midnight_talker
Νεοφερμένος
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Χ=0 αντί για ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 0
και τις υπόλοιπες περιπτώσεις ανάλογα και
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΙΩΣ αντί για ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ_ΑΛΛΙΩΣ
και τέλος
ΤΕΛΟΣ_ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ αντί για ΤΕΛΟΣ_ΕΠΙΛΟΓΩΝ
βλακείες ρε γαμώτο..
Υπολογίζω 19 πάνω-κάτω (εκτός απροόπτου στα 3ο,4ο)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina23236
Νεοφερμένος
100 εγραψα μαλλον
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
midnight_talker
Νεοφερμένος
παιδιά εγώ τα θέματα τα βρήκα πολύ εύκολα..θεωρία την έλιωσα, όλα σωστά εκτος απο 1 μόριο που έχασα στο Γ1...καλά 3ο και 4ο ητάν πανεύκολα! δεν θυμαμαι αν την φθινουσα την εκανα αυξουσα ταξινομηση ομως...ποσο λετε ν κοψουν????
Έ όχι αυτό παραπάει...
Σε καμία περίπτωση δεν ήταν εύκολα...Speak for yourself αλλά γενικά όχι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! Επίσης όχι τόσο ο βαθμός δυσκολίας αλλά η έκταση των απαντήσεων και ειδικά το 4ο ρίχνουν μόρια...Μου το είπαν πολλά άτομα...
Fuxi!
Νεοφερμένος
Vorbulon
Νεοφερμένος
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΙΩΣ αντί για ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ_ΑΛΛΙΩΣ
Αυτό είναι σωστό. Οι λύσεις που έχω βρει μέχρι τώρα έχουν πολλά λάθη και μέσα σε αυτά είναι και το συγκεκριμένο.
noodlee999
Νεοφερμένος
εγραψα φυσικη γλωσσα κατα βηματα,ελευθερο κειμενο, διαγραμματικες τεχνικες και κωδικοποιησητελειως ασχετα!
αυτο μαλλον μονο
αν ξερει καποιος να μου πει αν η παρακατω λυση ειναι σωστη?
(στο θεμα 4 ερωτημα γ)
για i απο 1 μεχρι 16
πληθος1<- 0
πληθος2<- 0
πληθος3<- 0
για j απο 1 μεχρι 30
αν ΑΠ[i,j]="Ν" τοτε
πληθος1<- πληθος1+1
αλλιως_αν ΑΠ[i,j]="I" τοτε
πληθος2<- πληθος2+1
αλλιως
πληθος3<- πληθος3+1
τελος_αν
τελος_επαναληψης
για j απο 1 μεχρι 3
ΠΛ[i,1]<- πληθος1
ΠΛ[i,2]<- πληθος2
ΠΛ[i,3]<- πληθος3
τελος_επαναληψης
τελος_επαναληψης
οποιος ξερει ας μου απαντησει.........
ευχαριστω πολυ .....:no1:
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
noodlee999
Νεοφερμένος
εκει με την επιλεξε εκανα περιπτωση_1....περιπτωση_2..κτλ..αντι μονο περιπτωση..!!!!!ειναι λαθος?ποσο λετε να μου κοψουν??στο 4ο θεμα το γ ερωτημα πως το κανατε??αα και στο 3ο εγω εκανα διαδικασια..ειναι λαθος?
κ εγω διαδικασια εκανα....εφοσον δεν οριζε η ασκηση τι να κανουμε και τα 2 σωστα δεν ειναι?? καποιος μου ειπε οτι επειδη ειχε ως εξοδο μονο ενα στοιχειο επρεπε να κανουμε συναρτηση αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να ειναι λαθος κ η διαδικασια
TheTr00p3r
Νεοφερμένος
Fuxi!
Νεοφερμένος
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπραβο κοπελια!Και εγω τωρα μιλησα με την καθηγητρια μου:100αρακιβασικα μιλησα με την καθηγητρια μου και πρεπει να τα ελυσα σωστα τα 2β και 2γ
στο 4ο ειχε κουλες πραξεις... εγω χρησιμοποιησα τη σχεση για τα pH, pOH και εβγαλα ενα αποτελεσμα αλλα δεν ειμαι σιγουρη, φοβαμαι οτι εχω κανει βλακεια στις ιδιοτητες των λογαριθμων με τα προσημα... νταξ καλα τα χω παει
Μπραβο κοπελια!Και εγω τωρα μιλησα με την καθηγητρια μου:100αρακι
Νταξ τελικως οντως εκανα βλακεια με τις πραξεις αλλα δεν πειραζει, τα εχω παει μια χαρα. Συγχαρητηρια :no1::no1:
nicktamias
Νεοφερμένος
Vorbulon
Νεοφερμένος
nick_ts
Νεοφερμένος
Εγώ δεν πιστεύω τη βλακεία που έκανα... Αρχικά είχα κάνει σχεδόν σωστά αυτό με τις τεχνικές σχεδίασης (είχα γράψει άπληστη και διαίρει και βασίλευε), αλλά μετά το ξανακοίταξα και το έσβησα, και έγραψα τμηματικό προγραμματισμό, ιεραρχική και δομημένο!!! Το ίδιο στην αντιστοίχηση με τα α και β, τα είχα κάνει σωστά και μετά το ξανασκέφτηκα άλλαξα 2... Επίσης έγραψα στην Επίλεξε ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΙΩΣ αντί για ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ_ΑΛΛΙΩΣ, αλλά δεν ξέρω αν θα κόψουν από εκεί... Οι ασκήσεις μου φάνηκαν γελοίες. 18-18,5 περιμένω
Μα ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ειναι το σωστο. Βεβαια δεν πιστευω οτι θα εκοβαν και για το αλλο.
Fuxi!
Νεοφερμένος
xalastras
Νεοφερμένος
δες το θετικά...ΤΙ ΗΛΊΘΙΟΙ.................ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Π ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΆ ΉΤΑΝ ΌΠΩς ΉΤΑΝ............ΜΆΛΛΟΝ ΈΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΦΥΛΆΚΩΝ ΓΑΜ""""ΤΟ
ενας μπατσος λιγότερος :-Ρ
xalastras
Νεοφερμένος
midnight_talker
Νεοφερμένος
δες το θετικά...
ενας μπατσος λιγότερος :-Ρ
Έγραψες!!! .-
:no1: :no1: :no1: :no1:
3ο θέμα ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ με τις απαραίτητες αλλαγές...Δεν είναι λάθος η διαδικασία αρκεί να είναι σωστός ο τρόπος μέσα στην διαδικασία..3η παράμετρο για να περάσετε την χρέωση κτλ κτλ.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.