annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Ποια σχολη στο 5ο πεδιο ομως?? Γιατι δεν ειναι ολες το ιδιο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Αν παλι απλως δεν ειναι το φορτε σου αλλα εχεις ορεξη για το αντικειμενο σιγουρα μπορεις να τα καταφερεις... Αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ζοριστεις...
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Α μάλιστα! Τα τμήματα που αναφέρεις δεν έχουν πολλά Μαθηματικά οπότε δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα εκτός κι αν έχεις πολύ σοβαρές ελλείψεις...
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
ειμαι αρκετα καλη στα μαθηματικα..γραφω ανετα δηλαδη 17....και μου αρεσουν αρκετα....α κι ειμαι 2α λυκειου απλα δεν ξερω πως να αλλαξω την ηλικια.....δεν νομιζω να χει αλλαξει το συστημα μεχρι του χρονου
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
τότε ΟΚ!!!
Πάντως και εγώ που είχα Στατιστική σε θεωρητική σχολή, είναι πιο πάνω από το επίπεδο του Λυκείου...Οπότε φαντάσου τι γίνεται στα οικονομικά...
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν θα χεις πρόβλημα τότε...ειμαι αρκετα καλη στα μαθηματικα..γραφω ανετα δηλαδη 17....και μου αρεσουν αρκετα....α κι ειμαι 2α λυκειου απλα δεν ξερω πως να αλλαξω την ηλικια.....δεν νομιζω να χει αλλαξει το συστημα μεχρι του χρονου
Σιγά μην αλλάξει το σύστημα μέχρι του χρόνου...
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστω παντως .κ καλη μας δυναμηΔεν θα χεις πρόβλημα τότε...
Σιγά μην αλλάξει το σύστημα μέχρι του χρόνου...
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχα... Σε σένα κυρίως που δίνεις...Καλή επιτυχία εύχομαι!!!ευχαριστω παντως .κ καλη μας δυναμη
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστω!Χαχα... Σε σένα κυρίως που δίνεις...Καλή επιτυχία εύχομαι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
απο κει και υστερα...αμα θες οικονομικες σχολες...γιατι να πας θεωρητικη? οτι δεν θα μαθεις στα μαθηματικα απο εκει θα τα μαθεις μαζεμενα μετα....!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
γραφω εδω γιατι τουλαχιστον αφορα το 5ο πεδιο...
ειμαι τεχνολογικη και εχω παρει μαθημα επιλογης την οικονομια,και κατα συνεπεια τα μαθηματικα γενικης,το ξερετε οτι αυτα πανε πακετο..
μπορω ετσι να δηλωσω οικονομικες σχολες,το θεμα ομως ειναι αλλο...
θα η8ελα πολυ να δηλωσω γραφιστικη και ΔΥΣΤΥΧΩΣ επειδη ειχα ενα μηχανογραφικο φωτοτυπημενο δεν ειχα δει οτι απαιτειται ειδικο μαθημα...
ξερετε τι γινεται με αυτο? ποτε το δινω,αν θεωρειται μαθημα επιλογης,αν μπορω να το δωσω χωρις να εχω κανει φροντιστηριο? ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΩ ΤΩΡΑ?
ευχαριστω πολυ!!!
Dias
Επιφανές μέλος
Με το πρώτο, κανένα πρόβλημα. Τα ειδικά μαθήματα είναι ανεξάρτητα από το σχολείο. Δηλώνονται τον Φεβρουάριο.θα η8ελα πολυ να δηλωσω γραφιστικη και ΔΥΣΤΥΧΩΣ επειδη ειχα ενα μηχανογραφικο φωτοτυπημενο δεν ειχα δει οτι απαιτειται ειδικο μαθημα... ξερετε τι γινεται με αυτο? ποτε το δινω,αν θεωρειται μαθημα επιλογης,αν μπορω να το δωσω χωρις να εχω κανει φροντιστηριο? ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΩ ΤΩΡΑ?
Με το δεύτερο, μεγάλο πρόβλημα. Να δώσεις σχέδιο χωρίς να έχεις κάνει φροντιστήριο, θεωρητικά μπορείς, αλλά στην πράξη δεν νομίζω να είναι δυνατόν να γράψεις έστω ανεκτά χωρίς να έχεις προετοιμαστεί σε φροντιστήριο.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Ναι, αλλά δεν αφορά εμάς αυτή η αλλαγή, δυστυχώς...οντως αντε να δουμε..... αποτι πηρε το αυτι μ θα αλλαξει πολυ το συστημα!
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
γραφιστικη?μηπως εννοεις ελευθερο σχεδιο ?....η γραφιστικη ειναι σχολη του τεταρου πεδιου αν δεν κανω λαθος(μπορει και του δευτερου) ....παντως δεν ανηκει στο πεμπτο πεδιο....και δεν εχει σχεση με οικονομικα....οι δηλωσεις εχουν αλλαξει...οσον αφορα την προθεσμια...εμεις ειχαμε δηλωσει επιλεγομενα τους πρωτους 2 μηνες...καπου στον οκτωβρη ...για να δημιουργηθουν και τα τμηματα!και μαλιστα ο διεθυντης μας ελεγε οτι μετα αμα δηλωσουμε επιλεγομενο δεν γινεται να το μετανιωσουμε τον φεβρουαριο γιατι θα εχει στειλει τις καταστασεις!Παιδια σορρυ που θα ειμαι εκτος θεματος αλλα πρεπει να ρωτησω οπωσδηποτε κατι..οποιος ξερει ας μου απαντησει!
γραφω εδω γιατι τουλαχιστον αφορα το 5ο πεδιο...
ειμαι τεχνολογικη και εχω παρει μαθημα επιλογης την οικονομια,και κατα συνεπεια τα μαθηματικα γενικης,το ξερετε οτι αυτα πανε πακετο..
μπορω ετσι να δηλωσω οικονομικες σχολες,το θεμα ομως ειναι αλλο...
θα η8ελα πολυ να δηλωσω γραφιστικη και ΔΥΣΤΥΧΩΣ επειδη ειχα ενα μηχανογραφικο φωτοτυπημενο δεν ειχα δει οτι απαιτειται ειδικο μαθημα...
ξερετε τι γινεται με αυτο? ποτε το δινω,αν θεωρειται μαθημα επιλογης,αν μπορω να το δωσω χωρις να εχω κανει φροντιστηριο? ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΩ ΤΩΡΑ?
ευχαριστω πολυ!!!
για να εισαι σιγουρη ρωτα καλυτερα τον διευθυντη σου.....
ασχετο:...εχω ακουσει οτι τα γραπτα στο σχεδιο διορθωνονται συγκριτικα με τα υπολοιπα....εγω που εριξα μια ματια....νομιζα οτι ειναι ευκολα....παιρνεις ενα χαρακακι και καθαρισες....ομως εκανα λαθος αν σκεφτει κανεις οτι μια φιλη μου που εκανε τα σχεδια με το ματι τουλαχιστον ολοιδια...τελικα εκανε λαθη που δεν τα καταλαβαινει καποιος που δεν ξερει και ...επαιρνε 14αρια!
Συνεπως,πιστευω πρεπει να πας φροντιστηριο...3 ωρες την εβδομαδα ειναι νομιζω!
A και τωρα που το θυμηθηκα....το σχεδιο χρειαζεται να το δωσεις μονο για σχολες οπως η αρχιτεκτονικη(αν οχι η μοναδικη)..αν σε ενδιαφερει το πεμπτο πεδιο....γιατι να το δωσεις?δεν θα σου δωσει ουτε ενα μοριακι αν η σχολη ειναι ασχετη με σχεδιο.....ειναι ρε παιδι μου λες και θες να γινεις φυσικος και περιμενεις να σε βοηθησει το επιλεγομενο μαθημα στα αγγλικα....που δεν εχει σχεση....δεν γινεται αυτο!
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, αλλά δεν αφορά εμάς αυτή η αλλαγή, δυστυχώς...
ναι ...και κατι μου λεει οτι θα τα κανουν χειροτερα....φανταζεσαι να μπαινεις στην σχολη που θες και αν δεν τα καταφερνεις να σε διωχνουν?
ή να διαλεγεις πρωτα το πανεπιστημιακο ή τεχνολογικο ιδρυμα που θες χωρις να διαλεξεις τμημα?
περιεργα..... πολυ περιεργα μου ακουγονται.....αν και δεν ειμαι σιγουρη οτι καταλαβα καλα τι ακριβως θα κανουν!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.