Guest 278211
Επισκέπτης
Επειδή ο σκοπός αυτού του θέματος είναι ο παραπάνω, καλό θα ήταν το θέμα Πανελλήνιες 2013, να μην επιβαρύνεται με τέτοιου είδους σχόλια...
Παρόμοια ξεχωριστά θέματα θα δημιουργηθούν και για τα υπόλοιπα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.
Το θέμα θα παραμείνει κλειστό και θα ξεκλειδωθεί αύριο το πρωί.
Καλή επιτυχία!
Θέματα
Ενδεικτικές Απαντήσεις
Προηγούμενα μαθήματα:
[17/5/2013] Νεοελληνική Γλώσσα
[20/5/2013] Μαθηματικά Γενικής Παιδείας
[20/5/2013] Βιολογία Γενικής Παιδείας
[20/5/2013] Φυσική Γενικής Παιδείας
[20/5/2013] Ιστορία Γενικής Παιδείας
[22/5/2013] Νεοελληνική Λογοτεχνία
[22/5/2013] Φυσική Κατεύθυνσης
[24/5/2013] Βιολογία Κατεύθυνσης
[24/5/2013] Χημεία-Βιοχημεία
[24/5/2013] Ιστορία Κατεύθυνσης
[24/5/2013] Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
[27/5/2013] Μαθηματικά Κατεύθυνσης
[27/5/2013] Αρχαία Ελληνική Γλώσσα
[29/5/2013] Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον
[29/5/2013] Ηλεκτρολογία
[29/5/2013] Χημεία Κατεύθυνσης
[29/5/2013] Λατινικά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Στο αρχικό πόστ του θέματος θα ανέβουν τα
θέματα που έπεσαν σήμερα και μερικές
προτεινόμενες λύσεις που θα κυκλοφορήσουν
στο ίντερνετ. Καλή προσπάθεια σε όλους τους υποψηφίους και καλό καλοκαίρι!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τα θεματα...πως τα βλεπετε;;
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Δικαιώνονται πάντα αυτοί που διαβάζουν 2 μέρες παραπάνω.
Αν ξέρεις το βιβλίο νεράκι, είσαι προσεκτικός, ψύχραιμος και τυχερός γράφεις άνετα.
Πω θυμάμαι που με έβριζα όταν το διάβαζα για να το δώσω αλλά τελικά ήταν το πιο εύκολο 100 τότε.
Kostas Stath
Δραστήριο μέλος
τα θεματα...πως τα βλεπετε;;
Καλά θέματα για διαβασμένους με πολλές λεπτομέρειες στη θεωρία .
Βέβαια αν έχεις το άγχος σου όλα δύσκολα φαίνονται ... Το Θέμα Γ νομίζω ήταν πιο απαιτητικό από το Δ .
Καλά αποτελέσματα σε όλους ...
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρωτήστε όποιον θέλετε, πάνω από 2,5 σελίδες δεν έχει γράψει.
Itach1
Διάσημο μέλος
Kostas Stath
Δραστήριο μέλος
Πάντως το ΑΟΘ νομίζω είναι το μάθημα στο οποίο 16 σελίδες είναι απλά για πέταμα.
Ρωτήστε όποιον θέλετε, πάνω από 2,5 σελίδες δεν έχει γράψει.
Εμένα μη με ρωτήσετε . Νομίζω είχα τελειώσει τις 14 (με το πρόχειρο) και έγραφα και στα περιθώρια ...
Αν και φέτος είχε αρκετή θεωρία οπότε νομίζω θα ξόδεψαν αρκετές σελίδες ...
Εμένα μη με ρωτήσετε . Νομίζω είχα τελειώσει τις 14 (με το πρόχειρο) και έγραφα και στα περιθώρια ...
Αν και φέτος είχε αρκετή θεωρία οπότε νομίζω θα ξόδεψαν αρκετές σελίδες ...
μπα φιλε εγω εγραψα 5 σελιδες...
lefteris_92
Νεοφερμένος
επρεπε σε εσενα να βαλουν παλουκια να μην γραψεις καλα!Ρε παιδια ελεος με αυτα τα θεματα στο αοθ...Πααλι βαλανε πανευκολα....Τι να πω νταξει οποις ειχε απλα μια ιδεα το 18 το επιανε ανετα...Το 20 το πιασαμε χαλαρα...Ελπιζω να αλλαξει η πολιτικη τους τα επομενα χρονια και να βαζουν πιο δυσκολα...
επρεπε σε εσενα να βαλουν παλουκια να μην γραψεις καλα!
μακαρι να εβαζαν φιλε ημουν παρα πολυ καλα προετημασμενος και πιστευω οτι οι καλα προετοιμασμενοι μαθητες στο αοθ αδηκουνται με τετοια θεματα
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Giannis207
Νεοφερμένος
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά στο Γ1 ποιον συνδυασμο πηρατε?
ΑΔ
Giannis207
Νεοφερμένος
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μονο?
ΝΑΙ πρεπει να ειναι σταθεροι ολοι οι παραγοντες που επηρεαζουν τη ζήτηση στον ΒΕ η τιμή του υποκαταστατου είναι μικρότερη
lefteris_92
Νεοφερμένος
στο Γ1 ηταν δυο συνδυασμοι... στο Γ2 ηταν ενας...Παιδιά στο Γ1 ποιον συνδυασμο πηρατε?
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.