Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Και εγω αυτο εκανα αλλα μου ειπαν οτι ειναι λαθος γιατι δεν ειναι παντοτε ορθογωνιο και οτι εχω παρει μια υποπεριπτωση... (να ειναι συζυγεις οι μιγαδες)Το β2 εχει 2 λυσεις και αυτο..οπως και το Β3 και το Β4!Εγω το απεδειξα με εγγεγραμενη που βαινει σε ημικυκλιο αρα ειναι 90 μοιρες οποτε το τριγωνο που σχηματιζεται (z1 z2 -z1)ειναι ορθογωνιο,πυθαγορειο θεωρημα και μπλα μπλα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Keratz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν κάποιο ερώτημα το έκανα Χ και μετά έγραψα από πάνω ότι είναι σωστό,να μην το πιάσει λάθος,τι γίνεται?
Προσωπικα θα εγραφα διπλα: Ναι καλα που θα κατσω να διαβασω μεσα σε ολη τη μουτζουρα και να καταλαβω τι νομιζες οτι ηταν σωστο...εχω και αλλα γραπτα δικε μου!
Αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη.:Ρ Καλο ειναι να μην παιζουμε με τα νευρα των βαθμολογητων..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Λογικα θα στο βαθμολογησει! Δεν τα διορθωνουν υπολογιστες, ανθρωποι τα διορθωνουν... Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα...Αν κάποιο ερώτημα το έκανα Χ και μετά έγραψα από πάνω ότι είναι σωστό,να μην το πιάσει λάθος,τι γίνεται?
Τίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος
Keratz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγω αυτο εκανα αλλα μου ειπαν οτι ειναι λαθος γιατι δεν ειναι παντοτε ορθογωνιο και οτι εχω παρει μια υποπεριπτωση... (να ειναι συζυγεις οι μιγαδες)
Δεν τιθεται θεμα συζυγους.Αν γραψεις το ζ1+ζ2 =ζ1-(-ζ2),ψαχνεις την αποσταση του ζ1 απο το -ζ2.Για να βρεις το -ζ2,δεδομενου οτι ανηκει σε κυκλο με κεντρο το 0,0 εστω Α η εικονα του ζ2.ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ,λογω συντεταγμενων.ο -ζ2 θα ειναι πανω στο κυκλο σε σημειο Β.Η ΑΒ θα ειναι διαμετρος.(Λογω της φυσης του γεωμετρικου τοπο).
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Keratz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι ρε τι μουτζούρα....Ένα απλο Χ έχει και φαίνεται πεντακάθαρα!!!!!Δεν υπάρχει θέμα από πλευράς ανάγνωσης.Κανένα.Από πλευρά κανονισμου θέλω να μάθω.
Πιστευω τοτε να δειξει λιγη ανθρωπια σε τετοιες εποχες και να κατανοησει τι σκοπελο περναμε..αν διαβαζεται ειναι οκ.Με συγχωρεις.
Τίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος
*school_brick*
Νεοφερμένος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα δεν παρατηρησες οτι δεν γινεται ακρο να ειναι 0 αφου εχεις lnx;;; Να μου πεις τωρα εχεις κ το αγχος που να τα δεις αυτα... Αν εχεις κανει σωστα παραγοντικη και απλως τα ακρα δεν νομιζω να χασεις πανω απο 3 μορια.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Aαα εγω εκανα κατι αλλο...Δεν τιθεται θεμα συζυγους.Αν γραψεις το ζ1+ζ2 =ζ1-(-ζ2),ψαχνεις την αποσταση του ζ1 απο το -ζ2.Για να βρεις το -ζ2,δεδομενου οτι ανηκει σε κυκλο με κεντρο το 0,0 εστω Α η εικονα του ζ2.ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ,λογω συντεταγμενων.ο -ζ2 θα ειναι πανω στο κυκλο σε σημειο Β.Η ΑΒ θα ειναι διαμετρος.(Λογω της φυσης του γεωμετρικου τοπο).
Συγγνωμη για την συγχυση...
Και εμενα το εκανε μια φιλη μου! Αφου βγηκε γιατι να ειναι λαθος? Δεν ξερω...Υπαρχει περιπτωση το Δ4 να βγαινει με ενδιαμεσες τιμες;;; Το εκανε ενας φιλος και μου φαινεται λογικο παντως..
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος
Δεν τιθεται θεμα συζυγους.Αν γραψεις το ζ1+ζ2 =ζ1-(-ζ2),ψαχνεις την αποσταση του ζ1 απο το -ζ2.Για να βρεις το -ζ2,δεδομενου οτι ανηκει σε κυκλο με κεντρο το 0,0 εστω Α η εικονα του ζ2.ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ,λογω συντεταγμενων.ο -ζ2 θα ειναι πανω στο κυκλο σε σημειο Β.Η ΑΒ θα ειναι διαμετρος.(Λογω της φυσης του γεωμετρικου τοπο).
Σωστά!! Έτσι το έκανα και εγώ!!
Με τρόμαξες!!!
Xarakas
Νεοφερμένος
Μια εκτιμηση απο καποιον..εκανα μια μεγαλη πατατα στο εμβαδον του Γ4,παρασυρθηκα απο ενα σχημα που εκανα προχειρα διπλα και κατα λαθος εκλεισα τη συναρτηση στον αξονα των ψ (μεγαλη μ****α) και ετσι υπολογισα λαθος εμβαδον ,με ακρα ολοκληρωσης απο 0 εως e..ποσα μορια θα χαθουν αραγε απο τα 7..
γυρω στα 3 υπολογιζω
Keratz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aαα εγω εκανα κατι αλλο...
Συγγνωμη για την συγχυση...
Δεν πειραζει,απλα τρελαθηκα λιγο ,γιατι ηταν το μονο σωστο θεμα που ειχα σε ολο το διαγωνισμα.
Τα συμπερασματα δικα σας...
Joaquín
Διάσημο μέλος
Τέλος πάντων, συνεχίζουμε για Βιολογία δυνατά!Καλή συνέχεια.
Eva.dim
Νεοφερμένος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Οτι ηταν πολλα, ηταν! Και εγω οτι ειδα το Δ1, τρομαξα με την f που επρεπε να βρω και ετσι την πηρα ετοιμη, ελυσα τα υπολοιπα, αλλα δυστυχως δεν προλαβα να την βγαλω...Δεν ξέρω, ή εγώ είμαι ηλίθια ή όλοι είστε ιδιοφυίες εδώ μέσα. Εγώ υπολογίζω γύρω στο 11, δεν περίμενα και παραπάνω αφού τα μαθηματικά δεν είναι το φόρτε μου. Πάντως ήταν πολλά για 3ωρο, κλασσικά.
Και, Ναι εχουμε ιδιοφυιες εδω μεσα...
fotis1994
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.