Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
θα συμπληρωσω οτι αν παρεις μαθηματικα αοθ τοτε δεν θα εχεις καμια απωλεια μοριων στο 5ο πεδιοΔεν τα ξερω όλα αλλά ότι μπορώ να σου πω...Λοιπόν αρχικά ανεξάρτητα με το μάθημα επιλογης έχεις το 1ο πεδίο σίγουρα αφού είσαι θεωρητική.Τώρα αν πάρεις βιολογία (που είναι και το σύνηθες) σου ανοίγει επίσης και το 3ο πεδίο με τα ιατρικά-παρα'ι'ατρικά επαγγέλματα,με κάποια απώλεια μορίων ωστόσο. Αν πάρεις μαθηματικα και ΑΟΘ έχεις 5ο πεδίο με τα οικονομικά.Όσον αφορά τα μαθηματικά σκέτα ας μας βοηθήσει κάποιος άλλος μη σε πάρω στο λαιμό μου!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gi-manos
Νεοφερμένος
Και αναλογα, αλλα κλινω προς βιολογια =)
Ευχαριστω πολυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
φιλε μου εχω δωσει 2 φορες πανελληνιες κ γνωριζω ολα τα διαδικαστικα.αν παρεις βιολογια γενικης εχεις προσβαση στο πεδιο υγειας αλλα με απωλεια μοριων σε αυτο (νομιζω 2000μορια) χωρις αυτο να επηρεασει τα μορια στο πεδιο της κατευθυνσης σου.αν παρεις ιστορια εχεις προσβαση μονο στο 1ο πεδιο.με μαθηματικα η φυσικη γενικης μπορεις να δηλωσεις σχολες του 2ου κ 4ου πεδιου αλλα παλι με απωλεια 2000μοριων στα πεδια αυτα.τελος ,με μαθηματικα κ οικονομικη θεωρια εχεις προσβαση στο 5ο πεδιο επι ισοις οροις με τους μαθητες της θετικης κ τεχνολ.κατευθυνσης(δηλ χωρις να χασεις καθολου μορια)πιστευω να σε καλυψα.ιωαννα
νομιζω ειναι 1600 μορια, δεν ειμαι και σιγουρος
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
νομιζω ειναι 1600 μορια, δεν ειμαι και σιγουρος
μην τα υπολογιζετε ετσι, απλα οι συντελεστες βαρυτητας ειναι πιο μικροι. ετσι "Χανεις" μορια
foit satm emp
Νεοφερμένος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
μην τα υπολογιζετε ετσι, απλα οι συντελεστες βαρυτητας ειναι πιο μικροι. ετσι "Χανεις" μορια
Συμφωνα με τον υπολογιστη μοριων πηγα, βαζοντας σε ολα 20, στο 1ο βγαινει 20.000 και στο αλλο 18600 (αρα 1400 μορια, οχι 1600 που ειπα)
-----------------------------------------
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
αρα ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ σαν επιλεγόμενα
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Guest 272341
Επισκέπτης
mixas!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ιστορια 1ο πεδιο
Μαθηματικα 2ο και 4ο
Αοθ 5ο πεδιο
-----------------------------------------
3 πεδιο θετικες επιστημες και ιατρικες
5 οικονομικες και αστυνομια
2 μαθηματικα,φυσικη,χημεια,πληροφορικη,στρατος
4 Ηλεκτρολογος Η/Υ,αρχιτεκτονων,
Βασικα κοιταξε τα καλυτερα εδω www.mixanografiko.gr
και γ τ 1ο πεδιο εχουν προσβαση της θεωριτικης
για το 2ο ολες
για το 3ο ολες πιο ανετα ομως η της θετικησ
4 τεχνολογικης
5 ολες
αυτα..ελπιζω να βοηθησα
nikouli17
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Evakiii!
Νεοφερμένος
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και βέβαια μπορείς να πάρεις βιολογία μάθημα επιλογής(γενικής παιδείας,εννοείται)..απ'ότι ξέρω δεν έχει καθόλου ελαχιστοποίηση μορίων!!στο κάτω κάτω δν έχεις πολλές επιλογές στη γ λυκείου,εφόσον πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε μαθηματικά,φυσική,βιολογία,ιστορία..δεν παίζουν ρόλο στα μόρια κ τη μείωση τους!:iagree:εγω παλι που ειμαι θεωρητικη κατευθυνση μπορω να παρω βιολογια ως μαθημα επιλογης;; 8α εχω κι εγω κυρωσεις (ελαχιστοποιηση μοριων);;
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Mπα.Εγω που δεν θελω 5ο θα δωσω μαθηματικα για να εχω λιγοτερο διαβασμα.
Μαθηαματα στη βιολογια δεν υπαρχει λογος να ξεκινησεις απο τη β.
Συμφωνω, και πολυ καλη επιλογη ειναι να δωσει καποιος μαθηματικα γενικης αντι βιολογιας ακομα κι αν δεν θελει 5ο. Δηλαδη ποιος αντεχει ενα παραπανω μαθημα παπαγαλια;
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.