Chris1993
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
true_counter <- 0
ΓΙΑ i ΑΠΟ 1 ΜΕΧΡΙ 100
ΑΝ ( Π[PLAIN][i][/PLAIN] = ΑΛΗΘΗΣ ) ΤΟΤΕ
true_counter <- true_counter + 1
ΤΕΛΟΣ_ΑΝ
ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ
ΓΙΑ i ΑΠΟ 1 ΜΕΧΡΙ true_counter
Π[PLAIN][i][/PLAIN] <- ΑΛΗΘΗΣ
ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ
ΓΙΑ i ΑΠΟ (true_counter + 1) ΜΕΧΡΙ 100
Π[PLAIN][i][/PLAIN] <- ΨΕΥΔΗΣ
ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ
Ουσιαστικά είναι μία ψευδο-ταξινόμηση. Εκμεταλλεύεσαι το γεγονός ότι έχεις binary τιμές: ή αληθής ή ψευδής. Άμα ξέρεις ότι έχεις Ν "αληθής", τότε τα 100-Ν είναι "ψευδής". Ε, καθάρισες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιαννης Κοβ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τεσπα για οσους τελειωσαν καλο καλοκαιρι και καλα αποτελεσματα!
Παω να διαβασω αοθ να με σωσει
tonykok
Νεοφερμένος
ΓΙΑ i ΑΠΟ 1 ΜΕΧΡΙ 100
Π = ΨΕΥΔΗΣ
ΓΙΑ i ΑΠΟ 1 ΜΕΧΡΙ true_counter
ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Δεν με ενδιαφέρει αν είχες και 42 "αν". Εφόσον εκτελείς ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που λέει η εκφώνηση παίρνεις και τα 7. Αλλά προσοχή, να κάνεις ακριβώς αυτό που λέει η εκφώνηση.GEORGE ΣΤΟ Γ ΚΑΤΙ, που συγκρινεις πειραζει που τα συγκρινα ΟΛΑ; ΟΛΑ μαζι π.χ Αν (ΜΟ[i,1]>1.8 ΚΑΙ <4) ΚΑΙ (ΜΟ[i,2]>2 ΚΑΙ MO[ι,2]<4) ΤΟΤΕ μπλα μπλα μετα Παλι το ιδιο, ιδιο ΜΟ[i,1], διαφορετικο ΜΟ[i,2], παλι παλι παλι παλι...... περιπου 9 Αλλιως_αν μου βγηκαν, για ολες τις περιπτωσεις
ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν με ενδιαφέρει αν είχες και 42 "αν". Εφόσον εκτελείς ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που λέει η εκφώνηση παίρνεις και τα 7. Αλλά προσοχή, να κάνεις ακριβώς αυτό που λέει η εκφώνηση.
Nαι ακριβως οπως το λεει η εκφωνηση, το θεμα ομως ειναι οτι ειναι μακροσκελη προγραμμα, ενω στο σχολικο βιβλιο λεει "καθε εντολη να ειναι απλη" και γενικα ζηταει συντομια, αρα δεν κοβουν ετσι? (αν τα εχω σωστα)
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Nαι ακριβως οπως το λεει η εκφωνηση, το θεμα ομως ειναι οτι ειναι μακροσκελη προγραμμα, ενω στο σχολικο βιβλιο λεει "καθε εντολη να ειναι απλη" και γενικα ζηταει συντομια, αρα δεν κοβουν ετσι? (αν τα εχω σωστα)
Κάτι τέτοιες μα#@$ λένε τα σχολικά βιβλία και χαλάνε όλη την μαγεία του προγραμματισμού.Εφόσον αυτό που έφτιαξες κάνει ακριβώς αυτό που ζητάει η εκφώνηση , είναι υποχρεωμένοι ακόμα και με 100 Αν και 50 λούπες βάλεις στο πρόγραμμα να μην σου κόψουν ούτε ένα μόριο.Αυτό νομίζω είναι και η πάγια αρχή που ζητάει το υπουργείο από τους διορθωτές ("οποιαδήποτε επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη θεωρείται αποδεκτή")
ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάτι τέτοιες μα#@$ λένε τα σχολικά βιβλία και χαλάνε όλη την μαγεία του προγραμματισμού.Εφόσον αυτό που έφτιαξες κάνει ακριβώς αυτό που ζητάει η εκφώνηση , είναι υποχρεωμένοι ακόμα και με 100 Αν και 50 λούπες βάλεις στο πρόγραμμα να μην σου κόψουν ούτε ένα μόριο.Αυτό νομίζω είναι και η πάγια αρχή που ζητάει το υπουργείο από τους διορθωτές ("οποιαδήποτε επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη θεωρείται αποδεκτή")
Ευχαριστω Ironboy
Μαθητης 1995
Νεοφερμένος
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδες για αυτο ειναι τρομερο μαθημα το αεππ και γενικα η πληροφορικη επειδη δεν υπαρχει συστηματοποιηση(εκτος απο συγκεκριμενα πραγματα π.χ. Αλγοριθμοι ταξινομησης)και χρειαζεται κριτικη σκεψη και οχι μονο διαβασμα :p
Συμφωνώ απόλυτα!
manos2013
Νεοφερμένος
Αν ΜΟ_Κεφ>2 ή ΜΟ_Ακρ>4 τοτε
Εμφανισε εκτος οριων? 'Η είναι λαθος?
shadowstep00
Νεοφερμένος
k <-- 1
ΓΙΑ i ΑΠΟ 1 ΜΕΧΡΙ 4
ΓΙΑ j ΑΠΟ 1 ΜΕΧΡΙ 5
ΑΝ Π[i,j] <> 0 ΤΟΤΕ
Α[k] <-- i
Α[k + 20] <-- j
Α[k + 40] <-- Π[i,j+1]
k <-- k + 1
ΤΕΛΟΣ_ΑΝ
ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ
ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ
Επειδή αυτό που έκανα εγώ είναι να βάλω στις πρώτες 20 στήλες τις γραμμές, στις επόμενες 20 τις στήλες και στις 20 τελευταίες τις τιμές. Τελικά απο ότι μου είπαν χρειάζονταν να τα βάλλω διαδοχικά πόσο λέτε να μου κόψουν?
Διευκρίνισα με σχόλιο το πως εκχωρώ τα στοιχεία στον πίνακα,
iamtacoc
Νεοφερμένος
Τώρα κάποια ερωτήματα στα Γ και Δ προσωπικά τα θεώρησα αρκετά ασαφή.
Συγκεκριμένα το Γ3 η επεξήγηση ήταν απλά απαράδεκτη και την έκανα λίγο αντισυμβατικά αλλά νομίζω οτι είναι σωστή και στο Δ3 δεν ήμουν σίγουρος για το αν έπρεπε να χρησιμοποιήσω άλλη μεταβλητή για να τερματίζει η επανάληψη οπότε την έβαλα σε αυτή της χώρας καθώς ήταν η μόνη με χαρακτήρες μεταβλητή, επίσης ήταν αρκετά ασαφές πιστεύω για το που έπρεπε να εμφανίζεται το μήνυμα πριν την εκκίνηση της επανάληψης ή κατά τη διάρκεια, το έβαλα κατά τη διάρκεια.
Ψήφισα 15-18 και ελπίζω και πιστεύω οτι έχω γράψει κάπου εκεί ανάμεσα :/
Βέβαια πήγαινα για παραπάνω αλλά δεν πειράζει.
Άντε να δώσουμε και ΑΟΘ να τελειώνουμε.
(Δίνω και αγγλικά αλλά YOLO )
geo_7_
Νεοφερμένος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ε να σας πω ενας φιλος μου εκανε συναρτηση αντι για διαδικασια , λετε να παρει τιποτα απο τισ 10 μον. , 3 στο Δ3 και 7 στο Δ4??
Πιστεύω θα χάσει πάνω από τις μισές, η συνάρτηση επιστρέφει μόνο μια τιμή, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ουσιαστικά είναι ένα από τα δυο πράγματα που πρέπει να θυμάσαι στα υπορπογράμματα, και εφόσον δεν το έλεγε στην εκφώνηση, σημαίνει ότι εξεταζόταν ο μαθητής πάνω σε αυτό το κομμάτι, δηλαδή το τι θα υλοποιήσει.
geo_7_
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.