doctoradrian
Νεοφερμένος
Η doctoradrian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

15-01-25

17:16
Καλησπέρα σας ,
Έχω μια ερώτηση σχετικά με το 5 τοις εκατό. Μπορεί ένας απόφοιτος να διεκδικήσει την εισαγωγή στην τριτοβάθμια με το 5 τοις εκατό ή πρέπει υποχρεωτικά να είναι τελειόφοιτος; Αν ναι μπορεί να συμμετέχει συγχρόνως στις πανελλήνιες; Τέλος στις 7μελείς επιτροπές πρέπει να στείλει επιπλέον και το απολυτήριο του μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που ζητούνται;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έχω μια ερώτηση σχετικά με το 5 τοις εκατό. Μπορεί ένας απόφοιτος να διεκδικήσει την εισαγωγή στην τριτοβάθμια με το 5 τοις εκατό ή πρέπει υποχρεωτικά να είναι τελειόφοιτος; Αν ναι μπορεί να συμμετέχει συγχρόνως στις πανελλήνιες; Τέλος στις 7μελείς επιτροπές πρέπει να στείλει επιπλέον και το απολυτήριο του μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που ζητούνται;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,815 μηνύματα.

15-01-25

17:41
ΚαλημεραΚαλησπέρα σας ,
Μπορει καποιος να διεκδικησει εισαγωγη με το 5% είτε οντως μαθητης ή αποφοιτος ή 80 χρονων.
Το δικαιωμα για εισαγωγη με 5% δινεται μονο για ενα πτυχιο.
Αν το κανεις χρηση και μπεις σε μια σχολη και δεν σου αρεσει και πριν την τελειωσεις κανεις παλι μηχανογραφικο για αλλη.
Μπορεις να δωσεις πανελληνιες και να κανεις 2 μηχανογραφικα ..ενα κανονικο και ενα με 5% και επιλεγεις μετα αποτελεσματων οτι σου κατσει καλυτερα. ( καλα λεμε τωρα).
Στην επιτροπη των 7 μελων των νοσοκομειων δινεις (1) αιτηση , (2)ταυτοτητα και (3) χαρτι παθησης υπογεγραμμένο απο συντονιστη δντη δημοσιου νοσοκομειου και (4) χαρτι 67% κεπα αν απαιτειται απο την ασθένεια...στοπ.
Προχοχη μην γραφει αλλη ασθενεια το χαρτι 67% κεπα και αλλη η διαγνωση παθησης του νοσοκομειου..οι γιατροι εκει δεν μασανε χορτο.
Οταν ανακοινωθει το μηχανογραφικο 5% θα λεει και τι αλλα χαρτια θα πρεπει να στειλεις με κουριερ στο υπουργειο.
Εδω και η εγκυκλιος για τις 7μελεις επιτροπες.
doctoradrian
Νεοφερμένος
Η doctoradrian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

15-01-25

17:53
Ευχαριστώ πάρα πολύ!Καλημερα
Μπορει καποιος να διεκδικησει εισαγωγη με το 5% είτε οντως μαθητης ή αποφοιτος ή 80 χρονων.
Το δικαιωμα για εισαγωγη με 5% δινεται μονο για ενα πτυχιο.
Αν το κανεις χρηση και μπεις σε μια σχολη και δεν σου αρεσει και πριν την τελειωσεις κανεις παλι μηχανογραφικο για αλλη.
Μπορεις να δωσεις πανελληνιες και να κανεις 2 μηχανογραφικα ..ενα κανονικο και ενα με 5% και επιλεγεις μετα αποτελεσματων οτι σου κατσει καλυτερα. ( καλα λεμε τωρα).
Στην επιτροπη των 7 μελων των νοσοκομειων δινεις (1) αιτηση , (2)ταυτοτητα και (3) χαρτι παθησης υπογεγραμμένο απο συντονιστη δντη δημοσιου νοσοκομειου και (4) χαρτι 67% κεπα αν απαιτειτε απο την ασθένεια...στοπ.
Προχοχη μην γραφει αλλη ασθενεια το χαρτι 67% κεπα και αλλη η διαγνωση παθησης του νοσοκομειου..οι γιατροι εκει δεν μασανε χορτο.
Οταν ανακοινωθει το μηχανογραφικο 5% θα λεει και τι αλλα χαρτια θα πρεπει να στειλεις με κουριερ στο υπουργειο.
Εδω και η εγκυκλιος για τις 7μελεις επιτροπες.
doctoradrian
Νεοφερμένος

Καλησπέρα
Γνωριζει κάποιος εάν στέλνουν μέιλ από τις 7μελεις επιτροπές για το αν δέχτηκαν ή απέρριψαν την αίτηση μας για το 5%;
Γνωριζει κάποιος εάν στέλνουν μέιλ από τις 7μελεις επιτροπές για το αν δέχτηκαν ή απέρριψαν την αίτηση μας για το 5%;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,815 μηνύματα.

Δεν γνωριζω τον τροπο που σε ενημερωνουν ή αν σε ενημερωνουν θετικα ή αρνητικα. Δεν εχουν πει και κατι στην εγγυκλιο τους.Καλησπέρα
Αν δεν εχεις ενημερωθει καπως θα πρεπει να τους παρεις τηλεφωνο διοτι εχουν βγαλει αποφασεις και τωρα βρισκονται στο σταδιο των ενστασεων.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,336 μηνύματα.

Παλαιότερα έστελναν επιστολή στο σπίτι με τα έγγραφα υπογεγραμμένα από τους γιατρούς της επιτροπής. Τώρα η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι γίνεται την τελευταία 5ετία. Πολλά αλλάζουν και γίνονται ψηφιακά. Μπορείς να ρωτήσεις και στη γραμματεία της επιτροπής του νοσοκομείου που υπάγεσαι ή έχεις σκοπό να καταθέσεις τα έγγραφα. Κατα τα άλλα είναι όπως σου είπε ο γιαννης, έχεις δικαίωμα να κάνεις χρήση για ένα πτυχίο και όχι για δεύτερο.Καλησπέρα
Αν δεν είσαι σίγουρη ότι θα γίνεις δεκτή, αν θυμάμαι καλά μπορείς να κάνεις και τα χαρτιά για πανελλήνιες, ωστόσο αν ενταχθείς στο 5% θα το ξέρεις μετά την αρχή του χρόνου εκτός πιθανών καθυστερήσεων, απλώς θα καθυστερήσεις μετά με τις δηλώσεις του «μηχανογραφικού». Προηγούνται τα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες και μετά ανάλογα βγαίνουν οι θέσεις για το 5% για κάθε σχολή. Επίσης, θα μπεις στη σχολή με καθυστέρηση 1-2 μήνες από τα παιδιά με τις πανελλήνιες. Μη σε πτοεί αυτό όμως δεν είναι κάτι που πρέπει να σε αγχώνει, απλώς στο λέω πληροφοριακά. Τέλος, να παρακολουθείς τις ανακοινώσεις του υπουργείου και να είσαι σε επαφή με το σχολείο και μετέπειτα να βλέπεις τις ανακοινώσεις για τις εγγραφές της σχολής που θα περάσεις.
Είναι λίγο τρέξιμο στην αρχή μόνο, αλλά αν το δικαιούσαι να το χρησιμοποιήσεις. Πρέπει. Καλά αποτελέσματα για όταν! Αν χρειαστείς κάτι, στείλε μου.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9,331 μηνύματα.

Δε νομιζω να στέλνουν τίποτα. Και εγω την ίδια απορία έχω (και το άγχοςΚαλησπέρα

Riaaaa
Νεοφερμένος
Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

@nearos . Λογικά φίλε θα σε ειδοποιήσουν ή εναλλακτικά πάρε τηλ στο νοσοκομείο που έστειλες τα χαρτιά πες τι ακριβώς θες , δώσε τα στοιχεία σου και θα σου πουν αν εγκρίθηκε . Είσαι πανεπιστήμιο φίλε αν ειδικά είναι και με αναπηρία σίγουρα . Είσαι πανεπιστήμιο ήδη ούτε παννελληνιες ούτε τίποτα προσοχή το απολυτήριο 20 για ιατρικές και φαρμακευτικές κτλ. Συμπάσχουμε το πεδίο της υγείας ..
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9,331 μηνύματα.

Κοίτα, ιατρική θέλω, ειδάλλως με χημεία και βιολογία είμαι καλά. Το φροντίζω αυτο με τους βαθμους. Απ' ό,τι κατάλαβα είσαι και εσύ υγείας με το 5%; Που στοχεύεις, και εχεις ενημερωθει για την κατασταση της αιτησης;@nearos . Λογικά φίλε θα σε ειδοποιήσουν ή εναλλακτικά πάρε τηλ στο νοσοκομείο που έστειλες τα χαρτιά πες τι ακριβώς θες , δώσε τα στοιχεία σου και θα σου πουν αν εγκρίθηκε . Είσαι πανεπιστήμιο φίλε αν ειδικά είναι και με αναπηρία σίγουρα . Είσαι πανεπιστήμιο ήδη ούτε παννελληνιες ούτε τίποτα προσοχή το απολυτήριο 20 για ιατρικές και φαρμακευτικές κτλ. Συμπάσχουμε το πεδίο της υγείας ..
Riaaaa
Νεοφερμένος
Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

Υγείας είμαι ναι . Δεν ειμαι με το 5% αλλά το θέμα το έχω ψάξει όσο δεν πάει για προσωπικούς λόγους . Κανε μια προσπάθεια το πρωί και μπορεί να σου πουν γιατί τώρα ξεκινούν κ οι ενστάσεις γι αυτό . Πάρε στο τηλ ή του γραμματέα έχει δυο τηλέφωνα εκεί θα δεις στην λίστα με τα. Νοσοκομεία κ δες τι θα σου πουν ..
@nearos
Κατάβάθος οι περισσότεροι στον τομέα της υγείας άποψη μου είναι ότι ιατρική θέλουν βαθιά μέσα τους . Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και καλά κάνουν δηλαδή , ακολουθούν τα όνειρα τους . Και εγώ λοιπόν θέλω ιατρική κ μονοο( για φαρμακευτική δεν θέλω να ακούω ούτε βιολογικό , άποψη μου είναι αυτό ) . Εσυ τι πόλη σκέφτεσαι??
Δεν ξέρω γιατί μπήκαν συνεχόμενες οι απαντήσεις αλήθεια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
@nearos
Κατάβάθος οι περισσότεροι στον τομέα της υγείας άποψη μου είναι ότι ιατρική θέλουν βαθιά μέσα τους . Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και καλά κάνουν δηλαδή , ακολουθούν τα όνειρα τους . Και εγώ λοιπόν θέλω ιατρική κ μονοο( για φαρμακευτική δεν θέλω να ακούω ούτε βιολογικό , άποψη μου είναι αυτό ) . Εσυ τι πόλη σκέφτεσαι??
Δεν ξέρω γιατί μπήκαν συνεχόμενες οι απαντήσεις αλήθεια

nearos
Επιφανές μέλος

Nταξει, αναντήρρητα. Έχει αυτό το μυστικιστικό "γουάου" μέσα της που δεν την έχουν άλλες σχολές. Προσωπικά εγώ δε θα με ένοιαζε, θα ήθελα γιατρός όχι για το κύρος ή το χρήμα, αλλά για να βοηθάω άλλους ανθρώπους, πράγμα που μπορώ κάλλιστα να κανω και απο βιολογία, φαρμακευτική, χημεία κλπ. Άρα στο κάτω κάτω, είμαι προετοιμασμένος για όλα.Κατάβάθος οι περισσότεροι στον τομέα της υγείας άποψη μου είναι ότι ιατρική θέλουν βαθιά μέσα τους . Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και καλά κάνουν δηλαδή , ακολουθούν τα όνειρα τους . Και εγώ λοιπόν θέλω ιατρική κ μονοο( για φαρμακευτική δεν θέλω να ακούω ούτε βιολογικό , άποψη μου είναι αυτό ) . Εσυ τι πόλη σκέφτεσαι??
Κοιτα, εγω Αθήνα θα δηλώσω, ΕΚΠΑ κυριως γιατι ειναι πολύ κοντά σε μενα και δε θελω να επιβαρυνω τους δικους μου με νοικια και τετοια. Πως τα πας με το φροντιστηριο ;
Riaaaa
Νεοφερμένος

@nearos Το ΕΚΠΑ έρωτας
οι βάσεις όμως στο θεό . Επαναλήψεις κυρίως και πάλι καλά δεν έχουμε κ το σχολείο τώρα κ είναι πιο ξεκούραστα το πρωί. Καλά τα πάω επαναλήψεις τωρα κάνω κ μονη μου κ παράλληλα τελειώνουμε κ την ύλη σύντομα σε λίγα μαθηματα. Κ ξεκινάνε τα εφ όλη ύλης διαγωνίσματα. Πλησιαζουμε τον Μάιο

Riaaaa
Νεοφερμένος

@nearos Οπότε αύριο περιμένουμε νέα. Πάρε το πρωί όπως είπαμε , αν δεν το σηκώσουν ξαναπαρε ξαναπαρε κ στα 2 τηλ . Εξηγήσε τους (( σε περίπτωση που είναι κάποιος ιδιότροπος- περίεργος πάρε στο άλλο τηλ δεν υπάρχει περίπτωση να συνεννοηθείς μαζί του , υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι γενικά , εκ πείρας το λέω
))
@nearos Να το έχεις πρόχειρο καλού κακού να υπάρχει.

Συνημμένα
nearos
Επιφανές μέλος

Eυχαριστώ πολύ! Θα το 'χω στο νου και αυριο μολις γυρισω απο το σχολείο θα πάρω.@nearos Οπότε αύριο περιμένουμε νέα. Πάρε το πρωί όπως είπαμε , αν δεν το σηκώσουν ξαναπαρε ξαναπαρε κ στα 2 τηλ . Εξηγήσε τους (( σε περίπτωση που είναι κάποιος ιδιότροπος- περίεργος πάρε στο άλλο τηλ δεν υπάρχει περίπτωση να συνεννοηθείς μαζί του , υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι γενικά , εκ πείρας το λέω))
Σου απηύθηνα τον λόγο στο νημα "καφετέρια του ischool" για να μην "βουλωνει" η συζητηση με άσχετα. Αν θες έλα απο εκεί

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Riaaaa
- Conne
- jellojina
- charmander
- Corfu kitty
- Hased Babis
- Scandal
- louminis
- jYanniss
- rseven
- ck_chrysiis
- iiTzArismaltor_
- Hecticism
- tsiobieman
- AggelikiGr
- Debugging_Demon
- XRY
- shuuu
- Vera
- despoina13
- constansn
- Helen06
- serkak
- VforVendetta
- Mapz
- ggl
- ioanna2007
- Natsuko
- Dr. Gl. Luminous
- trifasikodiavasma
- Than003
- Μήτσος10
- Praxis
- gegeorgiou90
- doctoradrian
- Entropy24
- Reader
- polkmn
- Mke
- Unboxholics
- Joji
- BatGuin
- bibliofagos
- Kate1914
- E.Z
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.