StingAs7
Νεοφερμένος
Οι θεωρητικοι καλυτερα θα ηταν να επιλεξουν βιολογια καθως τα μαθηματικα τα δυσκολευουν ολο και περισσοτερο τα τελευταια χρονια!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
μπορεις να ξεκινησεις το καλοκαιρι με βιολογια και αν δεις πως πελαγωνεις, να συνεχισεις με μαθηματικα!Σωστά! κι εγώ αυτό σκέφτομαι! κοίτα μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τα μαθηματικά, αλλά και πάλι δε θέλω να το ρισκάρω... κλίνω προς τη βιολογία τις τελευταίες εβδομάδες... ελπίζω μόνο να μην κάνω λάθος μέσα στον πανικό μου να επιλέξω σύντομα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
θεωρητικη να υποθεσω?
Ναι ναι..
mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
πως το εννοεις αυτο ακριβως?Ρίξτε τα όλα από μια ματιά και τα τρία(εκτός από ιστορία εκτός και αν σας αρέσει τόσο πολύ) και αποφασίστε.Δεν βρίσκετε άκρη αλλιώς...
χαχαχα!!! κι εγώ για μια στιγμή νόμιζα ότι κάτι κατάλαβα λάθος!!! ευχαριστώ πολύ!!!Ωχχχ!Έφυγε ένα δεν!Χαχαχα!Διχασμένη προσωπικότητα!
Εγώ ΔΕΝ σου προτείνω μαθηματικά
Άντε καλές επιλογές και καλή επιτυχία!
ναι, μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω!! ευχαριστώ για τη συμβουλή!μπορεις να ξεκινησεις το καλοκαιρι με βιολογια και αν δεις πως πελαγωνεις, να συνεχισεις με μαθηματικα!
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
τιποταναι, μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω!! ευχαριστώ για τη συμβουλή!
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
φιλε εμενα αν κ μ αρεσει πολυ η ιστορια επελεξα τν βιολογια γτ η γενικης εχει περιπου τεραστια υλη και θα σ φαει παρα πολυ χρονο απο το διαβασμαπαιδιά είμαι ανάμεσα στην ιστορία γενικής παιδείας και βιολογια γενικής οσον αφορά στο μαθημα επιλογης! δεν με ενδιαφέρει καμια σχολη περαν του 1ου πεδιου! σας παρακαλω διαφωτιστε με!
christina123
Δραστήριο μέλος
η υλη βγαινει αμεσως και αν την εχεις κατανοησει και δν τη παπαγαλιζεις γραφεις πανω απο 19 στανταρακι!
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
νταξ για να λεμε και την αληθεια ομως τα τελευταια χρονια βαζουν ολο και πιο δυσκολα θεματαβιολογια γενικης με τα χιλια.
η υλη βγαινει αμεσως και αν την εχεις κατανοησει και δν τη παπαγαλιζεις γραφεις πανω απο 19 στανταρακι!
christina123
Δραστήριο μέλος
καλα ναι.αλλα νταξει δν τα λες δυσκολα απλα θελουν κατ εμε καλη πολυ καλη κατανοηση της υλης και οχι παπαγαλια.νταξ για να λεμε και την αληθεια ομως τα τελευταια χρονια βαζουν ολο και πιο δυσκολα θεματα
ετσι τουλαχιστον πιστευω.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
βασικα πανελληνιες δινουμε ολα παπαγαλια ειναι εκτος απο την ιστορια που την θελουν επακριβωςκαλα ναι.αλλα νταξει δν τα λες δυσκολα απλα θελουν κατ εμε καλη πολυ καλη κατανοηση της υλης και οχι παπαγαλια.
ετσι τουλαχιστον πιστευω.
christina123
Δραστήριο μέλος
να σου μιλησω πιο συγκεκριμενα.βασικα πανελληνιες δινουμε ολα παπαγαλια ειναι εκτος απο την ιστορια που την θελουν επακριβως
βιολογια τα διαγραμματα ηθελε σαφως τελεια κατανοηση της υλης.-και οχι παπαγαλια-
επεισης τα ερωτηματα γ1 και γ2 σε εβαζαν στη σκεψη"ποιο κομματι του βιβλιου θελουνε;"και αυτο για να απαντησεις σωστα ηθελε πιστευω κριτικη σκεψη.
παντως το σιγουρο πως δν ειναι καθαρη παπαγαλια.
XARA62
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η παπαγαλία στη θεωρητική θα σας φτάσει σε ένα ορισμένο (βαθμολογικό) πλαφόν. Μην εγκλωβιστείτε σε αυτή γιατί αφεαυτής δεν αρκεί.βασικα πανελληνιες δινουμε ολα παπαγαλια ειναι εκτος απο την ιστορια που την θελουν επακριβως
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
συμφωνω με οτι λες αλλωστε και εγω φετος προσπαθω ιστορια να τα μαθαινω παπαγαλια αλλα πανω απο ολα κατανοηση του μαθηματος αλλιως το εχασεςΗ παπαγαλία στη θεωρητική θα σας φτάσει σε ένα ορισμένο (βαθμολογικό) πλαφόν. Μην εγκλωβιστείτε σε αυτή γιατί αφεαυτής δεν αρκεί.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
i agree εσυ εχεις αρχισει βιολογια απο τωρα?να σου μιλησω πιο συγκεκριμενα.
βιολογια τα διαγραμματα ηθελε σαφως τελεια κατανοηση της υλης.-και οχι παπαγαλια-
επεισης τα ερωτηματα γ1 και γ2 σε εβαζαν στη σκεψη"ποιο κομματι του βιβλιου θελουνε;"και αυτο για να απαντησεις σωστα ηθελε πιστευω κριτικη σκεψη.
παντως το σιγουρο πως δν ειναι καθαρη παπαγαλια.
christina123
Δραστήριο μέλος
εγω εδινα φετοςi agree εσυ εχεις αρχισει βιολογια απο τωρα?
89 εγραψα αλλα εχω περιεργεια να δω που τους εχασα.
γι αυτο στα λεω ολα αυτα.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα αποτελεσματα ελπιζω να ειχεςεγω εδινα φετος
89 εγραψα αλλα εχω περιεργεια να δω που τους εχασα.
γι αυτο στα λεω ολα αυτα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.