Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυσκολα χωρις φροντιστηριο εε?
Το προβλημα ξερετε ποιο ειναι? Στο Ναυπλιο δεν διδασκει κανενας σχεδιο!! αν ειναι δυνατον!
Οσα παιδια το πανε για αρχιτεκτονικη ξερω οτι πηγαινουν Αθηνα για σχεδιο!! Και ενταξει ειναι ταλαιπωρια το να μπω σε αυτη τη διαδικασια,τη στιγμη που δεν ειμαι σιγουρη για τις επιλογες μου ακομα! Θελω να πω πως αν τελικα αλλαξω γνωμη,θα εχω βαλει αδικα τους γονεις μου σε εξοδα,για να μην πω για την τρελα του πηγαινε-ελα,του χαμενου χρονου και της κουρασης!
ευχαριστω για τις απαντησεις σας παντως!
Κατι τελευταιο,ξερετε αν υπαρχει καποιο βιβλιο,βοηθημα εστω? Γενικα ασχολουμαι με το σχεδιο,στον ελευθερο μου χρονο,σχεδιαζω σκιτσα,καρτουν,τοπια,πορτρετα.. καλα,οχι οτι εχουν καποια σχεση,απλα οτι ειμαι καπως εξοικειωμενη γενικα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
αμα βαλεις καμια αγγελια...και σου κανουν ιδιαετερα?
οταν λες δεν εισαι σιγουρη ...ενοεις οτι δεν εχεις ιδεα? ουτε λιγο τι σου αρεσει?
ξερεις ποιο ειναι το προβλημα?αμα εσυ ας πουμε θες αρχιτεκτονικη..θα <<φας στην μαπα>> το ΑΟΘ και τα μαθηματικα γενικης χωρις λογο....και καλα αμα τα γουσταρεις οπως εγω...αν παλι οχι? σκεψου απο τωρα αν σου αρεσουν αυτα τα 2...κριμα ειναι να διαβασεις επιπλεον μαθηματα....εχεις της κατευθυνσης...δεν ειναι και λιγα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστω και παλι!
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι,Αθηνα...αστα!
μεχρι προπερσι εκανε καποιος εδω ιδιαιτερα,αλλα χωρια του οτι δεν εχει καθολου καλη φημη,ειναι πολυ ιδιοτροπος και επιλεκτικος ως προς τους μαθητες του.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι διαλεξα 5ο για να εχω τη δυνατοτητα να διαλεξω αναμεσα σε 2ο,4ο,5ο..
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
τεσπα....ριξε μια ματια και στα σαιτ των σχολων....εγω ξερω μονο τα σαιτ των σχολων του ΕΚΠΑ! αμα θες να στα πω....(εκει ανηκει και η βιολογια και η αρχιτεκτονικη)
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα δειξει δεν χανεται τιποτα...ας γραψουμε πρωτα και αναλογως με το αποτελεσμα θα ειμαι πιο σιγουρη πιστευω. ισως καταληξω καπου!
τα εχω τσεκαρει ηδη,σε ευχαριστω!!!!
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
STRATOS111
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Civilara
Περιβόητο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Και εγώ θεωρητική είμαι, πήρα επίσης 5ο πεδίο (για δεύτερη επιλογή το διεθνών οικονομικών σπουδών). Αν θες ως πρώτη σου επιλογή κάποια σχολή του 5ου πεδίου, μην πας από θεωρητική, δεν αξίζει να ρίξεις τόσο διάβασμα (αρχαία, ιστορία,κείμενα). Αν αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ σχολών 1ου και 5ου πεδίου, τότε πήγαινε από θεωρητική, αλλά να ξέρεις, πολύ διάβασμα...
Αν επιλέξεις θεωρητική + 5ο πεδίο, σου προτείνω αν έχεις τη δυνατότητα να κάνει φροντιστήριο και στα μαθηματικά γενικής, αφού ένας χρόνος "αποχής" μπορεί να διαταράξει τη "σχέση" σου με τα μαθηματικά, γιατί βασίζεται το ένα πάνω στο άλλο.
Η σχολή μάρκετινγκ δεν έχει τόσο δύσκολα μαθηματικά όπως άλλες πιο καθαρά "οικονομικές" σχολές.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
αν ειναι επελεξε μαθ κατ και μαθ γπ
προσωπικά(αν και δεν στο προτείνω) θα επερνα μαθ γπ αν και θεωρητικός....
σε ο,τι αφορά το πανεπιστήμιο, άραξε μη σε νοιαζουν τα κενά, όταν μπεις θα δεις,θα διαβάσεις αρκετά παραπάνω από τους άλλους αλλά στο τελος θα τα καταφερεις στα μαθ.αυτα....
!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι μου προτείνεται να κάνω; Να διαλέξω ΑΟΘ; Είμαι μπερδεμένη! Εσείς το διαλέξατε;
Dias
Επιφανές μέλος
Δεν γίνεται. Αν διαλέξεις ΑΟΘ πρέπει να πάρεις υποχρεωτικά τα μαθηματικά γενικής.Είμαι Θεωρητική και φέτος θα πάω γ' λυκείου.. Σκέφτομαι να επιλέξω Αρχές Οικονομικής Θεωρίας .......το μάθημα επιλογής που θα πάρω είναι Βιολογία Γενικής.
!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακόμα και αν δεν θέλω να ανοίξω 5ο πεδίο;;;;;;;;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.