Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνο εγώ σαν ορισμό βρήκα ότι έχει 2 ορισμούς, της ανθρωπιάς και του ανθρωπιστή και ανέλυσα τον ορισμό του ανθρωπιστή;
(Έγραψα και το παράδειγμα που είχε πιο κάτω... )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δικός μου είσαι εσύ.Ακριβώς το ίδιο πράγμα έκανα και εγώ
Βάλτε και μένα στο club
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kurosaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 018946
Επισκέπτης
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Γενικά στην έκθεση το θέμα παίζει πολύ μικρό ρόλο στον βαθμό κάποιου.
afro5
Νεοφερμένος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω παντως θα ημουν πολυ πιο ευχαριστημενη αν μας εβαζαν δυσκολοτερο θεμα γιατι με το που ειδα οτι ηταν ευκολο χαλαρωσα κ μ εφυγε ο χρονος :/ μ ενα 15 θα ειμ οκ τωρα. . :/
Μην ανησυχείς, δε σημαίνει τίποτα το ότι λένε ότι ήταν εύκολα... Κανονικά ήταν και να σαι σίγουρη ότι το 15 είναι μια χαρά βαθμός στην Έκθεση. Δε σημαίνει ότι όσοι λένε ότι ήταν εύκολα έχουν γράψει τέλεια
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Eγώ στο λέω επειδή μου το παν κι άλλοι συμμαθητές μου...Τransient, δεν έχω δει λύσεις από το υπουργείο, ό,τι μου είπε ο φιλόλογός μου λέω. Μας το είχε δικαιολογήσει, αλλά δεν το θυμάμαι τώρα.
Ούτε γω έχω δει λύσεις υπουργείου, η καθηγήτριά μου το είπε που τις είδε (είχε πάει να εξετάσει τους προφορικά εξεταζόμενους)
Αυτές τις λύσεις εξέδωσε και η ένωση φιλολόγων.
Θα το θεωρήσω άδικο να πιαστεί ως σωστή η αναλογία.
Δεν υποστηρίζεται επιστημονικά πιστεύω.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ρε παιδιά το ξέρω είναι άκυρο αλλά...
Μόνο εγώ σαν ορισμό βρήκα ότι έχει 2 ορισμούς, της ανθρωπιάς και του ανθρωπιστή και ανέλυσα τον ορισμό του ανθρωπιστή;
(Έγραψα και το παράδειγμα που είχε πιο κάτω... )
Το είδα σε απαντήσεις φροντιστηριου. Ελεγε ότι είναι δεκτοί 2 ορισμοί.
Εγώ χαίρομαι που έπιασα τη θεωρία. Ο, τι τσιμπησω απο την έκθεση.
Με ένα 15-16 θα ειμαι πολύ ευχαριστημένη.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Το είδα σε απαντήσεις φροντιστηριου. Ελεγε ότι είναι δεκτοί 2 ορισμοί.
Χαίρομαι
Johnny15
Επιφανές μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Όλοι μίλαγαν για την γελοιότητα των θεμάτων και είδαν μετά τα αγγούρια!
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ακριβώς...χαμός στις βαθμολογίες, με ένα αρκετά κλασικό και αναμενόμενο θέμα...2011
Όλοι μίλαγαν για την γελοιότητα των θεμάτων και είδαν μετά τα αγγούρια!
schrei-boom
Νεοφερμένος
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Εξαρτάται πως το έθεσες.Γεια χαρα. Εχω βαλει ως λυση την παιδεια και καπου ακουσα οτι δεν θα την μετρησουν. Ξερει κανεις κατι?
Το μάθημα π.χ. είναι μια συλλογική διαδικασία.
Νομίζω έπρεπε να φανεί το συλλογικό και το διαδικαστικό της παιδείας.
konna96
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
60% των γραπτων κατω απο την βαση λενε οι τελευταιες πληροφοριες απο τα βαθμολογικα κεντρα..καθως οι περισσοτεροι υποψηφιοι βγηκαν εκτος θεματος...τραλαλαλαλαλα ολοι τελεια λενε οτι γραψανε..αλλαα :/
Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί.
Από την αρχή των πανελληνίων εξετάσεων δεν έχει καταγραφεί ποτέ στο μάθημα της Έκθεσης, ότι θέμα και να έπεσε, πάνω από 33,75% κάτω από τη βάση. Πόσο μάλλον 50+. Ας σοβαρευτούμε επιτέλους! Ναι, σαφώς και μπορεί να έφυγαν αρκετά παιδιά εκτός θέματος, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα!
Παρόλα αυτά, αν βγεί αληθινό αυτό το σενάριο, τότε η Έκθεση θα αποτελέσει κλειδί για την εισαγωγή σε υψηλόβαθμα ΑΕΙ.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να χουμε μία σίγουρη απάντηση , θα πρεπε η εφημερίδα Χ να χει μιλήσει με όλα τα βαθμολογικά κέντρα και να χει πάρει άδεια να έχει πρόσβαση στα κατα τόπους στατιστικά.
2) Έχω την εντύπωση πως οι φιλόλογοι ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ απο ένα σημείο και πέρα να βγάλουν κάποιες εκθέσεις εκτός θέματος.
Έγινε της μόδας να κόβουμε από αυτό και πήραν φόρα. Συνομιλούσα με έναν φιλόλογο που κοψε 20 μόρια (!!!!) από παιδί στην έκθεση
επειδή και καλά ήταν εκτός θέματος και όταν μου έλεγε αυτά που έγραψε το παιδί δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα άκυρο. Μετά μου έλεγε
" εεεεεεε ναι ντάξει" " εεεεεε οκ μπορει αλλά θα μπορούσε να το πει καλύτερα" .
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.