m_p_
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Whatmarie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Μαθηαματα στη βιολογια δεν υπαρχει λογος να ξεκινησεις απο τη β.
Θεωρητικη υποχρεωτικα.
Wean
Νεοφερμένος
Αν μπορειτε να με παροτρυνετε καπου θα ηταν πολυ καλο.Παρακαλω δεν θελω να ακουσω σχολια του τυπου "Παρε μαθηματικα ειναι πιο ευκολα" η δυσκολια των μαθηματων ειναι αντικειμενικο πραγμα.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Πώς να το κάνουμε δηλαδή.Εκτός αν νομίζεις πως θα σου αρέσει πάρα πολύ να διαβάζεις φυσική.Πάντως έχω ακούσει πως έχει πολλούς τύπους κτλ.
Guest 292010
Επισκέπτης
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Σαν μάθημα είναι πιο δύσκολο από τα μαθηματικά,απλά τα θέματα που μπαίνουν είναι standar.Εμένα πάλι μου είπαν ότι Φυσική Γ.Π. δεν είναι καθόλου δύσκολη και με λογικό διάβασμα όπως θα έκανες φυσικά και στα άλλα γράφεις πολύ καλά.Δεν έχει και καμία σχέση με την δυσκολία της Κατ.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Wean
Νεοφερμένος
Ο φυσικος μου μου λεει οτι θα την βγαλω την υλη ανετα κ με το καταληλο διαβασμα το αριστα μπορει να επιτευχθει.Ο μαθηματικος μου μου λεει να παρω μαθ.γενικης για να με βοηθησουν στην κατ πιο μετα.Λιγο σε αυτο το θεμα αν μπορει κανεις να μου πει τπτ...Σκεφτομουν κ το ενδεχομενο να κανο μαθ. γεν το καλοκαιρι κ αφου δεν κανουμε φυσικη ετσι κ αλλιως...θα ειναι πιο καλα κ για μετα.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Μαλιστα..καλα τα λετε αλλα κοιταχτε τωρα θεμα.
Ο φυσικος μου μου λεει οτι θα την βγαλω την υλη ανετα κ με το καταληλο διαβασμα το αριστα μπορει να επιτευχθει.Ο μαθηματικος μου μου λεει να παρω μαθ.γενικης για να με βοηθησουν στην κατ πιο μετα.Λιγο σε αυτο το θεμα αν μπορει κανεις να μου πει τπτ...Σκεφτομουν κ το ενδεχομενο να κανο μαθ. γεν το καλοκαιρι κ αφου δεν κανουμε φυσικη ετσι κ αλλιως...θα ειναι πιο καλα κ για μετα.
Θα σε βοηθήσουν τα μαθηματικά γενικής παιδείας να καταλάβεις ορισμένα πράγματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης καθώς όταν μπεις στα όρια, την συνέχεια και τις παραγώγους συναρτήσεων στα μαθηματικά κατεύθυνσης θα τα έχεις κάνει, φυσικά όχι τόσο αναλυτικά, στα μαθηματικά γενικής παιδείας. Το 1ο κεφάλαιο από τα 3 των μαθηματικών γενικής παιδείας είναι το "δύσκολο" (ας μπου επιτραπεί ο όρος) αλλά επειδή καλύπτεται πολύ αναλυτικότερα στα μαθηματικά κατεύθυνσης οι υποψήφιοι της θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Τα υπόλοιπα 2 κεφάλαια είναι πολύ απλά. Οι υποψήφιοι της θεωρητικής κατεύθυνσης ίσως να δυσκολευτούν.
Η φυσική γενικής παιδείας δεν έχει καμία μα καμία απολύτως σχέση με την φυσική κατεύθυνσης. Εγώ έδωσα το 2002 πανελλήνιες στην Γ΄ Λυκείου και τότε δίναμε 9 μαθήματα (10 με ΑΟΘ) και ξέρω πολύ καλά τι περιλαμβάνει το καθένα (έδωσα πανελλήνιες και στα 4 μαθήματα γενικής παιδείας).
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
sabbath
Νεοφερμένος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Το ξέρω πως θα το μετανιώσω αλλά αν κάνω κάνα λάθος θα το μετανιώσω ακόμα περισσότερο.Αν πας θετική ή τεχνολογική και δεν πάρεις μαθηματικά γενικής θα το μετανιώσεις κατά 99% αλλα τότε θα είναι πολύ αργά. Γι αυτό πάρτα που σου λέω. Τα έχω δώσει και τα 2 και ξέρω τι σου λέω.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Δεν σκέφτομαι εγώ να δώσω φυσική,αν δεν δώσω μαθηματικά θα πάρω βιολογία αλλά μάλλον για μαθηματικά το βλέπω.Στις πανελλήνιες έχεις 3 ώρες. Τόσο στα μαθηματικά όσο και στη φυσική γενικής φτάνει και για να πάρεις κανά υπνάκο. Έχεις τόσο χρόνο που θα τα ελέγχξεις 10 φορές. Ησύχασε, οι πράξεις είναι απλούστατες. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις λάθος και στην φυσική. Το σκέφτηκες αυτό;
Wean
Νεοφερμένος
Μπορει να κανω μαθηματικα γενικης το καλοκαιρι για να καλυψω το κενο που θα εχω στο μελλον στα μαθηματικα κατ, κ αφου το καλοκαιρι δεν κανουμε φυσικη γενικης δεν θα εχω προβλημα.. ε? :S
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Wean
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.