3 μήνες πριν τις πανελλήνιες: προλαβαίνω να καλύψω τα κενά;

Ernikos

Νεοφερμένος

Ο Ernikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα, είμαι μαθητής τρίτης λυκείου και δίνω πανελλήνιες σε 3 μήνες . Είμαι στο 3ο επιστημονικό πεδίο και στοχεύω σε σχολές φυσικοθεραπείας 14000 έως και 16.000 μόρια

Αλλά και εργοθεραπείας 13.000

Ενώ έχω παρακολουθήσει , έχω την αίσθηση του τι συμβαίνει, δυστυχώς έχω αποκτήσει πολλά κενά κυρίως σε φυσική, λιγότερα στη χημεία και πολύ πολύ λιγότερα στη βιολογία

Πόσες ώρες διαβάσματος και πόση προσπάθεια πιστεύεται χρειάζεται για τους επόμενους 3 μήνες???

Θεωρείται υπάρχουν πιθανότητες να πιάσω έστω 15.000 μόρια??

Giorgkalo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 143 μηνύματα.
Ναι ολα ειναι πιθανα!
Μπορεις να περασεις!
Δεν υπαρχει συγκεκριμενος χρονος που πρεπει να διαβασεις την ημερα...
Εσυ θα το κανονισεις μεχρι εκει που θα εισαι ενταξει...παντα θα υπαρχουν καποια κενα...
Προσπαθησε να τα καλυψεις με συχνες επαναληψεις, διαβαζε οσο νομιζεις οτι χρειαζεται και θα τα καταφερεις!!

gegeorgiou90

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 336 μηνύματα.
Καλησπέρα, είμαι μαθητής τρίτης λυκείου και δίνω πανελλήνιες σε 3 μήνες . Είμαι στο 3ο επιστημονικό πεδίο και στοχεύω σε σχολές φυσικοθεραπείας 14000 έως και 16.000 μόρια

Ενώ έχω παρακολουθήσει , έχω την αίσθηση του τι συμβαίνει, δυστυχώς έχω αποκτήσει πολλά κενά κυρίως σε φυσική, λιγότερα στη χημεία και πολύ πολύ λιγότερα στη βιολογία

Πόσες ώρες διαβάσματος και πόση προσπάθεια πιστεύεται χρειάζεται για τους επόμενους 3 μήνες???

Ναι υπάρχουν πιθανότητες. Και παραπάνω από 15.000 μόρια

Γενικά η Φυσική θεωρείται δύσκολη κυρίως λόγω των πολύπλοκων σχημάτων της. Σε όλα τα άλλα μαθήματα, τα σχήματα είναι πιο εύκολα. Σε πρακτικό επίπεδο στην φυσική πολλές φορές δεν μπορείς να καταλάβεις το πρόβλημα, οπότε πως να τολμήσεις να το λύσεις; Ενώ σε άλλα μαθήματα η κατανόηση των προβλήματων είναι εύκολη και από εκεί και πέρα η όποια λύση τους θέλει την κατάλληλη αναλυτική σκέψη.

Άμα θες περαιτέρω βοήθεια (εσύ ή κάποιος άλλος) μην διστάσεις να επικοινωνήσεις (dm). Διδάσκω φυσική πανελληνίων και θα χαρώ να σε βοηθήσω. Είμαι διπλωματούχος ΗΜΜΥ ΕΜΠ και υποψήφιος διδάκτορας.

Έχω φτιάξει στην Python ένα πρόγραμμα που το έχω ανεβάσει σε ένα site που σε βοηθάει συνέχεια να ξέρεις σε τι επίπεδο βρίσκεσαι: Κάθεσαι και λύνεις ένα διαγώνισμα φυσικής (καινούργιο κάθε φορά) και μόλις τελειώσεις σου λέει τι βαθμό πήρες και ποιες σχολές με βάση τις περυσινές βάσεις πιάνεις. Και μάλιστα όση διάρκεια θες εσύ είναι το τεστ: Ξεκινάς και συνεχίζεις μέχρι και 10 ώρες συνεχόμενα. Όποτε θες να σταματήσεις, ακόμα και στα 20 λεπτά σταματάς και σου λέει τι βαθμό πήρες και ποιες σχολές πιάνεις. Βέβαια όσο πιο μεγάλης διάρκειας είναι τόσο πιο αντικειμενικό είναι. Έτσι κάθε μέρα ή κάθε βδομάδα θα ξέρεις σε ποιο σημείο βρίσκεσαι. Και μάλιστα μετά από 2-3 βδομάδες θα κάνει και πρόβλεψη, άμα συνεχίσεις με τον ίδιο ρυθμό βελτίωσης στις 15 Μαΐου σε ποιο επίπεδο θα βρίσκεσαι και ποιες σχολές θα πιάσεις (πάντα με βάση τα περυσινά μόρια). Και όλα αυτά από την άνεση του κινητού ή υπολογιστή σου.

Καλή επιτυχία στις πανελλήνιες και όλα καλά θα πάνε.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8,163 μηνύματα.
Every year, same shit

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,741 μηνύματα.

Τα 15.000 μορια στο 3ο ειναι κατηγορια αριστα.
Το τι κενα εχεις που λες ....δεν μπορεις να το αξιολογησεις εσυ.
Αυτο που μπορεις να αξιολογησεις ειναι η αποδοση σου στο μοτιβο των πανελληνιων ...
Παρε θεματα 2-3 ετων και λυστα σε περιβαλλον, σπιτιου και σε χρονο 4Ω..
Αν το καταφερεις τοτε πας για 15ΜΟ.
Απ εκει θα δεις που πονας για να εστιασεις ,αν μπορεις να εστιασεις.

Τελευταία επεξεργασία: