JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Επειδή ο σκοπός αυτού του θέματος είναι ο παραπάνω, καλό θα ήταν το θέμα Πανελλήνιες 2014, να μην επιβαρύνεται με τέτοιου είδους σχόλια...
Παρόμοια ξεχωριστά θέματα θα δημιουργηθούν και για τα υπόλοιπα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα.
Το θέμα θα παραμείνει κλειστό και θα ξεκλειδωθεί αύριο το πρωί.
Θέματα!
Απαντήσεις!
Προηγούμενα μαθήματα:
[28/5/2014] Νεοελληνική Γλώσσα
[30/5/2014] Ιστορία Γενικής Παιδείας
[30/5/2014] Βιολογία Γενικής Παιδείας
[30/5/2014] Μαθηματικά Γενικής Παιδείας
[30/5/2014] Φυσική Γενικής Παιδείας
[2/5/2014] Μαθηματικά Κατεύθυνσης
[2/6/2014] Αρχαία Ελληνικά Κατεύθυνσης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Καλή αρχή σε όλους τους υποψήφιους !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Τέλεια, παει κι αυτό!
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ρωτήσω στο Α1 το β είναι λάθος έτσι ;;;
ivilinia_new
Νεοφερμένος
Εχασα το τελευταιο Σ-Λ και την απο κατω προς τα πανω, τα αλλα λεξη λεξη, καλα το σιχαθηκα τοσο που ειναι απλα τελειος ο βαθμος μου! 17.4
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφού είναι αυτό σωστό τότε μάλλον πάμε για 20...
Δεν πιστεύω να μου κόψουν βαθμούς επειδή ξέχασα 4-5 λέξεις !
Εδώ οι απαντήσεις του Α.Ο.Δ.Ε..
https://www.kelafas.gr/themata.html?filename=2014/eniaio/aode_2014_a.pdf
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΗ
Α1α) Σωστό
Α1β) Λάθος
Α1γ) Λάθος
Α1δ) Σωστό
Α1ε) Λάθος
Α1στ) Σωστό
Α2) β)
Α3) δ)
Α4) γ)
Α5) Σελίδα 35 του σχολικού βιβλίου
ΟΜΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΗ
Β1) Σελίδα 130 του σχολικού βιβλίου
Β2) Σελίδες 146-147 του σχολικού βιβλίου
Β3) Σελίδα 60 του σχολικού βιβλίου
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγω εχω ξεχασει 4 λεξεις, κι μιση προταση την ειπα διαφορετικα απο οτι μεσα, μολις τωρα τ συνηδητοποιησα!! Μια χαρα! Να δω ποσο θα μ κοψουν!!
Ε, δεν νομίζω να σου κόψουν μωρέ..
Εγώ η μια ήταν εκεί που λέει στην οργάνωση στην αρχή "Κανόνες και διαδικασίες λειτουργίας"
Και στην οριζόντια επικοινωνία εκεί που λέει " Τα τμήματα υπάρχουν και λειτουργούν για την επίτευξη των στόχων ...."
Εγώ έγραψα "Τα τμήματα και τα υποτμήματα ικανοποιούν τους στόχους της επιχείρησης ...."
Θα είναι πολύ βλακεία αν μας κόψουν για αυτές τις λεπτομέρειες...
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέματα + Απαντήσεις.
Η συγγνώμη του συγγραφέα του βιβλίου.
Τα θυμήθηκα όλα κατά λέξη, δεν το πιστεύω!
Τρίτο 100άρι! (ελπίζω)
1 χρόνος να το μάθω,
2 ώρες να το γράψω,
3 λεπτά να το συνειδητοποιήσω ότι τελείωσε!
Καλή συνέχεια σε όλους.
Πάω καρφί για διάβασμα, λέμε έχω πορωθεί απίστευτα!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΕΠΠ!!!
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
jasonosaj
Νεοφερμένος
ivilinia_new
Νεοφερμένος
Τωρα μη πω που να τη βάλει τη συγγνωμη του αυτος.....αντε πια....
Όχι ρε γμτ μου, κρίμα!!!like me there is no one else, έλεγε οικονομικό περιβάλλον ανέπτυξα οικονομική λειτουργία ... :p
Πάντως, όπως σου λέει και η Vilinia μην το αφήσεις με τίποτα να σε πάρει από κάτω, ειδικά άμα τα υπόλοιπα τα έχεις κομπλέ. Τώρα προς το τέλος θέλει ψυχραιμία, μην τυχόν και μας τη φορέσουν κανονικά στη Φυσική. Συνεχίζουμε λοιπόν.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
jasonosaj
Νεοφερμένος
Ξεχασα και στην απο κατω προς τα πανω(δεν μου περασε απο το μυαλο καν ) αυτο που λεει κατω κατω, οτι αυτη παραμελειτε μπλα μπλα, αν και δεν ξερω τι μοριοδοτηση θα του δινουν.Όχι ρε γμτ μου, κρίμα!!!
Πάντως, όπως σου λέει και η Vilinia μην το αφήσεις με τίποτα να σε πάρει από κάτω, ειδικά άμα τα υπόλοιπα τα έχεις κομπλέ. Τώρα προς το τέλος θέλει ψυχραιμία, μην τυχόν και μας τη φορέσουν κανονικά στη Φυσική. Συνεχίζουμε λοιπόν.
ευτυχως το αεππ ειναι το δυνατο μου και θα κατσω να μαθω θεωρια να στανταρω το επιφοβο κομματι
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.