Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν εισαι αναμεσα σε Βιολογια και ΑΟΘ θα σου προτεινα Βιολογια
Μα μπορώ να τα επιλέξω και τα 2!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Αλήθεια;;;;;;
Ακόμα και αν δεν θέλω να ανοίξω 5ο πεδίο;;;;;;;;;;
Όχι. Να ο νόμος: https://kesyp.ser.sch.gr/attachments/article/15/aoth_mathematics_05.10.2010.pdfΜα μπορώ να τα επιλέξω και τα 2!
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαλιστά! Ευχαριστώ πολύ πάντως που με ενημερώσατε!
OLSon-X
Εκκολαπτόμενο μέλος
ασε που ειναι ενα βαρος παραπανο
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Απο τη στιγμη που παιρνεις ΑΟΘ εξεταζεσαι αυτοματα στα μαθηματικα γενικης.Αν παρεις Μαθηματικα Γενικης δεν ειναι υποχρεωτικο να παρεις και ΑΟΘ.
O Dias σου παρεθεσε τον νομο.Τι αλλο θες Γεωργιε;
Μα λέει ότι δεν τα πάει καλά με τα μαθηματικά. Αφού δε θές 5ο πεδίο τι κόφτεσαι με τα μαθηματικά και το ΑΟΘ;
Παιδιά εμάς μας λέγανε στο σχολείο οι περσινές της Γ λυκείου, ότι η βιολογία είναι πάρα πολύ λίγη ύλη και αν κατέχεις το παπαγαλιστείν μια χαρά γράφεις.
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
O Βιολογος μας εχει επαναλαβει πολλες φορες φετος πως στη Βιολογια ειναι ευκολο να γραψεις αμα διαβασεις καλα πανω απο 19 αλλα οχι και το απολυτο 100αρι.Αυτο συμφωνα με την εμπειρια του οπως λεει.Και νομιζω πως εχει δικιο.Ενω με τα μαθηματικα γραφεις 100αρι αλλα μπορεις και πολυ ευκολα να πατωσεις.
Παιδιά αφού δεν ενδιαφέρεται για 5ο πεδίο; Κοροιδευόμαστε; Eξάλλου και να τα πάρεις αυτά τα δύο (αοθ + μαθ), η μεγάλη βαθμολογία δε θα είναι στο 5ο πεδίο; Αν εσύ θες 1ο πεδίο (αφού είσαι θεωρητική) δεν θα έχεις κάτι εξτρα
Εν πάσει περιπτώσει, εγώ είπα ότι είναι πιο εύκολα να γράψεις βιολογία απ'ότι μαθηματικά και αοθ. Ελεος
It's simple.
!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
V@silis
Νεοφερμένος
Μην εισαι τοσο σιγουρη...Ρωτα και κανεναν που την εδωσε φετος ομως.Για τις προηγουμενες χρονιες δεν μπορω να εκφερω αποψη,αλλα ειδικα φετος ο μυθος της "παπαγαλιας και το εχω ετοιμο το 20 στη Βιολογια" καταρριφθηκε θεαματικα.Τα θεματα, εκτος απο την αποστηθιση του σχολικου ,απαιτουσαν κριτικη και αφαιρετικη ικανοτητα, καθως και το να συνδυασεις σε ορισμενα ερωτηματα κομματια του βιβλιου.Επισης,σε 2 ζητουμενα υπηρχαν ασκησεις και οχι ατοφια θεωρια.Απο εκει και περα συμφωνω μαζι σου,για εναν μαθητη και δη της θεωρητικης που δε θελει να ανοιξει πεμπτο πεδιο ,η καλυτερη επιλογη ειναι φυσικα η Βιολογια,χωρις αυτο βεβαια να σημαινει πως εχει "χτυπησει" ηδη το 19+...Ναι αυτά τα δύο πάνε πακέτο! Και εγώ θα τα πάρω, αλλά επειδή θέλω 5ο πεδίο. Η βιολογία ξέρω είναι ευκολάκι, στανταράκι που αν διαβάσεις γράφεις 19+
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Δε πιστεύω ότι δε μπορεί να πάρει Μαθηματικά Γενικής επειδή στη Β' λυκείου δεν έδωσε βάση στην Άλγεβρα. Γιατί η καθηγήτρια μας, μας είπε πως από την περσινή Άλγεβρα δε θα χρειαστούμε ουσιαστικά τίποτα.
LOLWUT.
Καλά, έχετε όνειρα... η περσινή άλγεβρα ήταν υψίστης σημασίας.
Άκου εκεί δεν θα χρειαστείτε τίποτα... αν είναι μην διαβάζεται ούτε στο γυμνάσιο, ούτε στην Α, Β λυκείου! Δεν θα χρειαστείτε τίποτα για τα στατιστικά και τις πιθανότητες! Καταλαβαίνετε πόσο άτοπο είναι αυτό ε?
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε πιστεύω ότι δε μπορεί να πάρει Μαθηματικά Γενικής επειδή στη Β' λυκείου δεν έδωσε βάση στην Άλγεβρα. Γιατί η καθηγήτρια μας, μας είπε πως από την περσινή Άλγεβρα δε θα χρειαστούμε ουσιαστικά τίποτα. Γιατί η Στατιστική και οι Πιθανότητες είναι δύο κεφάλαια που τα βλέπεις για πρώτη φορά και δεν έχεις αντιμετωπίσει ξανά τέτοιου είδους ασκήσεις. Αλλά δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Έχουν δυσκολέψει τα θέματα και για τα Μαθηματικά αλλά και για τη Βιολογία.
Παρακαλω;;
Χρειαζονται σιγουρα Horner και αυτουσιοι οι λογαριθμοι!!
stelios.crete
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.