miv
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
forakos
Νεοφερμένος
Ευχαριστω για τη βοηθεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
forakos
Νεοφερμένος
korineto
Νεοφερμένος
Λοιπόν η απορία μου ειναι η εξης: Στις πανελλαδικές οποιος είναι απο τεχνολογική κατευθυνση, τα μαθήματα επιλογής ποια ακριβώς είναι?
Ευχαριστώ, Κορίνα
miv
Επιφανές μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
σ ζητησαν να επιλεξεις απο τωρα κατευθυνση και δν μπορουσες να επιλεξεις ε? καημενουλα μ...
Antigoni_18
Νεοφερμένος
Βιολογία Γενικής
Φυσική Γενικής
Στατιστική
κάτι άλλο δεν θυμάμαι να υπήρχε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
backtoparis
Νεοφερμένος
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
backtoparis
Νεοφερμένος
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
korineto
Νεοφερμένος
ilias_o_ όχι απλά πληροφοριακά
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημερα μας εδωσαν χαρτι που δεν ειναι οριστικο αλλα το θελουν μονο για να παραγγειλουν τα βιβλια.
Γαμωτο, δεν ξερω τι να κανω.
Μπορω να παρω εφαρμογες υπολογιστων γιατι δεν πηρα φετος, δεν το δινω στο τελος της χρονιας και ολα ωραια.
Αλλα ειμαι και πολυ κοντα στο να επιλεξω ΑΟΘ.
Γιατι θα μου πεις.
Ε θα σου πω κι εγω οτι μου ανοιγει ενα πεδιο παραπανω και μου δινει παραπανω πιθανοτητες να περασω καπου και να μην αναγκαστω να δωσω δευτερη φορα, ειναι μια παραπανω ενισχυση δηλαδης.
Απο την αλλη, θελει κι αυτο το χρονο και το διαβασμα του.
Τι να κανω.
Σημείωση συντονιστή: To παρόν θέμα είναι για το 6ο (ή και 7ο) μάθημα των πανελλαδικών και όχι για το μάθημα επιλογής στη Γ' Λυκείου. Για αυτό, υπάρχει το θέμα ''Τι μάθημα επιλογής να πάρω στη Γ' λυκείου;''.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν θελω να γινω οικονομολογος ή κατι, απλα οπως ειπα ειναι μια ενισχυση.
Δεν ξερω αν ειναι ευκολο το αοθ, το διαβασμα του το θελει παντως. Και αυτο το διαβασμα θα ειναι εις βαρος των αλλων μαθηματων. :/
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Από φίλους που έδωσαν είδα πως είναι σχετικά εύκολο και ένας καλός βαθμος είναι εφικτός με συστηματικό διάβασμα. Αν δεν την παλεύεις σε κάποια από τα υπόλοιπα μαθηματα παρτο ωστε να σε ανεβάσει λίγο.
Και στο κάτω κάτω, δεν λαμβάνεις καμια οριστική απόφαση τωρα. Και να το επιλέξεις, δεν είσαι υποχρεωμένη να το δωσεις πανελλαδικά, αυτο το δηλώνεις το Φεβρουαριο νομιζω.
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
ασχετο αλλα ο τιτλος που κολλαει?
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοιτα, κ εγω ειχα τον ίδιο προβληματισμο μ εσενα πανω κατω. Επειδή όμως δε μ ενδιέφερε το 5ο πεδιο τελικά δεν το επέλεξα. Το μετάνοιωσα κάπως γιατι πάτωσα έκθεση και μαθηματικά και όσο να ναι, αν το ειχα ίσως με είχε ανεβάσει λίγο στο 4ο που ήθελα.
Από φίλους που έδωσαν είδα πως είναι σχετικά εύκολο και ένας καλός βαθμος είναι εφικτός με συστηματικό διάβασμα. Αν δεν την παλεύεις σε κάποια από τα υπόλοιπα μαθηματα παρτο ωστε να σε ανεβάσει λίγο.
Και στο κάτω κάτω, δεν λαμβάνεις καμια οριστική απόφαση τωρα. Και να το επιλέξεις, δεν είσαι υποχρεωμένη να το δωσεις πανελλαδικά, αυτο το δηλώνεις το Φεβρουαριο νομιζω.
Με βοηθησε το ποστ σου.
Μου φαινεται πως θα το παρω τελικα, εχω ομως σιγουρα χρονο να το σκεφτω καλυτερα.
μπα δεν νομιζω,αν κανεις συστηματικο διαβασμα(βλ. εμενα καμια σχεση)δεν νομιζω να παιρνει χρονο απο τα αλλα μαθηματα
ασχετο αλλα ο τιτλος που κολλαει?
Εχω προβλημα με το μαθημα επιλογης που θα παρω για του χρονου.
Σημερα μας εδωσαν χαρτι που δεν ειναι οριστικο αλλα το θελουν μονο για να παραγγειλουν τα βιβλια.
Γαμωτο, δεν ξερω τι να κανω.
Μπορω να παρω εφαρμογες υπολογιστων γιατι δεν πηρα φετος, δεν το δινω στο τελος της χρονιας και ολα ωραια.
Αλλα ειμαι και πολυ κοντα στο να επιλεξω ΑΟΘ.
Γιατι θα μου πεις.
Ε θα σου πω κι εγω οτι μου ανοιγει ενα πεδιο παραπανω και μου δινει παραπανω πιθανοτητες να περασω καπου και να μην αναγκαστω να δωσω δευτερη φορα, ειναι μια παραπανω ενισχυση δηλαδης.
Απο την αλλη, θελει κι αυτο το χρονο και το διαβασμα του.
Τι να κανω.
Εδω. Στο οτι μου δινω πολλες πιθανοτητες να δωσω και δευτερη φορα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.