DrHouse
Διάσημο μέλος
Η βλακεία μου ήταν ότι στην πρώτη πηγή στο α δεν έβαλα αυτό που έλεγε για το συνέρχεσθαι και συνεταιρίζεσθαι γιατί σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή ότι δεν αφορά τους πολίτες... βλακεία μου μεγάλη... μουτζώνομαι...
Ηθελε απο την αρχη της παραγραφου για το 1844 μεχρι μια προταση λιγο πριν το τελος,εκει που αρχιζε για τις εξουσιες του Βασιλια.Καλα,2 λεξεις μωρε παρελειψες...οταν εγω λεω οτι κλαψουριζουμε αμα δεν γραψουμε 2 λεξεις σωστα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
γιατι το δευτερο σ-λ ειναι σωστο;;το βιβλιο ελεγε σκετο κωνσταντινος οχι κωνσταντινος α΄.....αμαν πια....
Γιατί όταν λέμε Κωνσταντίνος εννοείται το Α. Σα να λέω δηλαδή εγώ είμαι η Αναστασία η Α Αφού μία με έχουνε
Εξάλλου αν είχες ενδοιασμό, ο Κωνσταντίνος ο Β είναι ο τέως.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Nα ρωτήσω κάτι άσχετο; Μόνο εγώ έχω ένα κεφάλι λες και έχω ξυπνήσει από hangover?
Nop! Κι εγώ έτσι νιώθω από το πρωί
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατι το δευτερο σ-λ ειναι σωστο;;το βιβλιο ελεγε σκετο κωνσταντινος οχι κωνσταντινος α΄.....αμαν πια....
πολυ απλα για να μας μπερδεψουνε....οπως και το οτι τον σφακιανακη τον ανεφεραν σαν κρητικο και ας μην το ειχε το βιβλιο...παντως αν μας ειχανε κανει καμια παγιδα σχετικα με αυτα θα τους εκραζε η μιση ελλλαδα!!!
γενικοτερα τα θεματα ηταν σαφως πιο τσιμπημενα απο περισυ δεν επεσαν τα σος οπως σε κανενα μαθημα της θεωρητικης ως τωρα και οποιος διαβασε καλα μπορουσε καλα να γραψει!!!αυτο νομιζω ειναι το πιο δικαιο...να γραφουνε δηλαδη καλα οσοι το αξιζουνε κι εχουνε κοπιασει να τα μαθουνε ολα απ'εξω κι οχι αυτοι που διαβαζουνε μονο τα σος και πανε και γραφουνε το ιδιο με εμας....παντως για τα μαθηματα της κατευθυνσης μας τα θεματα νομιζω φετος ηταν ο,τι πρεπει!!!το μονο που με δυσαρεστησε ηταν η βιολογια γενικης οπου ηταν πραγματικα τραγικα αλλα κι εκει οποιος ειχε διαβασει μπορουσε να γραψει!!λοιπον καλη συνεχεια στα ΛΑΤΙΝΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Johnypapatz
Νεοφερμένος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Κατά τ' άλλα, ειδικά στην πρώτη ερώτηση πηγής, γινόταν εύκολη σύνθεση.
Και οι ορισμοί ήταν απο τους πιο Sos. Ειδικά η φεντερασιόν που πέφτει αρκετά συχνά.
Γι' αυτό ψηφίζω πάνω Πολύ καλά 15-18
eduard
Νεοφερμένος
SparksFly
Νεοφερμένος
και εγώ σε αυτή τη χαζομάρα κόλλησα και το άλλαξα τόσες φορες που τελικά δεν ξέρω τι έβαλα!
Πάντως εμένα οι πηγές μου φάνηκαν εύκολες σε σχέση με κάτι άλλες γκουμούτσες που έχω γράψει...απλά ήθελαν σωστή οργάνωση στη δομή...στους ορισμούς πρέπει να έχασα κανένα 10λεπτο για να θυμηθώ την σελίδα του βιβλίου πως ήταν προκειμένου να δω εάν είναι οι ορεινοί ή οι πεδινοί πρώτα... (ούτε εγώ ξέρω πως το κάνω αυτό κάθε φορά...απλά κοιτόντας την σελίδα μου μένει η δομή της ) και από δική μου χαζομάρα έγραψα κάτι ελάχιστα στην ερώτηση με το Κρηικό γιατί το συγκεκριμένο το είχα κάνει απλά πολλές φορές ανάγνωση....
Τώρα ανυπομονώ να έρθει ο χειμώνας να κάψω το βιβλίο της ιστορίας στο τζάκι!!!
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
KatM
Νεοφερμένος
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Γύρισα μες την καλή χαρά, για να συνειδητοποιήσω ότι έγραψα τον ορισμό των ορεινών, αντί για τους πεδινούς (epic facepalm!!)
Χαλάλι, άλλη μια φορά θα γίνω χορηγός άφθονου γέλιου των διορθωτών!
Κατά τ' άλλα μια χαρά (όσο λιγότερος Βενιζέλος, τόσο το καλύτερο)
Και στις πηγές σκίσαμεε!! (δηλ. δεν λέω μεγάλα λόγια, αλλά είμαι ευχαριστημένη, έπεσαν κομμάτια που τα ήξερα)...! Οσο για τον πίνακα... πέρα από το ότι επιβεβαιώνει ότι τους ξαπόστειλαν όλους να εποικίσουν τη Β. Ελλάδα, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές οι πρόσφυγες ήταν ελάχιστοι, τι άλλο μπορούσε να γράψει κανείς;
και εγω αυτα εγραφα στον πινακα..δεν ηξερα πωσ να γεμισω τις σειρες....
MetalChest
Δραστήριο μέλος
Y.Γ. Δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες, βέβαια. You never know.
Υ.Γ.2 Στον πίνακα η καθηγήτρια μου, μού είπε πως καλό θα ήταν να δικαιολογήσουμε με Λωζάννη. Μόνο αυτο δεν έγραψα(μέχρι τώρα.. )
KatM
Νεοφερμένος
Γύρισα μες την καλή χαρά, για να συνειδητοποιήσω ότι έγραψα τον ορισμό των ορεινών, αντί για τους πεδινούς (epic facepalm!!)
Χαλάλι, άλλη μια φορά θα γίνω χορηγός άφθονου γέλιου των διορθωτών!
Κατά τ' άλλα μια χαρά (όσο λιγότερος Βενιζέλος, τόσο το καλύτερο)
Και στις πηγές σκίσαμεε!! (δηλ. δεν λέω μεγάλα λόγια, αλλά είμαι ευχαριστημένη, έπεσαν κομμάτια που τα ήξερα)...! Οσο για τον πίνακα... πέρα από το ότι επιβεβαιώνει ότι τους ξαπόστειλαν όλους να εποικίσουν τη Β. Ελλάδα, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές οι πρόσφυγες ήταν ελάχιστοι, τι άλλο μπορούσε να γράψει κανείς;
Εγώ πρόσθεσα οτι το έδαφος ήταν εύφορο και οι κλιματικές συνθήκες ευνοικές και μπλα μπλα..... Μακάρι να μην είναι άσχετο
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
Γαμώ τα θεματάκια! δεν πήγε τζάμπα τόσο διάβασμα! ναιιιΙ!!! Βέβαια οι πηγές θέλανε μαεστρία και μπορούσες να συνδυάσεις πάααρα πολλά! για τη δεύτερη πήρα το τέλος εθνολογικής σύστασης, απο τη βιομηχανία τη μια σειρά με τα εγγειοβελτιωτικά έργα στη Μακεδονία, τους δυο ρόμβους κτλ κτλ! Μακάρι να γράψουμε και Λατινικά!
Y.Γ. Δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες, βέβαια. You never know.
ποιούς δύο ρόμβους????
Εγώ πρόσθεσα οτι το έδαφος ήταν εύφορο και οι κλιματικές συνθήκες ευνοικές και μπλα μπλα..... Μακάρι να μην είναι άσχετο
Με το θέμα μια χαρά σχετικό είναι... αλλά ουσιαστικά όλα αυτά που γράφουμε στη συγκεκριμένη πηγή, αποτυπώνονται και στον πίνακα... δεν είναι ότι προσθέτει κάποια επιπλέον πληροφορία, απλά επιβεβαιώνει.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Σίγουρα πάνω από 95. Ίσως και 100.
Άντε, άλλο ένα έμεινε και γεννάμε!
MetalChest
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.