saktop
Νεοφερμένος
1) Στο Α4.(β), έβαλα(στα κενά)
Α<=Β
Εμφάνισε Β
Είναι σωστό;
Διότι δείχνει τον μέγιστο, αλλά δείχνει και τον άλλο αριθμό.
2) Στο Β2, έκανα κάτι επαναλήψεις και αντιμετάθεση ορισμένων στοιχείων. Το γεγονός ό,τι έκανα αντιμετάθεση, είναι λάθος;;; Αν το τμήμα αλγορίθμου λειτουργεί;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
1) Στο Α4.(β), έβαλα(στα κενά)
Α<=Β
Εμφάνισε Β
Είναι σωστό;
Διότι δείχνει τον μέγιστο, αλλά δείχνει και τον άλλο αριθμ
Είναι λάθος αλλά θα πάρεις κάτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν θυμάσαι πώς το 'γραψες, γράψτο εδώ και θα σου δώσω μία εκτίμηση...
Λοιπόν
Αν ΜΟ[ι,1] <= 1.8 τότε
Αν ΜΟ[ι.2] <=3,6 τότε
Εμφάνισε "Χαμηλός Sar"
Aλλιώς_αν ΜΟ[ι,2] <=4 τότε
Εμφάνισε "Κοντά στα όρια
Αλλιώς
Εμφάνισε "Εκτός οριών"
Τέλος_αν
Αλλιώς_αν ΜΟ[ι,1]<=2 τότε
Αν ΜΟ[ι.2] <=4 τότε
Εμφάνισε "Κοντά στα όρια"
Αλλιώς
Εμφάνισε " Εκτός ορίων"
Τέλος_αν
Αλλιώς
Εμφάνισε "Εκτός ορίων"
Τέλος_αν
saktop
Νεοφερμένος
Μπορείς σε παρακαλώ να απαντήσεις και στην άλλη ερώτησή μου;Είναι λάθος αλλά θα πάρεις κάτι.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Μπορείς σε παρακαλώ να απαντήσεις και στην άλλη ερώτησή μου;
Πρέπει να ξέρω τι έγραψες
saktop
Νεοφερμένος
Χοντρικά, μετρούσα την τελευταία συνεχόμενη θέση όπου υπήρχε η τιμή Ψευδής, και αντιμετάθετα την τιμή της επόμενης, που προφανώς είναι Αληθής, αφού δεν είναι Ψευδής, με την τιμή της αρχικής (από τις συνεχόμενες) θέσης, η οποία είναι Ψευδής.Πρέπει να ξέρω τι έγραψες
Αυτό το έκανα Για i από 1 μέχρι 100
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Guess what... αυτό παίρνει 7/7. Gratsi.Λοιπόν
Code:Αν ΜΟ[ι,1] <= 1.8 τότε Αν ΜΟ[ι.2] <=3,6 τότε Εμφάνισε "Χαμηλός Sar" Aλλιώς_αν ΜΟ[ι,2] <=4 τότε Εμφάνισε "Κοντά στα όρια Αλλιώς Εμφάνισε "Εκτός οριών" Τέλος_αν Αλλιώς_αν ΜΟ[ι,1]<=2 τότε Αν ΜΟ[ι.2] <=4 τότε Εμφάνισε "Κοντά στα όρια" Αλλιώς Εμφάνισε " Εκτός ορίων" Τέλος_αν Αλλιώς Εμφάνισε "Εκτός ορίων" Τέλος_αν
Guess what... αυτό παίρνει 7/7. Gratsi.
ΣΟΒΑΡΑ??? ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!
shadowstep00
Νεοφερμένος
Μπορεί κάποιος να μου πει πως βλέπει την λύση μου στο Α4?
Εγω το έκανα ως εξής:
Για i από 1 μέχρι 100
Για j από i μέχρι 99
Διάβασε Π[i,j+1]
Τέλος_επανάληψης
Τέλος_επανάληψης
Πιστεύω είναι σωστό όπως το έλεγξα.
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Χοντρικά, μετρούσα την τελευταία συνεχόμενη θέση όπου υπήρχε η τιμή Ψευδής, και αντιμετάθετα την τιμή της επόμενης, που προφανώς είναι Αληθής, αφού δεν είναι Ψευδής, με την τιμή της αρχικής (από τις συνεχόμενες) θέσης, η οποία είναι Ψευδής.
Οh yeah!Σωστό είναι
ΕΔΙΤ:Λαθος παραθεση!!εβλεπα του FRwwws το ποστ!!Δεν εχω δει τι εγραψες ακομα!
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
saktop
Νεοφερμένος
Σοβαρά;;;; Αν είναι σωστό, πάμε για πάνω από 19!!!!! Μακάρι!!!!!Οh yeah!Σωστό είναι
Johnny15
Επιφανές μέλος
Χοντρικά, μετρούσα την τελευταία συνεχόμενη θέση όπου υπήρχε η τιμή Ψευδής, και αντιμετάθετα την τιμή της επόμενης, που προφανώς είναι Αληθής, αφού δεν είναι Ψευδής, με την τιμή της αρχικής (από τις συνεχόμενες) θέσης, η οποία είναι Ψευδής.
Λοιπόν, το δυσκόλεψες από μόνος σου.
Θα μπορούσε να δουλέψει αν το έχεις υλοποιήσει σωστά. Το πρόβλημα είναι ότι με την επανάληψη "Για i από 1 μέχρι 100", δεν ολοκληρώνεται η αντιμετάθεση. Επίσης, δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει με "Για..." γενικώς. Δηλαδή όταν γίνεται η πρώτη αντιμετάθεση, πως συνεχίζεις στην επόμενη?
Ίσως ο Γιώργος να μπορέσει να σου απαντήσει πιο ξεκάθαρα μιας και είναι διάνοια σε αυτά. Δεν θέλω να σου πω ψέματα για το πόσες μονάδες παίρνεις.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Τι ανωμαλιάρης είσαι εσύ ρε; 4/4 πάντως.Προσωπικά μου φάνηκαν εύκολα επειδή έχω ασχοληθεί στο παρελθόν λίγο με προγραμματισμό.
Μπορεί κάποιος να μου πει πως βλέπει την λύση μου στο Α4?
Εγω το έκανα ως εξής:
Για i από 1 μέχρι 100
Για j από i μέχρι 99
Διάβασε Π[i,j+1]
Τέλος_επανάληψης
Τέλος_επανάληψης
Πιστεύω είναι σωστό όπως το έλεγξα.
Αν ΜΟ[i,1]>ΜΟ[i,2] τοτε
Εμφανισε μηνυμα
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος
οσο για τα αληθης και ψευδης να σας πω τι εκανα??
και μου φενεται πολυ σωστο?
ι<-- 1
δ<--1
Οσο δ<=99 επαναλαβε
Για ξ απο δ μεχρι 100
λαθος ειναι?
shadowstep00
Νεοφερμένος
k <-- 1
ΓΙΑ i ΑΠΟ 1 ΜΕΧΡΙ 4
ΓΙΑ j ΑΠΟ 1 ΜΕΧΡΙ 5
ΑΝ Π[i,j] <> 0 ΤΟΤΕ
Α[k] <-- i
Α[k + 20] <-- j
Α[k + 40] <-- Π[i,j]
k <-- k + 1
ΤΕΛΟΣ_ΑΝ
ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ
ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος
για ι απο 1 μεχρι 100
για j απο 1 μεχρι 100
α<--0
οσο (ι<j) και (α=0) επαναλαβε
διαβασε Π[ι,j]
α<--α+1
τ_ε
τ_ε
τ_ε
νομιζω ειναι σωστο
ας απαντησει καποιος που ξερει καλα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.