Χαράλαμπος μβ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dalebarbie
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 845212
Επισκέπτης
BigBang0000
Νεοφερμένος
Ναι εχεις δικιο...Δεν ξερουν τι λενε στην ενωση βιοεπιστημων,επιπλεον το στοιχειοδες μυαλο να εχεις καταλαβαινεις οτι ΤΟ ΔΟΜΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ DNA!!! Δεν αξιζει να καις μαθητες για τοσο ευκολα θεματα κατα τη γνωμη μου,δηλ εξεταζονται ως προς την μαντικη τους ικανοτητα η ως προς την ικανοτητα να δωσουν επιστημονικα τεκμηριωμενες απαντησεις??O μονος σωστος απο ολους εδω μεσα ειναι ο transient πιστευω. Απλα πεσατε ολοι στην λουμπα και περιμενετε τα φροντιστηρια να σας ξελασπωσουν. Ελεγε στο συγκεκριμενο τμημα DNA προφανως θα ελεγε στο τμημα που ειχε προαναφερθει. Οκ να πει καποιος οτι δεν το προσεξε αλλα οχι τωρα να λενε ατομα και καλα οτι το τμημα DNA ειναι τα 3 δομικα γονιδια.
σσ:Προκυπτει επιστημονικο ζητημα στην λυση με το κ.εναρξης λογω ικανοτητας προσδεσης κλπ
καλη συνεχεια
Χαράλαμπος μβ
Νεοφερμένος
BigBang0000 ετσι οπως παμε δεν θα μου φανει περιεργο να αρχισουν να γραφουν πως το δομικο γονιδιο δεν ειναι τμημα dna.
Guest 845212
Επισκέπτης
Ναι εχεις δικιο...Δεν ξερουν τι λενε στην ενωση βιοεπιστημων,επιπλεον το στοιχειοδες μυαλο να εχεις καταλαβαινεις οτι ΤΟ ΔΟΜΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ DNA!!! Δεν αξιζει να καις μαθητες για τοσο ευκολα θεματα κατα τη γνωμη μου,δηλ εξεταζονται ως προς την μαντικη τους ικανοτητα η ως προς την ικανοτητα να δωσουν επιστημονικα τεκμηριωμενες απαντησεις??
σσ:Προκυπτει επιστημονικο ζητημα στην λυση με το κ.εναρξης λογω ικανοτητας προσδεσης κλπ
καλη συνεχεια
Θα το εγραφε τυπε στο παραπανω γονιδιο. Προφανως ενοουσε το τμημα DNA που σου ειχε δωθει.
BigBang0000
Νεοφερμένος
πραγματικα ,χωρις να θελω να σε θιξω ,δεν μπορεις να κατανοησεις την ασαφεια? μου φαινεται αστειο εκτος αν δεν εχεις ιδεα απο βιολογια οποτε παω πασοΘα το εγραφε τυπε στο παραπανω γονιδιο. Προφανως ενοουσε το τμημα DNA που σου ειχε δωθει.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Τα θέματα των Πανελληνίων Εξετάσεων 2014 στο μάθημα της Βιολογίας Θετικής Κατεύθυνσης των Ημερησίων Λυκείων και ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) χαρακτηρίζονται ως απαιτητικά, σχετικά μεγάλης έκτασης, με σαφή διαβάθμιση δυσκολίας ενώ καλύπτουν ένα ικανό μέρος της διδακτέας ύλης.
Αρκετά θέματα απαιτούσαν κριτική προσέγγιση και αναλυτική σκέψη. Οι μαθητές/τριες με βαθιά κατανόηση και γνώση της εξεταζόμενης ύλης μπορούν να ανταποκριθούν με επάρκεια στις απαιτήσεις της εξέτασης.
Επισημαίνουμε ότι οι αιτιολογήσεις που ζητούνται σε κάποια θέματα επιδέχονται εναλλακτικές απαντήσεις, τις οποίες πρέπει να λάβουν υπόψη τους οι βαθμολογητές. Τονίζουμε ότι για πρώτη φορά οι οδηγίες της ΚΕΕ είναι αναλυτικές και σαφείς. Απαιτείται, όμως, επιπλέον διευκρίνιση για το ερώτημα Δ4.
Ανακοίνωση των βιολόγων.
knightwish7
Νεοφερμένος
Ναι εχεις δικιο...Δεν ξερουν τι λενε στην ενωση βιοεπιστημων,επιπλεον το στοιχειοδες μυαλο να εχεις καταλαβαινεις οτι ΤΟ ΔΟΜΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ DNA!!! Δεν αξιζει να καις μαθητες για τοσο ευκολα θεματα κατα τη γνωμη μου,δηλ εξεταζονται ως προς την μαντικη τους ικανοτητα η ως προς την ικανοτητα να δωσουν επιστημονικα τεκμηριωμενες απαντησεις??
καλη συνεχεια
Συμφωνω!
Guest 845212
Επισκέπτης
πραγματικα ,χωρις να θελω να σε θιξω ,δεν μπορεις να κατανοησεις την ασαφεια? μου φαινεται αστειο εκτος αν δεν εχεις ιδεα απο βιολογια οποτε παω πασο
Κακομοιρη για το αν εχω ιδεα αστο καλυτερα Δευτερον λεω απλα οτι αν ηθελε να πει συνολικα για το δομικο γονιδιο θα εγραφε-->στο δομικο γονιδιο πραγματοποιειται μια μεταλλαξη κτλ ή στο γονιδιο...'' Ειναι προφανες οτι αναφεροταν σε ενα τμημα του που ηταν το παραπανω. Απλα δεν το καταλαβες. Αλλοι το καταλαβαν ή το πηραν χαμπαρι. Και ενα αλλο παιδι απο εδω περα το εκανε λαθος που μαλιστα απο οσο εχω καταλαβει ασχολειται αρκετα με βιολογια και το παραδεχτηκε.
Χαράλαμπος μβ
Νεοφερμένος
BigBang0000
Νεοφερμένος
Κακομοιρη για το αν εχω ιδεα αστο καλυτερα Δευτερον λεω απλα οτι αν ηθελε να πει συνολικα για το δομικο γονιδιο θα εγραφε-->στο δομικο γονιδιο πραγματοποιειται μια μεταλλαξη κτλ ή στο γονιδιο...'' Ειναι προφανες οτι αναφεροταν σε ενα τμημα του που ηταν το παραπανω. Απλα δεν το καταλαβες. Αλλοι το καταλαβαν ή το πηραν χαμπαρι. Και ενα αλλο παιδι απο εδω περα το εκανε λαθος που μαλιστα απο οσο εχω καταλαβει ασχολειται αρκετα με βιολογια και το παραδεχτηκε.
E τοτε εχεις καποιο προβλημα διανοησης,σαν να μου λες οτι το δομικο γονιδιο δεν ειναι τμημα DNA ....εχεις πλακα παντως...Whatever η ενωση βιολογων πηρε σαφη θεση ,απολυτα συμφωνη και με τις δυο προσεγγισεις,ελπιζω καποιος να σου εξηγησει οτι σκεπτομενος τοσο μονοδιαστατα μονο εξυπνος δεν φαινεσαι...το ακριβως αντιθετο !
φιλικα..
NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 845212
Επισκέπτης
E τοτε εχεις καποιο προβλημα διανοησης,σαν να μου λες οτι το δομικο γονιδιο δεν ειναι τμημα DNA ....εχεις πλακα παντως...Whatever η ενωση βιολογων πηρε σαφη θεση ,απολυτα συμφωνη και με τις δυο προσεγγισεις,ελπιζω καποιος να σου εξηγησει οτι σκεπτομενος τοσο μονοδιαστατα μονο εξυπνος δεν φαινεσαι...το ακριβως αντιθετο !
φιλικα..
Εσυ εχεις προβλημα να καταλαβεις τα στοιχειωδη που σου ζητανε. Και προφανως δεν ειπα πουθενα βλακα οτι το δομικο γονιδιο δεν ειναι τμημα DNA ειπα απλα οτι ηταν ξεκαθαρο οτι αναφεροταν στο τμημα DNA που ειχε δωθει. Α! Και σε εσενα δεν εχω καμια καψα να με περασεις εξυπνο ή οτιδηποτε αλλο την αποψη μου γραφω και στα αρχιδια μου αν δεν την δεχεσαι.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσυ εχεις προβλημα να καταλαβεις τα στοιχειωδη που σου ζητανε. Και προφανως δεν ειπα πουθενα βλακα οτι το δομικο γονιδιο δεν ειναι τμημα DNA ειπα απλα οτι ηταν ξεκαθαρο οτι αναφεροταν στο τμημα DNA που ειχε δωθει. Α! Και σε εσενα δεν εχω καμια καψα να με περασεις εξυπνο ή οτιδηποτε αλλο την αποψη μου γραφω και στα αρχιδια μου αν δεν την δεχεσαι.
Νομίζω θα έπρεπε να είναι αυτονόητο οτι στις πανελλαδικές δεν χωράει 'προφανώς'. Αν μας ζητάνε να είμαστε ακριβείς, πρέπει να το ανταποδίδουν!
NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 845212
Επισκέπτης
Είναι δυνατόν οποιαδήποτε συζήτηση εδώ μέσα να μην καταλήξει στη μάχη για το ποιός την έχει μεγαλύτερη; Τη γνώση, ντε!
Koπελια δεν αναφερθηκα πουθενα για γνωσεις κτλ Ειπα απλα οτι εμενα μου φανηκε προφανες το τι ζητουσε. Μαλιστα ειπα οτι οποιος το απαντησε δεν σημαινει οτι ειχε καποιο φοβερο ταλεντο στην βιολογια αλλα ηταν πιο προσεχτικος εκεινη την ωρα. Προφανως πολλα παιδια απο εδω εχουν διαφορετικη αποψη. Αυτο ειναι ολο.
Hodor
Νεοφερμένος
Y.Γ α ναι ξέχασα να πω ότι τα θέματα ήταν τουλάχιστον γελοία και σίγουρα ξεκάθαρα
-Hodor
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Κeep amusing me kids
Y.Γ α ναι ξέχασα να πω ότι τα θέματα ήταν τουλάχιστον γελοία και σίγουρα ξεκάθαρα
-Hodor
Ξέρεις ποιο ειναι το πρόβλημα; Όχι οτι υπάρχουν μονο άριστοι, ειναι το θεμα οτι αυτοι που γράφουν καλα έρχονται και το λένε. Σε πληροφορώ οτι στα μαθηματικά κατευθυνσης ούτε καν μπηκα στο κόπο να μπω στο αντίστοιχο θεμα και να διαβασω τα μηνύματα των άπαιχτων που εγραψαν τουλάχιστον 22. Σαφώς και δεν ηταν ευκολα τα θεματά. Μη λεμε βλακείες. Προσωπικά και στο Twitter που παρακολουθώ λιγο, απλα η μερα με τη νυχτα. Όσον αφορα τις επιδόσεις που αναφέρονται.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.