δεν ακους αυτους που εχουν επιχειρηματα.Δεν θα παιξω το μελλον μου κορονα γραμματα μονο και μονο επειδη σε ενα φορουμ μου ειπαν οτι ειναι ευκολα.Το αντιμετωπιζω πολυ σοβαρα το θεμα οπως και ολοι οι αλλοι θα επρεπε να εκαναν,κριμα ομως που οι περισσοτεροι ακολουθουν το συνολο..
Guest 292010
Επισκέπτης

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Welcome to the club.Μαθηματικά θα πάρω τελικά.Το αποφάσισα.

Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Εκτός αν του αρέσει πάρα πολύ.Αν τη διαβάζει με περισότερη ευχαρίστηση ας τη δώσει.Αν και ήμουνα θεωρητική,μαθηματικά μέχρι και εμείς γράφουμε οπότε μην μπλεχτείς στη φυσική...
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ
Νεοφερμένο μέλος

KostasMetalhead
Νεοφερμένο μέλος

nikos45
Νεοφερμένο μέλος

Βιολογια forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Χαζή ερώτησησ βασικά.Απλά νομίζω πως δεν θα αντέξω κι άλλη παπαγαλία.
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος

δινει η ξαδερφη μου του χρονου και το συζητουσαμε........ ψηφιζει μαθηματικα δαγκωτο... ειπε πως ενα κεφαλαιο της γενικης ειναι ιδιο με της κατευθ. γλιτωνεις και διαβασμα δηλαδη. εκτος κι αν σου αρεσει πολυ η φυσικη και εισαι και καλος, γιατι αυτη στα μαθηματικα πεταει, ενω φυσικη δυσκολευεται.... καλη επιτυχια!!!!!!!!

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑΑΑΑΑΑ............!!!!!!!!!!
Φυσική παίρνεις μόνο άμα σ'αρέσει πολύ και δεν είναι δύσκολη!!
μπορείς κι εκεί να γράψεις άνετα πάρα πολύ καλά, αν όχι 20άρι..
αλλά τα μαθηματικά είναι αλλιώς, μία φορά τη βδομάδα μόνο φροντηστήριο, 2 ωρίτσες στο σχολείο και ένα φρεσκάρισμα κάνεις μόνος σου αραια και που.....και τσααακ!!!!:no1::no1::no1:
θα είσαι number one.......!!!
bill12
Νεοφερμένο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

1 ωρίτσα στο σχολείο.καλά δεν το συζητώ...
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑΑΑΑΑΑ............!!!!!!!!!!
Φυσική παίρνεις μόνο άμα σ'αρέσει πολύ και δεν είναι δύσκολη!!
μπορείς κι εκεί να γράψεις άνετα πάρα πολύ καλά, αν όχι 20άρι..
αλλά τα μαθηματικά είναι αλλιώς, μία φορά τη βδομάδα μόνο φροντηστήριο, 2 ωρίτσες στο σχολείο και ένα φρεσκάρισμα κάνεις μόνος σου αραια και που.....και τσααακ!!!!:no1::no1::no1:
θα είσαι number one.......!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.