nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Υπάρχουν και πολλά τρολλ που κάνουν πλάκα.Σοβαρα τωρα, πιστευουν τοσα ατομα οτι εχουν γραψει 18-20;; ειπαμε, ηταν βατα τα θεματα αλλα μην τρελαθουμε κιολας. εκθεση ειναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akis95
Δραστήριο μέλος
Πανεύκολα τα θέματα, γελοία.. κτλ.
Βρε άντε μου και στο διάολο.
πατωσες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasonosaj
Νεοφερμένος
σε πολλες απαντησεις φροντιστηριων το ωστοσο δηλωνει αντιθεση. Σου ειπαν οτι ειναι λαθος ότι ισχυουν και τα 2 ?Τα λαθάκια που βρήκα ήταν στη δικαιολόγηση της χρήσης του ωστόσο, εβαλα αντίθεση αλλά μας είπαν ότι προσθέτει επιπλέον στοιχεία, δεν είναι αντίθεση, και στη δικαιολόγηση του ορισμού.
Gate4
Επιφανές μέλος
jasonosaj
Νεοφερμένος
συγκεκριμενα ειχα πει για αυτο για το παραθυρο και τον αιθριο ουρανο,δειψα για ο,τι ελεγε,και αυτο με τον ανθρωπισμο ως νομισμα το 1ο και το 3ο εγραψα οτι ηταν εικονες
p.s το κοινη ειναι συνωνυμο του οικουμενη ή με την καμια? :p
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Με 126 λεξεις περιληψη και 93 λεξεις Β1 τι κυρωσεις παιζουν πανω κατω ;
Μηδαμινές. Κανείς δεν πρόκειται να μετρήσει λέξεις. Αν χάσεις, ό,τι χάσεις, θα είναι από πλατειασμούς (περίληψη) ή ελλειπείς τεκμηριώσεις (Β1).
SuperSquirrel
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πανεύκολα τα θέματα, γελοία.. κτλ.
Βρε άντε μου και στο διάολο.
χαχαχα , respect
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραία
γιατί πάντως δεν άκουσα και κανέναν να έγραψε για πόλεμο από γνωστούς και μπήκα σε σκέψεις
τις εθελοντικές οργανώσεις και όλα αυτά στο ατομικό επίπεδο δεν είναι; αφού στην ουσία το άτομο συμμετέχει σ'αυτά και υπάρχουν ήδη..δεν αναφέρθηκα στη δημιουργία τους
Έγραψα εγώ για πολεμο
ΈΓραψα και για ανθρώπους οι οποίοι μπαίνουν φυλακή για μικρές οφειλές
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Το θέμα βοηθούσε!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όχι...κάποιοι μπορεί να σκίζονται στην έκθεση και να έχουν αποστηθίσει απ'έξω τα πάντα. Υπάρχουν και τέτοια παιδιά..
παιδια και εγω στην περιληψη εγραψα 133 λεξεις...τι λετε θα κοψει?δεν νομιζω ομως οτι εγραψα πραγματα που δεν χρειαζονταν..μερικες φορες κατι αρθρα η λεξεις οπως ο,η,το,απο τους και τετοια επηρεαζουν τον αριθμο...
Υπάρχει ένα ζήτημα σχετικά με αυτό.Αν γράψεις πιο πολλές,λογικό δεν είναι να γράψεις καλύτερα από τους άλλους; Θέλω να πω....ίσως σου κόψει λίγο
Υπάρχει ένα ζήτημα σχετικά με αυτό.Αν γράψεις πιο πολλές,λογικό δεν είναι να γράψεις καλύτερα από τους άλλους; Θέλω να πω....ίσως σου κόψει λίγο
το θεμα ειναι να μην βαζεις περριτα πραγματα αλλα αν εχεις τα σημαντικα και βγουν λιγο παραπανω οι λεξεις δεν ξερω αν πειραζει...δεν εχουμε ενα + η - 10 λεξεις??
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
infinity_kn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Γιατί είναι β' λυκείουΓιατι εσείς δινετε Εκθεση και Μαθηματικα μαζι;
Emilouko
Περιβόητο μέλος
παιδια στο δευτερο σκελος της εκθεσης δεν θα επρεπε να διευκρινιζει αν χρειαζονται δραστηριότητες που πρεπει να γινουν ή δραστηριότητες που εχουν ήδη αρχισει...εγω νομιζω εγραψα κυριως για δραστηριότητες που εχουν ηδη ξεκινησει...θα χασω ολοκληρο το σκελος της εκθεσης?
Αυτό εκανα κι εγώ... Πραγματικά δεν ξερω. Θέλω να ελπίζω πως οχι.
Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό εκανα κι εγώ... Πραγματικά δεν ξερω. Θέλω να ελπίζω πως οχι.
Και επειδή δεν υπήρχε διευκρίνηση και οι μισοί το γράψαν έτσι και οι μισοί αλλιώς πιστεύω δεν θα κοπεί τίποτα
Φεγγαρένια..
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.