SparksFly
Νεοφερμένος
μα, δεν είναι μετοχή.
το συντακτικό της αναστασίας δεν το έχετε διαβάσει...για αυτό τα λέτε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
υ.γ. μονο εμας δεν μας επετρεπαν να γρψουμε πανω στο αγνωστο...οταν μας το πε ο ειδικος της επιτροπης του ριξα ενα βρισιδι και μου λεει μπορεις να δεχτεις ο,τι σου λεω χωρις αντιλογο???????????
και φυσικα τον εγραψα και το κανα με μολυβι και μετα το'σβησα...γινεται αγνωστο χωρις συνταξη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bable2
Νεοφερμένος
SparksFly
Νεοφερμένος
Σε αυτή την περίπτωση θα τονιζόταν! Τώρα είναι δεύτερος τύπος της αντωνυμίας τινί και λειτουργεί ως απλή δοτ. προσωπική που αν τραπεί σε αιτιατική γίνεται το υποκείμενο του απαρεμφάτου.
Εγραψα ότι είναι το υποκέιμενο του απαρεμφάτου και δεν έγραψα ότι πρέπει να πάει σε ΑΙΤΙΑΤΙΚΗ....(πρέπει να βγάλουν emoticon αυτομουτζώματος...αυτό κάνω από το πρωί...)
eduard
Νεοφερμένος
παιδια απο εισαγωγη αν γραψεις τα βασικα σημεια με διακ σου λογια ποσο σου κοβουν?
φοβαμαι να ρωτησωσ το φρντ...θα με κραξουν
Αν τα έχεις γράψει σωστά τα βασικά σημεία αλλά στο περίπου τότε θα πάρεις από 6-8/10
Dalian
Περιβόητο μέλος
βρε παιδια,εγω που στον πλαγιο λογο εβαλα ει κρατησοιεν αντι κρατησαιεν θα μου το παρουν λαθος λογω χρονου???????????
εσύ τι λες? το ένα είναι ευκτική μέλλοντα και το άλλο ευκτική αορίστου...
DrHouse
Διάσημο μέλος
μακαρι...και 5 να μου κοψουν οκ θα το δεχτω ..παρακατω με τιποτα...
υ.γ. μονο εμας δεν μας επετρεπαν να γρψουμε πανω στο αγνωστο...οταν μας το πε ο ειδικος της επιτροπης του ριξα ενα βρισιδι και μου λεει μπορεις να δεχτεις ο,τι σου λεω χωρις αντιλογο???????????
και φυσικα τον εγραψα και το κανα με μολυβι και μετα το'σβησα...γινεται αγνωστο χωρις συνταξη?
Οχι,δεν μπορεις να δεχθεις οτι σου λεει χωρις αντιλογο. Υπαλληλακος ειναι,μην πεφτεις θυμα του.Μονο φωνασκοι μπορουν να μεινουν,πρακτικα δεν μπορουν να σου κανουν κατι.
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος
συμφωνώ. έτσι όπως πάω, θα τα χρησιμοποιώ σε κάθε post μου (όταν βγούν, ενημερώστε με )(πρέπει να βγάλουν emoticon αυτομουτζώματος...)
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
DrHouse
Διάσημο μέλος
Όπου ακούς πολλά κεράσια πάντως...
Οι λαικες παροιμιες σου εχουν κανει κακο...και οχι τιποτα αλλο,δεν ισχυουν κιολας,διοτι απλα ειναι λαικες
Το γνωμικο ακουγεται καλυτερα*
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
obviously αλλά γνωμικά ακούγονται πιο σοφιστικέ...με κρέμα γάλακτος..
Επαναλαμβάνω, εγώ για να εκτιμήσω απλά θα περιμένω τους βαθμούς. Οι λαικές παροιμίες ισχύουν σχεδόν πάντα...η όχι σχεδόν...πάντα.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
DrHouse
Διάσημο μέλος
Λαικές παροιμίες = γνωμικά
obviously αλλά γνωμικά ακούγονται πιο σοφιστικέ...με κρέμα γάλακτος..
Επαναλαμβάνω, εγώ για να εκτιμήσω απλά θα περιμένω τους βαθμούς. Οι λαικές παροιμίες ισχύουν σχεδόν πάντα...η όχι σχεδόν...πάντα.
Εσυ και η μανα του Βιζυηνου...βλεπεις,ολα τα ''λαικα'' γιατροσοφια που εφαρμοσε επιασαν
Μπορεις να περιμενεις και την χρυσαλιδα να πεταξει πανω απο το νερο
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Εσυ και η μανα του Βιζυηνου...βλεπεις,ολα τα ''λαικα'' γιατροσοφια που εφαρμοσε επιασαν
Μπορεις να περιμενεις και την χρυσαλιδα να πεταξει πανω απο το νερο
Άλλο δεισιδαιμονία και άλλο λαϊκές παροιμίες...
Εδώ και πολλάα χρόνια!
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
εκανα μια πατατα... ολη δικια μου... αντι εφοραν εγραψα επιοραν
και γω εκείνη τη στιγμή δεν μου πέρασε πό το μυαλό !
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
ουτε εμενα... πως σου φανηκαν τα θεματα?και γω εκείνη τη στιγμή δεν μου πέρασε πό το μυαλό !
DrHouse
Διάσημο μέλος
Άλλο δεισιδαιμονία και άλλο λαϊκές παροιμίες...
Εδώ και πολλάα χρόνια!
Ο λαος εξ'αρχης ''γενναει'' και γαλουχει μυθους και δεισιδαιμονιες.
kleokasap
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.