evelina23
Νεοφερμένος
Η evelina23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 30 μηνύματα.

01-08-22

16:23
Μετά από πολύωρη σκέψη δυο μήνες, κατέληξα με το τι θελω να σπουδάσω. Έχω δώσει δυο φορές πανελλήνιες και την δεύτερη ανέβηκα μόλις 3000 μόρια. Τα μόρια μ δεν ηταν αρκετά για να περάσω εκεί που θελω καθώς και οι βάσεις στα χαμηλόβαθμα ανέβηκαν πολύ! Πέρασα ωστόσο από ΙΕΚ και θα πάω, σκέφτομαι όμως να ξανα διαβάσω ταυτόχρονα με το ΙΕΚ μπας και καταφέρω να γράψω λίγο καλύτερα και περάσω! Ποια είναι η γνώμη σας ; (Είμαι υγείας )
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12,037 μηνύματα.

01-08-22

16:31
Είναι αρκετά ψυχοφθόρο το να δίνει κανείς τρίτη χρονιά, οπότε η συμβουλή μου είναι να το σκεφτείς πολύ καλά πριν το επιχειρήσεις. Δε θέλω να σε αποτρέψω ή να σε τρομάξω αλλά πραγματικά αλλιώς το βλέπει κανείς τον Σεπτέμβρη και αλλιώς τον Μάιο. Είσαι σίγουρη ότι μπορείς να ξαναπεράσεις όλη αυτή τη διαδικασία;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.

01-08-22

16:36
εγω θα στα πω λιγο τσεκουρατα.Μετά από πολύωρη σκέψη δυο μήνες, κατέληξα με το τι θελω να σπουδάσω. Έχω δώσει δυο φορές πανελλήνιες και την δεύτερη ανέβηκα μόλις 3000 μόρια. Τα μόρια μ δεν ηταν αρκετά για να περάσω εκεί που θελω καθώς και οι βάσεις στα χαμηλόβαθμα ανέβηκαν πολύ! Πέρασα ωστόσο από ΙΕΚ και θα πάω, σκέφτομαι όμως να ξανα διαβάσω ταυτόχρονα με το ΙΕΚ μπας και καταφέρω να γράψω λίγο καλύτερα και περάσω! Ποια είναι η γνώμη σας ; (Είμαι υγείας )
οι πανελληνιες δεν ειναι τροπος να πεισουμε τον εαυτο μας οτι καναμε οτι μπορουσαμε.
οι πανελληνιες ειναι διαγωνισμος επιτυχιας, αν τις μπορουμε παμε ...αν χτυπαμε τοιχο δεν τις προτιμαμε.
Τα 3κ που ανεβηκες ειναι ταβανι ανοδου οποτε περιφημα τα πηγες
Δεν ξερω αν θελεις ταβανι ιατρικες και εσυ και δεν ξερω και που κυμαινεσαι ?
Αν θελεις ιατρικες δεν θα τις πιασεις αν θελεις ομως τις υπεροχες γεωπονικες τοτε ναι
evelina23
Νεοφερμένος
Η evelina23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 30 μηνύματα.

01-08-22

16:36
Εμένα μ λες;; Έδινα δεύτερη φορά και προς το τέλος τα είχα παίξει… αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσω από κατατακτήριες μετά, και πως αλλιώς να εξελίξεις ένα ΙΕΚ; (Βρεφονηπιοκόμος θέλω)Είναι αρκετά ψυχοφθόρο το να δίνει κανείς τρίτη χρονιά, οπότε η συμβουλή μου είναι να το σκεφτείς πολύ καλά πριν το επιχειρήσεις. Δε θέλω να σε αποτρέψω ή να σε τρομάξω αλλά πραγματικά αλλιώς το βλέπει κανείς τον Σεπτέμβρη και αλλιώς τον Μάιο. Είσαι σίγουρη ότι μπορείς να ξαναπεράσεις όλη αυτή τη διαδικασία;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Νηπιαγωγός θέλω… η χαμηλότερη είναι ροδο 9500 χιλιάδες νμζω… για λίγο την έχασα🥹εγω θα στα πω λιγο τσεκουρατα.
οι πανελληνιες δεν ειναι τροπος να πεισουμε τον εαυτο μας οτι καναμε οτι μπορουσαμε.
οι πανελληνιες ειναι διαγωνισμος επιτυχιας, αν τις μπορουμε παμε ...αν χτυπαμε τοιχο δεν τις προτιμαμε.
Αν θελεις ιατρικες δεν θα τις πιασεις αν θελεις ομως τις υπεροχες γεωπονικες τοτε ναι
Magigi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα.

01-08-22

16:38
Καλά και ιατρική να θέλει με πολλη προσπάθεια και πεισμα θα μπορουσε να γίνει. Το θέμα είναι αν έχει αντοχές για κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι έδωσε ήδη δυο φορές. Είναι ψυχοφθόρα η διαδικασίαεγω θα στα πω λιγο τσεκουρατα.
Εμένα μ λες;; Έδινα δεύτερη φορά και προς το τέλος τα είχα παίξει… αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσω από κατατακτήριες μετά, και πως αλλιώς να εξελίξεις ένα ΙΕΚ; (Βρεφονηπιοκόμος θέλω)
Νηπιαγωγός θέλω… η χαμηλότερη είναι ροδο 9500 χιλιάδες νμζω… για λίγο την έχασα
Αν νιώθεις οτι εχεις τη δυναμη ψυχικά να το αντέξεις, παλεψε τοΕμένα μ λες;; Έδινα δεύτερη φορά και προς το τέλος τα είχα παίξει… αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσω από κατατακτήριες μετά, και πως αλλιώς να εξελίξεις ένα ΙΕΚ; (Βρεφονηπιοκόμος θέλω)
Νηπιαγωγός θέλω… η χαμηλότερη είναι ροδο 9500 χιλιάδες νμζω… για λίγο την έχασα🥹

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12,037 μηνύματα.

01-08-22

16:39
Αν τα έπαιξες από τη δεύτερη δύσκολα θα βγάλεις τρίτη φορά, αυτή τουλάχιστον είναι η ταπεινή μου άποψη.Εμένα μ λες;; Έδινα δεύτερη φορά και προς το τέλος τα είχα παίξει… αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσω από κατατακτήριες μετά, και πως αλλιώς να εξελίξεις ένα ΙΕΚ; (Βρεφονηπιοκόμος θέλω)
Το μόνο που θα σου πω είναι να σκεφτείς πολύ σοβαρά τι θα κάνεις. Μην πιεστεις να πάρεις σήμερα μία απόφαση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου.
Καλή τύχη.
Υ.Γ Επίσης η κατάσταση δεν είναι όσο τραγική φαντάζει αυτή τη στιγμή και μιλάω εκ πείρας.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.

01-08-22

16:41
α... εδω αλλαζουν τα πραμματα και βεβαια θα δωσεις.Εμένα μ λες;; Έδινα δεύτερη φορά και προς το τέλος τα είχα παίξει… αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσω από κατατακτήριες μετά, και πως αλλιώς να εξελίξεις ένα ΙΕΚ; (Βρεφονηπιοκόμος θέλω)
Νηπιαγωγός θέλω… η χαμηλότερη είναι ροδο 9500 χιλιάδες νμζω… για λίγο την έχασα🥹
ρε συ μηπως να κοιτουσες το 4ο πεδιο
μυαλο εχεις... αλλα η φυσικη και η χημεια ειναι παλουκια και η βιοολογια εχει αγριεψει, δυσκολα
τα μορια
καταλαβες ,,,εκει η αοθ ειναι παραμυθακι και η πληροφορικη βατη και προβλεψιμη
ε τα μαθηματικα και ενα 5 μας κανει.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,971 μηνύματα.

01-08-22

16:42
Για μένα πάλεψε το...δεν είναι πολλά μόρια αλλά θέλουν μια μέτρια-καλή προσπάθεια για να βγουν! Προσπάθησε όσες φορές και αν χρειαστεί για να πετύχεις το όνειρό σου!
Απο ποιό πεδίο είσαι?
Απλά θα πρέπει να διαβάζεις συνειδητοποιημένα και αρκετά οργανωμένα!
Απο ποιό πεδίο είσαι?
Magigi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα.

01-08-22

16:44
Έδωσε δυο φορές από υγείας φαντάζομαι οπότε θα έχει ήδη τις βάσεις. Δε ξερω αν είναι καλή ιδέα να μπλέξει με 3 μαθήματα εντελώς διαφορετικά που δε τα έχει ξαναδεί, ειδικά από τη στιγμή που έχασε τη σχολή για τόσο λίγοα... εδω αλλαζουν τα πραμματα και βεβαια θα δωσεις.
μυαλο εχεις... αλλα η φυσικη και η χημεια ειναι παλουκια και η βιοολογια εχει αγριεψει, δυσκολα
τα μορια
evelina23
Νεοφερμένος

01-08-22

16:44
Δεν έχω ιδέα από αυτά τα μαθήματα, και δεν έχω την δυνατότητα και Τρίτη φορά να πάω φροντιστήριο…α... εδω αλλαζουν τα πραμματα και βεβαια θα δωσεις.
τα μορια
Υγείας!Για μένα πάλεψε το...δεν είναι πολλά μόρια αλλά θέλουν μια μέτρια-καλή προσπάθεια για να βγουν! Προσπάθησε όσες φορές και αν χρειαστεί για να πετύχεις το όνειρό σου!
Απο ποιό πεδίο είσαι?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

01-08-22

16:45
Οχι καλη μου Magigi απο τα 6000 μορια να πας στα 18000? δεν γινεται που να βγει ο ηλιος απο την δυση
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,971 μηνύματα.

01-08-22

16:45
Καλύτερα μείνε υγείας...μην μπλέξεις με οικονομικά ναι μεν εύκολα αλλά μπορει να κρύβουν παγίδες...
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.

01-08-22

16:46
Δεν μπορεις να κανεις μωρε του χρονου 10%; Για κοιταξε το και αυτοΕμένα μ λες;; Έδινα δεύτερη φορά και προς το τέλος τα είχα παίξει… αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσω από κατατακτήριες μετά, και πως αλλιώς να εξελίξεις ένα ΙΕΚ; (Βρεφονηπιοκόμος θέλω)
evelina23
Νεοφερμένος

01-08-22

16:47
9360 είχα γράψει, αλλά ούτε αυτά γίνονται 1800Οχι καλη μου Magigi απο τα 6000 μορια να πας στα 18000? δεν γινεται που να βγει ο ηλιος απο την δυση
ναι το έχω συζητήσει με τους γονείς μ… μ είπαν να κάνω αλλά δεν μπορώ να το ρισκάρω κι ολας…Δεν μπορεις να κανεις μωρε του χρονου 10%; Για κοιταξε το και αυτο
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.

01-08-22

16:48
Ε ειναι ρισκο μεν αλλα για κοιταξε τις βασεις , πώς κυμαινονται καθε χρονο σε αυτη την κατηγοριαναι το έχω συζητήσει με τους γονείς μ… μ είπαν να κάνω αλλά δεν μπορώ να το ρισκάρω κι ολας…
Magigi
Εκκολαπτόμενο μέλος

01-08-22

Όταν το έγραψα αυτό δεν είχα καταλάβει ότι μιλουσαμε για τόσα μόρια, δίκιο έχεις. Αλλά τώρα θεωρώ ότι η σχολή αυτή για να την πετυχει είναι βατη. Αν προσπαθήσει νομίζω θα τα καταφέρειΟχι καλη μου Magigi απο τα 6000 μορια να πας στα 18000? δεν γινεται που να βγει ο ηλιος απο την δυση
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

01-08-22

ναι να παίξει τζόκερ...οι βάσεις είναι ότι να ναι...καλύτερα πανελλήνιες...Δεν μπορεις να κανεις μωρε του χρονου 10%; Για κοιταξε το και αυτο
evelina23
Νεοφερμένος

01-08-22

Μια φτάνουν θεό μια πέφτουν… έχει φτάσει 11000 έχει πέσει και στα 8000Ε ειναι ρισκο μεν αλλα για κοιταξε τις βασεις , πώς κυμαινονται καθε χρονο σε αυτη την κατηγορια
Pak
Επιφανές μέλος

01-08-22

16:49
Και το να δώσεις πανελλαδικές ρίσκο είναι απλά μάλλον το εννοείς υπό την έννοια του ότι δεν περνάει κάτι από το χέρι σου στην περίπτωση του 10%.9360 είχα γράψει, αλλά ούτε αυτά γίνονται 1800
ναι το έχω συζητήσει με τους γονείς μ… μ είπαν να κάνω αλλά δεν μπορώ να το ρισκάρω κι ολας…
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

01-08-22

16:50
κατσε τωρα γιατι θα με τρελανειςΔεν έχω ιδέα από αυτά τα μαθήματα, και δεν έχω την δυνατότητα και Τρίτη φορά να πάω φροντιστήριο…
Υγείας!
λες οτι δεν εχεις ιδεα απο αοθ και πληροφορικη
γιατι απο τα του τριτου τι ιδεα εχεις ? 2 χρονια τα παλεψες και δεν σε πανε
δοκιμασε κατι αλλο...ειπαμε παραμυθι ειναι
και λες οτι θα πας με φυσικη και χημεια χωρις φροντ?..ε δεν γινεται αυτο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- giorgos8907
- Hased Babis
- suaimhneas
- Marianna.diamanti
- Ultimate_duck87
- Ness
- Philologist
- kris1
- Than003
- Magigi
- Mary_03
- menual
- BillyTheKid
- MIT_fan
- tapeinoxamomilaki
- Scandal
- Joji
- EFIANA
- Katia kt 113
- kost28
- Lia 2006
- Κ...
- oups
- faysar
- evelina23
- mjohn68
- GeorgePap2003
- Kitana
- Jose13
- Citylights
- valantis21
- Meow
- tsiobieman
- Nala
- theodoraooo
- BloodyFairy
- SlimShady
- Anonymous0
- Pierre Bezukhov
- eukleidhs1821
- Unboxholics
- augustine
- Γιωργος15773
- Stergios
- Marple
- Pharmacist01
- alpha.kappa
- nicole1982
- Mammy Nun
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.