Καλα τι μαλακιες ήταν και αυτές στη φυσική; ο.τι να ναι....
πραγματικά όμως αν και περίμενα ηλεκτρικές,τις περίμενα λίγο πιο δύσκολες απο του 2010 αλλά όχι έτσι αυτή η ευθεία στο γ4 έχει κάψει πολύ κόσμο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
και εγω παντως την πατησα στην ευθεια....;ρ μια καμπυλη εκανα ;ρ και σκεφτηκα πως μπορει να ειναι ευθεια μια στιγμη αλλα ......;ρ που να μου κοψει να το αλλαξω?
και εγω καμπύλη (είμαστε 2 απο τους 20000 που την εκαναν λαθος,μπορει να λεω και πολλα)
elsa D
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγω καμπύλη (είμαστε 2 απο τους 20000 που την εκαναν λαθος,μπορει να λεω και πολλα)
Και εγώ καμπύλη έκανα
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Δε ξεκίνησα ακόμη να τα λύνω,αλλά βλέπω στερεό κυρίως και στο Γ και στο Δ.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Edit:Τώρα που τα ξανά βλέπω καλύτερα, δεν είναι και άλυτα. Θα κάτσω να δω αν μπορώ να τα λύσω.
lkjhgfdsa
Δραστήριο μέλος
Ερώτηση στους παντός είδους φυσικούς.
Το Β1, προφανώς υποθέτει ότι η σφαίρα είναι απλά ένα υλικό σημείο μάζας m που βρίσκεται ακριβώς στο άκρο της ράβδου, αν κρίνω από τις λύσεις. Αυτό δεν έπρεπε να διευκρινιστεί; Το ότι, δηλαδή, η σφαίρα θεωρείται μηδενικής ακτίνας, είναι κάτι που είναι αμελητέο να αναφερθεί;
Και κάτι ακόμα. Στο Β3, αν ένας εξεταζόμενος, έγραφε αμέσως ότι είναι σωστό το i, με τη δικαιολόγηση ότι προφανώς για να διατηρείται η επαφή, η δύναμη που ασκεί το ελατήριο σε κάθε στιγμή και άρα εν προκειμένω η μεγαλύτερη τιμή της, δηλαδή, στο Α, πρέπει να είναι μικρότερη από μία ποσότητα και όχι μεγαλύτερη, θα του το έπαιρναν σωστό;
Και κάτι τελευταίο. Στο Δ, τι στο διάολο υλικό έχει βάλει και ξεκινάει από την αρχή η ολίσθηση και στις δύο περιπτώσεις;
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Λογικα τα ευκολοτερα απο το 2010 και μετα.
γελαω με αυτο το σχολιο
τα ευκολοτερα με την μεγαλυτερη αποτυχια
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
γελαω με αυτο το σχολιο
τα ευκολοτερα με την μεγαλυτερη αποτυχια
Συγκεντρωτικά για Φυσική από Θετική, Τεχν/κή Ι & ΙΙ είναι 70% κάτω από τη βάση και 2,40% αριστούχοι (ενώ αντίστοιχα για τα Μαθηματικά 60% και 2,23%)
Οπότε εμείς ας κοιτάξουμε του χρόνου να μην αρχίσουμε από τις 11 το πρωί να εξαπολύουμε χαρακτηρισμούς του τύπου "άχρηστοι όσου δε τα 'λυσαν", "πανεύκολα τα θέματα" κλπ.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.